Моля да ме посъветвате/на 13 съм/,защото:
/ей сега започвам с историята-роман /
значи от началото на 5 клас до средата някъде/докато дойде пролетта/ беше супер имах 4 най-добри фр,с тях никога не се разделяхме,споделяхме си всичко от а до я и т.н.,НО дойде пролетта и те започнаха да ходят по центъра, по кафета и т.н. обаче нали разбирате аз не мога да отида с тях защото "мама не ми дава" / /и оттогава на съм така мина цялата лятна ваканция дойде 6 клас и той минаи тази лятна ваканция почти отмина,те си ходят по плажчета насам натам а аз требва да седа в нас под ключ - никъде не ме пускат дори момичетата пред махалата дет са по малки от мен ги пускат навсекъде а мен - не?!и от тогава насам се отдалечихме като приятелки-сега паксме фр но не както преди-вече почти никоя нищо не споделя,те имат др теми на разговор понякога-разказват си кво са прайли еди къде си докато едната била другаде и т.н. и аз се чувствам излишна навсякъде какво да правя - мисля да говоря с майка ми,но как да стане това като винаги когато започна с мамо защо не е пускаш никъде,другите ходят където си поискат и нищо не им е станало а ти на 2 крачки от нас не ме пускаш,отговора й е после ще поговорим или не ме занимавай с глупости мн си малка
плс кажете кво да праа [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<