- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Бихте ли ходили с...
bihte li hodili s m\f,koeto e krivogledo?
Moderated by Aleandra
т.7 от Правилника!
ако ме вижда...![]()
са сериозно- зависи кво разбираш под кривоглед.. ама ако е някъв КРИВОГЛЕД- емиии не..нямам абс нищо проив кривогледи хора, само си казвам мнението
и няма да се очудя ако се изсипят мн коментари ''вс си има недостатъци, зашо не''-повече от половината не си вярват
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
pod "krivogled" imam predvid astigmatik,chovek,chiito ochi sa ovredeni i ne vinagi se dvijat v sinhron..sgrq li?Първоначално написано от not_the_same^
Колкото и гадно,да звучи смятам,че и външността е важна.Но ако Ти обичаш дадения човек,несмятам,че ще ти е голям проблем![]()
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от sexy_small_lady
гледай душата а не външноста....и това кривогледство може да се оправи ако се носят очила..може би..
Като ми е приявлякъл вниманието,тва няма да е от толкова голямо значение мисля.
I az mislq taka!Първоначално написано от sexy_small_lady
Според,зависи...Но сякаш бих.. не е кой знае какво...![]()
Ами зависи ако едното око гледа напред, а другото назад ->едва лиНо ако е поносимо кривогледа мацката защо не. Даже има някои, на които им отива
![]()
Ми ако може да ме види......иначе тва в буквален смисъл доказва,че любовта е сляпа,а може би кировгледа?!
бих ако наистина го обичам
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Зависи
na men tova,che e krivogled nqma da mi pre4i ako go obi4am
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Зависи...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като се замисля защо не,след операция няма да има този проблем и всичко ще е ок!!!![]()
Първоначално написано от sexy_small_lady
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Момче ти знаеш ли какво значи астигматик бе ?! Астигматик е човек, на който и двете очи не виждат еднакво - едното вижда нормално, второто различно защото ъгъла на светлината пада под друг ъгъл. Образовай се малко, нервиш като говориш глупости !Първоначално написано от d1ra-b1ra..
Ами аз лично мисля че това не би било проблем ако го обичаш.Моя приятел вижда с едното око по тъмно.Да не е кривоглед и да беше аз пак бих го обичала по същия начин щом съм си го избрала![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Мисля,че това да бъдеш с човек когото обичаш достатъчно силно,независимо как изглейда той и какво се говори зад гърба му е най-хубавото нещо!
Това е знак,че ти на държиш само на материалното(каквато е тенденцията в последните десетилетия),а имаш истински чувства!
Няма нищо по-красиво!=D>
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Аз не съм буквално кривогледа.Просто едното ми око малко изостава след другото когато гледам нагоре.Е,ясно е за всички какво ще кажа-Това няма значение защото никой не ми е казал "Ти си кривогледа"![]()
Тва горе бях аз.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...