- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зодийки ;)
Водолей много добре се разбирам с тях.
aaaaaa de sa ribite?!? mn`ti e tupa temata ..![]()
Близнаци
хахаха ами да искам да видя коя е най-предпочитаната зодия за да пусна обява "търся си гадже зодия "..." " хахаха... просто анкета бе човекПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Ти си много заблудено момиче,ако вярваш на зодии.Много повърхностно,ако си подбираш гаджетата по тях.Първоначално написано от malka_sladuranka
Хах, само моето е стрелец![]()
А пък ти не разбираш от иронияПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Май телетата са най-много...и моя е теле...също като мен![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
nz koq zodiq e gadjeto mi
male
kolko sam zleeeeeee
ама маи бе6е strelec
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Има такава тема!!!
Моят сладур е Скорпион!!! \/
Абе аз ги хващам само скорпиони и лъвове, другите не ги уважавамЕ, и везни, но само някои.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Стрелец...
Мойто бебче си е Близначета ...
Ма и личи де .. 5 секунди сме добре, а на 6-тата сме зле ... ти се караме горещо, ту пък друго нещо[/quote]
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
И аз така,а за гласуването-телче. Ааа коалка,аз отсъствах от форума доста време та гледам си станала модераторче - честитоПървоначално написано от koalka
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Везни е. И макарче пише, че козирог с везни е най-несъвместим, много се обичаме. А и никога не съм гледала кой каква зодия е, не мисля, че има значение.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като еднорог-че само че с 2 рога-козирог![]()
няма любов
Рак като мен и е родена на 13-ти юли,когато и Цезар...![]()
Козирогче :P
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Стрелчета сме и двамата![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...