- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя жените
Незнам какво ми става напоследък. Понеже съм срамежлив и никога не съм говорил с момиче през живота си, пък и не съм "Брад Пит"започвам напоследък да се ядосвам като видя момиче, псувам я на ум и т.н. Да не би да започвам да ставам гей
защото докато все още мисля трезво ме е гнус от "мъжката любов". Кажете кво да правя, на 18 години съм
![]()
Хах зле , бате мноу злеНие какво сме виновни , че ти си уекичко задръстен?И аз мразя мъжете ма мене никой не ме пита
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Трай ма!!!
Ми пич не ти и трее бе... Жена ли е само за псуване става...
Е и за други неща, ама то т'ва пущиняци... много малко жени го правят добре... Така че псувай си на воля, даже може и на гласЖена ли е не ми го фали... *Човал за праене на секс* - Една ***, друго полезно си нямат.
ако не харесва6 жени си зле и за ни6тъ нестава6 но ако харесва6 жени ми си слоии снимка тука и 6ти каа ко требва да си пооправи6 да си малко по красиж![]()
бати проблема. ми мрази си квото щеш и който искаш си псувай. психоидеот!
Знам, че не е нормално. Затова пиша тук.
Е ся не съм чак толкова психясъл, просто се дразня като видя хубаво момиче или пък щастлива двойка защото немога да го имам и аз това![]()
хехехе няма нужда от снимкаПървоначално написано от Анонимко
Ще се опиша - 177 см висок, 92 кг., с пъпки....има ли нужда да казвам още?
![]()
и сега какво да правим ние?! някоя от нас да се съблече?!баси! ми като не можеш да си намериш момиче и да си развържеш езика пред нея тя не ти е виновна за нищо!!!
![]()
Ми и аз мраза мом4ета ама да тръгна да ги псувам ли![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
И къв е смисълът да и кажа нещо като съм 1000% сигурен че няма да каже и една дума на мухльо като менПървоначално написано от anito.sl
яя висок си колкото мене :PПървоначално написано от Анонимко
ае идвай да се заговряме и да приключваме![]()
не бе пич... кво са едвали си гей.. то и аз понякога се отегчавам ама да не ти пука мн мн ...![]()
Определено нещо ти хлопа...
В такъв случай приеми,че си гей и почни да псуваш и мъжете! :P![]()
Ае, хора, мом4ето е писало, за6тото се надява някой да го посъветва не6то, а не да го ебават. Аз кво мога да кажа за твоя проблем...събери смелост и се отпусни малко. УСПЕХ!!!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Постарай се да си готин за да те харесват момичетата,така и ти ще почнеш да ги харесваш!!!Мисля че ти ги мразиш защото те не те харесват!![]()
Ти не се харесваш,как да те харесат другите?Отиди на козметик и вкарай малко походка и всичко ще е тип-топ!!!Момичетата ще почнат да те харесват и ти също тях и всичко ще е ОК.![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
poe4eto ste qko tupi... dori ne razbrahte problema na 4oveka... kifli smotani
Ти като го разбра,ко напрай???Нищо,нали?..кифладж я..!!!![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Е като си мухльо както сам се описваш кво са ти виновни?
А и как можете да псувате жените, при условие, че точно те са ви раждали и ако не са били те вас нямаше да ви има?
I love you...
Ха Ха! "Леееееко" си се комплексирал, ама няма страшно - гей все още не сиПървоначално написано от ахваяяъ
Поговорката за лисицата и гроздето ако знаеш... напълно и изцяло е приложима в твоя случей
И само да отбележа - няма да те харесат колкото и да ги псуваш! xaxaxaxaaxa
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Хората са казали- не трябва да допускаме неуспехите да влезнат в сърцето ни! Каквото и да става не се отчайвай, иначе тотално си режеш шансовете. Ако си настроен с омраза гарантирам ти ,че никое момиче няма да ти обърне внимание, както и да изглеждаш. За повече самочувствие, вместо да се вайкаш, по-добре ходи на фитнес, лекувай си акнето и така! Късмет
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
бъди пич! аз така израстнах (като малък не бях хубав, и не ме забелязваха много) но след тва всичко се оправи, даже ми предлагаха да ставам манекен (наистина, не се шегувам, защото реших на 15 че не искам да съм загубеняк и тръгнах на фитнес) и след 3-4 год резултата се вижда (са съм на 20) и мога смело да твърдя че съм супер (е ама съм и скромен), а като включим и че имам кола съм направо неустоим.... (уф малко се възгордях, ама си е верно че съм нарцис)
пп имам и сини очи![]()
така че не се притеснявай, всичко е в твоите ръце - или искаш да се промениш и ще го направиш или ще си пишеш във форумите и ще се оплакваш...
успех!
Момичетата не са ти виновни, че не можеш да говориш с тях...
Еми...нямам думи...Не мога да проумея как можеш да псуваш някое случайно момиче(и при тва на ум) без да го познаваш...Та това е толкоз жалко...Първо туй, че псуваш всяка срещната означава, че не си доволен (само ти си знаеш от кфо) и единственото спасение да поемеш иниацивата в свои ръце (а не да хленчиш наляво-надясно). А пък че псуваш наум..ми научи се да си изразяваш чувствата или там квото и да е на глас и ако може по-интелигентно, защото вече не е модерно да се псува
...А и можеш да промениш визията си, но ако се захванеш с фитнес или някакви процедури, няма да стане за кратко време..НЕОБХОДИМО е търпение, както и в отношенията ти с жените..
![]()
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
1 shti kaja kopeleПървоначално написано от ахваяяъ
brad pit i toi purdi, sere i kato stane sled sun ima losh duh
_\m/ PEACE
![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!