.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Elisaveta`
    Guest

Kakvo predpo4itate,maje?

Kakvo predpo4itate-grozna i slaba macka ili krasiva,no zakraglena?

Guest
    въперки,че не съм мъЖ ще си кажа мнението
    Кога ще започнете да разбирате,че външността не е най-важното?! Според мен чрез тази 'анкета' в момента избаваш на комплекси,което не е много хубаво.

хахах.. що имам чувството, че авторката на темата е поредната 200 кила свиня,кит... защо ако момичето е слабо непременно трябва да е грозно или пък обратното? Я дай един пик като си толкова красива да те видим теб...

Супер фен
    zna4i faktori kato slaba debela niska visoka rusa tymna s cici bez ciici itn sa prekaleno bezpristrastni iska6 da ti kaja 4e si e po qko da si debela i huaaa ili slaba i grozna ama kvo ot tova i da go kaja na praktika ne mi puka ne te poznavam zamisli se ima hora za koito ti ozna4av6 ne6to i takiva za koito ne oznaa4aa6 ni6to misli za pyrvite i moje6 da otkrie6 istinata
    P.S. Камелия-ти ела

to kato si slaba tva vaob6te ne zna4i 4e si grozna ili kato debela si krasiva verno si e 4e avtorkata na temata sigurno e zakraglena i izbiva kompleksi s taia tema

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че не биха предпочели нито едното.Но тук говорим за момчета, които главно от това се интересуват и не са опознали характера на това момиче.Та....предполагам предпочитат не някаква кльоща, но с нормално телосложение и да е хубава.

Красива и слаба
    Addicted...

Guest
    абе да ти кажа аз предпо4итам красива и леко позаоблена 6тото така или ина4е 6те я вталя от.....

Град
    gr.stara zagora
    ne e vajna opakovkata vajno e sadarjanieto
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Far far away
    Говори си, говори си. Опаковката си е достатъчно важна, че да не искам да излизам с едно момиче. Съдържанието също е от значение. След моя поуст може и да има хорица, които ще казажат, че съм повърхностен, но я се замислете малко и после приказвайте.

Peace!
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Това са много относителни критерии.Аз не ги подбирам по това дали да са високи,дебели и т.н.За мен важното е едно момиче да ми харесва.А за тази цел не е важно да е най-голямата красавица а да има излъчване.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ge0rg1ev-
    Говори си, говори си. Опаковката си е достатъчно важна, че да не искам да излизам с едно момиче. Съдържанието също е от значение....Peace!

ЕЕ видя ли една такава тема ми спира настроението за вечерта да пиша
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

На мен ми е много интересно мнението на комплекисраната авторка на тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си