Здравейте, казвам се Мария Мариева, на 17 години съм и преди малко стана нещо отвратително. Нашите са на вилата за уикенда и поканих гаджето си (той е на 1 в нас. Натискахме се известно време и решихме да правим секс. Той не е много добър, но все пак е приятно самото вкарване и изкарване. Започнахме и първия път той свърши доста бързо (за минута и нещо), но втория започнахме по-стабилно. Около 10 минути по-късно ми стана топло и влажно между краката и се уплаших да не е свършил, но като го попитах ми каза, че не е и затова си помислих, че съм се подмокрила доста. След малко обаче започна да мирише много неприятно на лайна и го попитах защо мирише, но той не отговори. Миризмата стана непоносима и аз се надигнах и тогава видях че бедрата ми са омазани с разстройство. Ужасена се разпищах и го питах как може да се насере по време на секс, а той най-нагло ми каза, че не е той, въпреки стичащите се по краката му говна и обвини мен, че съм се наакала, след което си взе панталоните и излезе гол от апартамента. Взех чаршафа с мен в банята и го измих до колкото можеше. Сега цялата къща вони на лайна и се надявам да се отмирише до утре. Беше отвратително преживяване. Искам да ви попитам как е възможно да направи такова нещо и дали да скъсам с него...