.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Moderated: На 13г. съм и незнам дали да го направя...

Haresvam edno mom4e no nz dali i toi me haresva! Iska da mu pravq svirki i da me 4uka oba4e az s1m o6te devstvena! Nz kakvo da pravq. Pls pos1vetvate me ne6to! Kakvo da napravq? Na 13 s1m i nz dali o6te s1m gotova za tova! 4uvstvam se gotova no nz dali tova e pravilno re6enie! PlS posavetvaite me kakvo da pravq!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

lolly
    Guest
    stiga glupposti mnogo si malka za da mislish z atakiva neshta

Guest
    na 13-gotova

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...

Re: posavetvaite me...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Haresvam edno mom4e no nz dali i toi me haresva! Iska da mu pravq svirki i da me 4uka oba4e az s1m o6te devstvena! Nz kakvo da pravq. Pls pos1vetvate me ne6to! Kakvo da napravq? Na 13 s1m i nz dali o6te s1m gotova za tova! 4uvstvam se gotova no nz dali tova e pravilno re6enie! PlS posavetvaite me kakvo da pravq!
    Щом питаш нас, едва ли си сигурна... "nz dali o6te s1m gotova za tova! 4uvstvam se gotova" И аз не мога да те разбера... чувстваш се готова, а пък после не си... Докато наистина не почувстваш че си сигурна в това което искаш да направиш не го прави, И едва ли това момче те харесва, както ти сама каза той иска само да се възползва от теб...

deskata1703
    Guest
    awe 4estno da ti kaja... pomisli si struva li si NAISTINA za tova mom4e da napravi6 taq izklu4itelno vajna kra4ka v jivota. ne zabravqi 4e vru6tane nazad nqma, a napulno vuzmojno e dori samo sled dni da sujali6 za tova. ako tova 6te ti pomoggne, pomisli si kak 6te reagira6 ako tvoeto dete naprimer iska na tvoite godini da napravi su6toto az mislq 4e ne biva da izburzva6, no ti si re6ava6 v kraina smetka> Uspeh i dano vzeme6 nai-razumnoto re6enie

Град
    София

Re: posavetvaite me...

Не бързай със секса. Като за начало му прави само свирки. Ако прецениш че те харесва и и ти го искаш тогава направи секс. Иначе няма да си струва.

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

7 точка от правилника!
    Не го прави.
    Не си готова, точно защото питаш.
    Ако беше, то щеше да си сигурна и нямаше да се колебаеш и да питаш по форуми.
    Само ще сгрешиш и после ще съжеляваш...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на koalka
    Колкото и да го харесваш, щом не си готова в никакъв случай не го прави!А и сигурна ли си, че това е човека, с който искаш да го направиш?

abe dete,ia si sedi na dupeto i ne se izlagai na 13 si vse pak i spored men si mnoo malka za sex prosto ne moje6 da poeme6 otgovornostta,koiato nosi sled sebe si ydovolstvieto na koeto misli6 da se podloji6.

Прекалено рано е да правиш секс.

Супер фен
    Абе пусни на момчето бе....ама стига да си готова,да искаш,момчето да е подходящо!Годините нямат значение..Ако искаш някакъф съвет ми пиши лично съобщение много мога да ти помогна!

Фен
    Град
    BlackWorld
    Слушай сега каква е далаверата-не го знам на колко е, обаче сега е модерно да си момче и да "вързваш" глупави, наивни, непорастнали момичета... После си пич, а те курви, защото си ги употребил и оставил...Те влагат чувства(някои) като теб...
    Не знаеш дали си готова, ама си. Така каза ти. Според мен намери друго момче, по-подходящо , почето в тва време за отговорностите, предпазването, опасностите, и най-вече биологично устройство на половата система Тъпо звучи, но е адски полезно...Ще си сигурна в себе си, и като намериш и Него ...ще е всичко СИГУРНО. Няма да има колебания и глупости.
    Според мен е нагло да не знаеш, той дали те харесва, ама да иска секс. Забрави. Не му пука за теб. Щеше да те спечели досега като приятел, после като гадже, а нямаше да те изнудава така. Не се надявай на нищо...ще съжаляваш 100%...
    То се чувства кога е момента и кога е човека. Не съм казала да се жениш(омъжиш, ок) за него после, но поне да не се подиграе с теб и да те зареже.
    Уча, за да кандидатствам медицина. Чета мн за тва. И мога да ти кажа, че освен психически, не си развита и физически за това още. Ето поредната причина да изчакаш.

УСПЕХ, не искам нищо да ти налагам, не съм баба-комунист, просто един ден ще знеш че съм права...
    Ако имаш въпроси или нужда от помощ-пиши ми лично съобщение.

Твоя, AngelOfDarkness

п.с. май се е пуснала такава тема с тва, което писах...по невнимание е...трийте я
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Аз направих тази тема преди да се регистрирам още! И искам много да благодаря на всички които изказаха мнение по въпроса! Също така специални благодарности на AngelOfDarkness ! Наистина много се замислих върху думите ти и взех решение! Мисля че наистина не съм абсолютно готова за това а и момчето не е най-идеалното. Благодаря ви на всички за коментарите!

Не го прави. Щом не си напълно сигурна и ни питаш, значи още не му е дошло времето. Един ден ще срещнеш момче, което те обича и ти ще бъдеш сигурна в чувствата му и ще знаеш, че не е с теб само заради свирките и секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    plovdiv

Re: Moderated: На 13г. съм и незнам дали да го направя...

7 точка от правилника!
    kak taka ne znae6???!!!!ako ti se ebe-se ebe6,ako ne 6te6-ne se ebe6!!6tom pita6 nas kvo da pravi6 za men ti ne si gotova.kogato sama go poiska6 nqma da ima6 nujda da pita6 koito i da e!

Guest
    malkata ne mislq 4e tova mom4e te xaresva sled kato te kara da pravi6 tova.Moq savet e da ne go pravi6 za6toto riskyva6 da ti lepnat gaden etiket o6te ot sefa.Povqrvai mi 4e 6te ima6 mn vazmojnosti v jivota i 6te crazbere6 koga naistina si gotova.dano vzeme6 pravilnoto re6enie.yspex

Голям фен
    Град
    :)
    Немисля,че си готова...
    Иначе щом си се регистрирала отношението ми към темата се промени. Имаш правото на избор да решиш и да направиш със себе си това, която не накърнява личността ти. Това определено не я накърнява пряко, но може... В свободна държава живеем, но си още на 13 което значи,че (принципно де, при всеки е различно) под 14 години още немогат да се взимат трезви действия (обективни и правилни)....а вече над 18 можеш сам да решаваш. Така е принципно. Но е много голям шансът да не попаднеш на човека, който ще постъпи добре с теб, който няма просто да те използва.
    Браво на @AngelOfDarkness

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    я не се излагай

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    malkoto_sladur4e добри съвети даваш
    недей миличка много си малка за такава крачка има още много време направи го защото обичаш някой и този някой те цени , а не защото харесваш някакво момче

Абе пусни на момчето да си се изкефи...
    And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Moderated: На 13г. съм и незнам дали да го направя...

7 точка от правилника!
    na 13? za vas kukli nema li be?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Варна
    Сядай си на гъза.....на 13 сиииии...!!!!!!Помисли малко струва ли си да съжаляваш след това!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    just do it..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ае не се прави на недостъпна
    знам, че го желаеш

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ае не се прави на недостъпна
    знам, че го желаеш
    Хах и аз тъкмо тва щях да кажа...
    And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си