.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    d1ra-b1ra..
    Guest

Moderated:Бихте ли ходили с...

bihte li hodili s m\f,koeto e krivogledo?

Moderated by Aleandra
    т.7 от Правилника!

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    ако ме вижда...

са сериозно- зависи кво разбираш под кривоглед.. ама ако е някъв КРИВОГЛЕД- емиии не..нямам абс нищо проив кривогледи хора, само си казвам мнението
    и няма да се очудя ако се изсипят мн коментари ''вс си има недостатъци, зашо не''-повече от половината не си вярват
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

d1ra-b1ra..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от not_the_same^
    ако ме вижда...

са сериозно- зависи кво разбираш под кривоглед.. ама ако е някъв КРИВОГЛЕД- емиии не..нямам абс нищо проив кривогледи хора, само си казвам мнението
    и няма да се очудя ако се изсипят мн коментари ''вс си има недостатъци, зашо не''-повече от половината не си вярват
    pod "krivogled" imam predvid astigmatik,chovek,chiito ochi sa ovredeni i ne vinagi se dvijat v sinhron..sgrq li?

Guest
    Колкото и гадно,да звучи смятам,че и външността е важна.Но ако Ти обичаш дадения човек,несмятам,че ще ти е голям проблем

00
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Колкото и гадно,да звучи смятам,че и външността е важна.Но ако Ти обичаш дадения човек,несмятам,че ще ти е голям проблем
    =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    Пловдив
    гледай душата а не външноста....и това кривогледство може да се оправи ако се носят очила..може би..

Мега фен Аватара на koalka
    Какви въпроси задавате...Ако го обичам да.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Като ми е приявлякъл вниманието,тва няма да е от толкова голямо значение мисля.

Супер фен
    I az mislq taka!

Според,зависи...Но сякаш бих.. не е кой знае какво...

Ами зависи ако едното око гледа напред, а другото назад ->едва ли Но ако е поносимо кривогледа мацката защо не. Даже има някои, на които им отива

Мега фен Аватара на iiirish
    ако ме вижда...
    разби ме

Ми ако може да ме види... ...иначе тва в буквален смисъл доказва,че любовта е сляпа,а може би кировгледа?!
    бих ако наистина го обичам
    I chose the blackest robe
    Shadow, darkness before the light
    I threw away the false life
    artificial and worthless
    I kept only the deep mysteries of Satan

Супер фен Аватара на Qnchety

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    гледай душата а не външноста....и това кривогледство може да се оправи ако се носят очила..може би..
    imam edna takava priqtelka, no sa i napravili operaciq na ochite i sega ne e krivogleda.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    na men tova,che e krivogled nqma da mi pre4i ako go obi4am
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Зависи...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Като се замисля защо не,след операция няма да има този проблем и всичко ще е ок!!!

Голям фен
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от d1ra-b1ra..
    ако ме вижда...

pod "krivogled" imam predvid astigmatik,chovek,chiito ochi sa ovredeni i ne vinagi se dvijat v sinhron..sgrq li?
    Момче ти знаеш ли какво значи астигматик бе ?! Астигматик е човек, на който и двете очи не виждат еднакво - едното вижда нормално, второто различно защото ъгъла на светлината пада под друг ъгъл. Образовай се малко, нервиш като говориш глупости !

Ами аз лично мисля че това не би било проблем ако го обичаш.Моя приятел вижда с едното око по тъмно.Да не е кривоглед и да беше аз пак бих го обичала по същия начин щом съм си го избрала
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Мисля,че това да бъдеш с човек когото обичаш достатъчно силно,независимо как изглейда той и какво се говори зад гърба му е най-хубавото нещо!
    Това е знак,че ти на държиш само на материалното(каквато е тенденцията в последните десетилетия),а имаш истински чувства!
    Няма нищо по-красиво! =D>
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Guest
    Аз не съм буквално кривогледа.Просто едното ми око малко изостава след другото когато гледам нагоре.Е,ясно е за всички какво ще кажа-Това няма значение защото никой не ми е казал "Ти си кривогледа"

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Тва горе бях аз.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си