.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

..
    Guest

При свирка(към момичетата)

Колко време минава докато той свърши(знам че при всеки си е различно но приблизнително питам)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Зависи от две неща първо, дали е опитно момчето, не в секса, а дали са му правили много пъти свирки и второ зависи от това ти колко си добра. Нормалното е 30-тина минути при момче, което води редовен полов живот и което при секс на свършва за 30 минути. То може и по-бързо, ама целта не е бързо да го докараш до оргазъм, а да го забавиш, за да после да му е още по-хубаво.

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

ami svar6val e za okolo 30-45 min.V nqkoi slu4ai i 4as.Ama to zaviisi i kakva e naglasata de.Ama sled 4as svirki dori i 45 min ne me pitaite kak mi e 4eneto 4ustvam go razglobeno.

gabs
    Guest
    15 min max

всичко е на ниво психика - зависи какво става в главата на момчето

- ако много му се ебе и приателката му го възбужда и в главата му има само цици, дупе и яко ебане значи ще свърши бързо

- ако е притеснен или ако не му се ебе или ако приателката му не го възбужда значи ще свърши бавно а може и вобще да не свърши

zavisi ot kolko vr nesme pravili sex no sredno 1 4as.

Град
    София

Re: При свирка(към момичетата)

Цитирай Първоначално написано от ..
    Колко време минава докато той свърши(знам че при всеки си е различно но приблизнително питам)
    Приятелят ми свършва много бавно на свирка и ми се схващат устните с него - едно 20-30 мин. ако караме само на свирка а има и такива моменти като съм в мензис и не ми се ебе анално. А други момчета има и за 2 до 5 мин. свръшват. При всеки е различно, както вече казаха другите

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    При всяко момче е разлино. Зависи дали води редовен полов живот, момичето как прави Св*рката ...

еми при спец като мене 4 мин и свър6ва ама аз си имам техника :Р

winter12
    Guest
    aaa ima li nqkakvi simptomi po kotio da razbera koga 6te svyr6i 6toto ne iskam da gyltam...v smisal iskam da se drapna?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от winter12
    aaa ima li nqkakvi simptomi po kotio da razbera koga 6te svyr6i 6toto ne iskam da gyltam...v smisal iskam da se drapna?
    Кат` не искаш да гълташ, недей прави свирки..

Нямам думи, шибаната кола, дето я пиете всеки ден е с пъти по-нездравословна, по-мръсна и още много по, сравнение със спермата. Ама на кой да обясняваш..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Усеща се.
    Става още по-твърд.
    Усещаш как той напряга мускулите си.

А относно първия въпрос : зависи в какво е настроение приятелят ми свършва разлчино. Зависи и от любовната игра преди това. Ако много съм се заиграла преди това може и с 3-4 засмуквания и да е свършил.
    Но понякога и до 30-40 минути сме го докарвали. ( Лично аз харесвам да правя бааааааавни и измъчващи от удоволствие свирки. Да гледам как се гърчи сладко-сладко. )
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си