- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- love kum fr
Moqt problem sig vi e mnoo poznat i toi e sledniqt. Haresvam edin moi fr, ama priqtel mi e i ne sum sigorna 4e me haresva. I nz kfo da pravq, ako mu kaja i toi ne otvru6ta 6e si razvalim priqtelstvoto i tn. Puk i naskoro mi kaza 4e me obi4a kato priqtel, koeto o6te pove4e me ot4aq...uf nz kfo da napraa...
Според мен ти е пуснал жокер, че те обича можеби и като повече от приятел... Кажи му! След това 2 варианта...
1. Тръгвате
2. Не тръгвате ама се усмихваш, казваш: "Ок няма проблем" и всичко продължава по старо му ...
Хм...мисля, 4е с тва, 4е ти е казал, 4е те оби4а като приятелка не е имал ни6то друго предвид(освен тва, което ти си 4ула). Не смятам, 4е това е "жокер". Мисля, 4е е най-добре да из4ака6(за да види6 как той се дуржи към теб)ако види6, 4е не е безразли4ен(а ти няма как да не го усети6, такива работи все пак си ли4ат), тогава му кажи. Но ако не...не си струва.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
То в повечето случаи май така става, но тази любов е най-хубава защото щом сте приятели, имате общи теми и така нататък знаете всичко. Щом ти го чустваш може и той да е така![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
То в повечето случаи май така става, но тази любов е най-хубава защото щом сте приятели, имате общи теми и така нататък знаете всичко. Щом ти го чустваш може и той да е така![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Само да отбележа... "4" не е буква от българската азбука. Иначе съм съгласенПървоначално написано от honda^
![]()
момчетата търсят женско приятелство за да ни разбират по добре а и защото жените сме мн по добри слушатели когато имат проблем примерно.когато мъж има някакви чувства той няма да ти е само приятел разликата е че те не могат да са задоволят с малко както ние,на нас ни е достатачно да видим че е щастлив макар и с друга ...а и за да ти каже че те обича - вярваш ли че точно това е начин да те сваля - аз не мисля така просто държи на теб и си му близка - задоволи се с това и не рискуваи да го загубиш.любовта не може без привързаност и приятелство,но приятелството не прераства в любов (или поне ужасно рядко става това чудо)![]()
Може би трябва да рискуваш да му кажеш, че го харесваш.Но ако не изпитва нищо към теб и ти е добър приятел, ще можете да си запазите приятелството, както преди.
Ако той не те обича катУ нещУ повече може би приятелството ви ще продължи,но акУ стане нещУ повече междУ вас и после решите да се разделите тази любов няма да се превърне пак в приятелствУ..ей тФа е гаднотУ..правила съм грешката да тръгвам със супер добър приятел,но кактУ и да еИзбора е твой :P
Обичаш ли-Обичай силно!
Мразиш ли-Завинаги мрази!
Не съжалявай никога за нищо!
Едва ли някой теб ще съжали!