- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Съвет за ХЕК плс
Хора, искам да си купя хекче, мн се зарибих тия дни и искам да се науча да играя.. затова искам съвет от вас.. кои хекове са наи-добрите.. и къде да ги намеря.. по-големите.. със силиконови топчета, квадратчета или какво? плс кажете миискам утре да си взема, а кможе и днес ако излизам.. кажете ми само къде освен на НДК има хекове и колко пари са плс
ае 10х многочакам отг.
ami osven v ndk ima6e i na vito6ka po edno vreme ,no mai s tova ne ti pomagam mn ina4e ako sega se u4i6 e po-dobre da si zeme6 ot po-golemite i po-razpliokanite, po-skoklivite sa za po-naprednali
![]()
aha, mersi mntiq dni 6 potursq.. vs mi kazvat "Navsqkude ima".. ni6to to4no ne mi kazvat.. predi ima6e edna sergiika na NDK to4no na stulbite za multiplex, ama otdavna ne sum gi vijdala tiq hora s hek4etata tam..i zatova d pitam vas
dr-te kvo 6 me suvetvate?![]()
Питай кака () Джамалска...тя знае
![]()
mi i az kato moita friendka shte te posuvetvam da si zemesh po golemichko kato za nachalo inache v podleza pri multiplexa ima edin chovechec deto prodava!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Aha, ama 4uh, 4e imalo zna4enie s kakvo sa pulni? te s kakvo moje da sa pulni osven sus silikonovi top4eta i silikonovi kvadrat4eta??? daite suvet kakuv to4no da e.. qvno, 4e 6te e golqm, za da se nau4a da hekam.. ama ina4e? s kakvo da e pulen i kolko pari sa golemite hekove? mi6e tursq na NDK d si vzema, 6toto z dr mqsto ne se se6tam, a i samo z tam mi kazahte..
хаха добре деее
хъх аз пък повече обичам малки хекчета...
Ти,предполагам,искаш да се учиш да риткаш на кръгче...НДК е мястото...там са най-качествените и най-евтини хекчета в софия...Трябва ти Недялко..този мъжа с мустаците...И от други магазини можеш да си намериш хекче ама при него има такива със силиконови топчета и супер добра прежда....от 3 до 5 кинта ...
Иначе хека може да е панелен и пъленх с пясък,което винаги е по-добър вариянт хах...
ако искаш хек за риткане по-добре по-пълен..ако искаш да може и да се спира и тн...по-празен ии тъй
А какво ще кажете за филето от ХЕК - има се предвид бялата риба? :P
едно време баба ми готвеше само хек щото принципно мразя риба..не беше лошоПървоначално написано от quench
Здравейте! Аз съм SpAcE_LaDy.. ама не мога да влезна в профила си.. нещо не ме пуска.. сега съм с Мозилатаи не ме пуска, а Интернет Експлорера ми не баца..
TAAAA.. исках да ви кажа, че си намерих хекчееее)) Хихихихи, мн съм доволна
Взех си го от този Недялно, когото Джамалска ми препоръча
Или поне мисля, че беше той
Един пичага с брада такъв.. симпатяга
Еми тва исках да ви кажаМерси много за съветите
Супер сте, сладкишчета
хихи
Сладкиши,сладкиши ЩЕ ЯДЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ \Първоначално написано от SpAcE*LaDy
/
![]()
![]()
Xaxaxaxxa, ми да, сладкишчетаааа)) хахахха.. абе хора, я плс кажете как да го оправя тва че да си влизам в профила през мозилата...??? нещо не ме приема и тва е..
![]()