.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Съвет за ХЕК плс

Хора, искам да си купя хекче, мн се зарибих тия дни и искам да се науча да играя.. затова искам съвет от вас.. кои хекове са наи-добрите.. и къде да ги намеря.. по-големите.. със силиконови топчета, квадратчета или какво? плс кажете ми искам утре да си взема, а кможе и днес ако излизам.. кажете ми само къде освен на НДК има хекове и колко пари са плс
    ае 10х много чакам отг.

Град
    sofia
    ami osven v ndk ima6e i na vito6ka po edno vreme ,no mai s tova ne ti pomagam mn ina4e ako sega se u4i6 e po-dobre da si zeme6 ot po-golemite i po-razpliokanite , po-skoklivite sa za po-naprednali

Град
    aha, mersi mntiq dni 6 potursq.. vs mi kazvat "Navsqkude ima".. ni6to to4no ne mi kazvat.. predi ima6e edna sergiika na NDK to4no na stulbite za multiplex, ama otdavna ne sum gi vijdala tiq hora s hek4etata tam..i zatova d pitam vas
    dr-te kvo 6 me suvetvate?

Супер фен
    Питай кака ( ) Джамалска...тя знае

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi i az kato moita friendka shte te posuvetvam da si zemesh po golemichko kato za nachalo inache v podleza pri multiplexa ima edin chovechec deto prodava!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Град
    Aha, ama 4uh, 4e imalo zna4enie s kakvo sa pulni? te s kakvo moje da sa pulni osven sus silikonovi top4eta i silikonovi kvadrat4eta??? daite suvet kakuv to4no da e.. qvno, 4e 6te e golqm, za da se nau4a da hekam.. ama ina4e? s kakvo da e pulen i kolko pari sa golemite hekove? mi6e tursq na NDK d si vzema, 6toto z dr mqsto ne se se6tam, a i samo z tam mi kazahte..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хаха добре деее
    хъх аз пък повече обичам малки хекчета...
    Ти,предполагам,искаш да се учиш да риткаш на кръгче...НДК е мястото...там са най-качествените и най-евтини хекчета в софия...Трябва ти Недялко..този мъжа с мустаците...И от други магазини можеш да си намериш хекче ама при него има такива със силиконови топчета и супер добра прежда....от 3 до 5 кинта ...
    Иначе хека може да е панелен и пъленх с пясък,което винаги е по-добър вариянт хах...
    ако искаш хек за риткане по-добре по-пълен..ако искаш да може и да се спира и тн...по-празен ии тъй

Мега фен Аватара на quench
    А какво ще кажете за филето от ХЕК - има се предвид бялата риба? :P
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от quench
    А какво ще кажете за филето от ХЕК - има се предвид бялата риба? :P
    едно време баба ми готвеше само хек щото принципно мразя риба..не беше лошо

SpAcE*LaDy
    Guest
    Здравейте! Аз съм SpAcE_LaDy.. ама не мога да влезна в профила си.. нещо не ме пуска.. сега съм с Мозилатаи не ме пуска, а Интернет Експлорера ми не баца..
    TAAAA.. исках да ви кажа, че си намерих хекчееее)) Хихихихи, мн съм доволна Взех си го от този Недялно, когото Джамалска ми препоръча Или поне мисля, че беше той Един пичага с брада такъв.. симпатяга
    Еми тва исках да ви кажа Мерси много за съветите Супер сте, сладкишчета хихи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE*LaDy
    сладкишчета хихи
    Сладкиши,сладкиши ЩЕ ЯДЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ \/

SpAcE*LaDy
    Guest
    Xaxaxaxxa, ми да, сладкишчетаааа)) хахахха.. абе хора, я плс кажете как да го оправя тва че да си влизам в профила през мозилата...??? нещо не ме приема и тва е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си