- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво ми става
Искам да споделя нещо с вас.Наистина незнам какво ми става и какво искам.Все съм в едно тъпо настроение и почти нищо не ме радва.Незнам защо съм такава.
Дори незнам защо го пиша тука,но просто имах нужда да го споделя с някой.Започнах да се усамотявам и просто чакам да се случи нещо-дори и аз незнам какво,но го чакам със голямо нетърпение.
Дори никой да не прочете това нещо или да не ми напише нещо,аз споделих със вас.
Sorry ако съм ви отнела времето.
ei,mila spokoino..prosto si v depresiq..i az bqh taka..pochti 2 meseca,samo placheh bez da znam zashto..beshe mi mn zle,ne govoreh..no s vremeto mi mina..spokoino normalno e,ne se trevoji,ako iskash mi pishi na kett_mi6i@abv.bg
Излизай по-често с приятелите си и ще си възвърнеш настроението
Просто преживяваш тежък период,естествено е в тази възраст![]()
спокойно и аз съм била така...на мен ми помага музиката...като си пусна някакви балади или някакъв метал цял ден като слушам такава музика и се замислям за нешата от живота...след известно време се поосъзнавам и се опитвам да направя нещо откачено...или най-добре събери се с приятелки и поприказвайте...понякога помага....
наистина ви благодаря много за съветите.Надявам се скоро да ми се възвърне старото настроение и да не съм със променлив характер.
Благодаря ви още веднъж.
o vaob6te ne se pritesniavai tva e normalno za taia vazrast i na men poniakoga mi se slu4va imam 4uvstvoto 4e vsi4ko e naopaki i e po 4erno ot vsiakoga na men mi pomaga da izliaza s priateli ili da gledam komedia probvai i ti sigurna sam 4e 6te se opravi6
Виж ако е един ден нормално е всеки има такива дни,но лошо е ако е всеки ден.Опитай се да правиш нещо което ти дига настроението,нещо което обичаш да правиш,нещо което искаш да правиш.Прави разнообразни неща в живота за да не ти е тъпо и безразлично,а интересно и хубаво!!!
Първоначално написано от Анонимко
оооо това е много тежка форма на рак на мозъчните клетки които се разпрострянява само с поглед.....на твое място щях да се самоубия но това няма много голямо значение тъй като ти остават още 2-3 дни живот
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Отрежи си ръката.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Опитай се да си оправиш настроението, то няма да се оправи от само себе си.Нямаш ли човек до себе си или някой, който може да ти помогне в трудния момент, да споделиш с някого какво преживяваш?
Съвет от менПускаш си един кючек, качваш се на масата и започваш
какво като няма никои около теб ? просто го направи
![]()
Addicted...
споко това ти е просто период след време ще ти мине и тогаа ще пуснеш тема че си добре вече ххПървоначално написано от Анонимко
...ако вече не се оправиш иди на терапефт и ще ти открият проблема ама ще се оправиш спокс...
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Депресия, примесена с апатия. Чакаш и минава от самосебе си. Няма друг начин.Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
живота е прекалено хубав за да изпадаш в подобни депресииусмихни се и му се радвай, защото понякога усещаме, че е прекалено късно вече за това
излизай с приятели, весели се, прави си хубавото и да не ти пука от никой и от нищо
а ако трябва да се случи нещо то само ще дойде без да го чакаш![]()
mi izpadnala si v depresiq...spoko 6te se opravi6 i az s1m go prejivqvala tova:}
Направих точно това което ми казахте.Събрах си компанията и отидохме на дискотека.Опитах се да забравя всичките си проблеми и да се забавлявам.Чесно да ви кажа има ефект.Сега се чуствам много по-добре и не се дразня от никой.
Мерси много за съветите !
И аз мисля че е депресия и просто си се разочаровала от нещо което много си вярвала в него и сега просот ти е ТЪПО някакво . На мене ми беше така преди нова година, някакво много тъпо ми беше . Другите се готвят някакво за нова година а аз си викам направо и да легна да спа на нова година все ми е едноЛека полека ще отмине няма да го усетиш.
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Излез с приятели. И аз миналата година имах такъв период от около 2-3 месеца и го преодолях с тренировки. Ако ти се занимава - хвани се с някой спорт и той помага.
Изпаднала си в няква лека депресия - предполагам, че ще ти мине. Просто излизай с приятели, ходи насам - натам, НЕ СЕ УСАМОТЯВАЙ! Напротив...търси някакви нови неща за правене, когато ти е скучно и нямаш настроение.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.