.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Guest

Moderated:Дали съм влюбена?

zapoznah se s edno mom4e i sno6ti se vidqhme i neska trqq6e da se vidm v 4 oba4e toi v skaipa mi se obadi i mi kaza 4e ne mojel da 4aka do 4 i o6te v 1 bez ne6to izleznahme
    si4ko be6e prekrasno az ot na4alo se sramuvah oba4e posle se otpusnah i si4ko be6e perfektno goovrihme si za si4ko za jivota za smyrtta za metyli 4algari i tn i ot 1 4ak do sq e sq se pribiram be6e mn qko kogato me i ot togava ne sme spirali da hodim prgyrnati imah 4yvstvoto 4e tiq 8 4asa sa 8 sekundi be6e prekrasno
    i sega kato ne e do men mi emn gadno 6toto toi si e y tqh i sq si pi6em i az mu vikam 4e mi lipsva i toi mi kaza 4e i az my\u lipsvam
    mislite li 4e sam vlubena v nego

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Боже,ти сама не можеш ли да си прецениш та нас питаш

Супер фен
    E tolkova li e trudno da osyznaesh che si vlubena???To za teq neshta ne sa iska mnogo akyl!!!Sama si otgovori ... ama spored men si vlubena
    Обичам те <3 !!!

Факта,че не можеш да се осазнаеш сама к'фо става,е доста красноречив.. не мислиш ли?!

Мега фен Аватара на iiirish
    защо винаги когато хлътнете по-здраво по някой си мислите, че това непременно е любов?! за любовта трябва време, трябва постоянство и себеотрицание! не можеш просто така да кажеш, че си влюбена! сякаш ти си влюбена по-скоро в самата любов, а не в момчето срещу теб! не си втълпявайте и не си насаждайте чувства! всичко идва с времето си!

Много се радвам, 4е си прекарала един прекрасен ден, но да си влюбена?!?!? Я стига! 4е ти ни задава6 тука глупави въпросо...от каде ние(във форума)да знаем дали си влюбена или не...6том сама не може6 да предцени6, едва ли си. Просто си хлътнала малко пове4е и тва е.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Emii tva trea da si go re6i6 ti nikoi nemoje da ti kaje vlubena si !Misla 4e trea da minat nqkolko meseca za da si vlubena no nz!
    JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    anito.sl syglasna sam

Прекалено рано е да кажеш, че си влюбена. Това е онази приятна тръпка, когато започнеш нова връзка. Това обаче не означава непременно, че е любов. Може да е увлечение, нещо временно, което ще отмина бързо. Все пак за любовта се изисква време. Но ако всичко остане все така прекрасно, нищо чудно след време наистина да се влюбиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ако наистина си влюбена щеше сама да го прозреш...незнам защо но историята м звучи някак детински
    I chose the blackest robe
    Shadow, darkness before the light
    I threw away the false life
    artificial and worthless
    I kept only the deep mysteries of Satan

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    защо винаги когато хлътнете по-здраво по някой си мислите, че това непременно е любов?! за любовта трябва време, трябва постоянство и себеотрицание! не можеш просто така да кажеш, че си влюбена! сякаш ти си влюбена по-скоро в самата любов, а не в момчето срещу теб! не си втълпявайте и не си насаждайте чувства! всичко идва с времето си!
    Ааа не е така. да си влюбен е едно,а да обичаш е друго. Влюбването не значи любов и не е задължително да си бил влюбен,за да обичаш!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Ами мисля че го харесваш и си прекарваш хубаво!
    Незнам обаче дали си влюбена!
    Това е чувство което ти трябва да разпознаеш!

Мега фен Аватара на koalka
    Само ти можеш да кажеш, въпреки че още на първата среща да кажеш, че си влюбена, а ти самата не си убедена.Когато обичаш някой си убеден в това повече от всичко на света, повярвай ми.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мм..за един ден - по-скоро е силно привличане.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Питаш НАС дали си влюбена?!Ние можем да ти кажем само глупава ли си..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    Dreamland
    Питаш нас влюбена ли си? Погледни се в огледалото и помисли малко...Пии едно питие и смятаме темата за преключена...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си