.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен

moderirano ot WIM: strah me e da ne se vurne pri neq ...

zdraveite, imam edin vypros svyrzan s bivshata na moq priqtel. tq ne mu e tochno bivsha zashtoto ne sa hodili. toi prosto e bil vluben v neq. sega sme zaedno ot dosta otdavna. mnogo go obicham, i toi mi kazva che me obicha. s neq sa si priqteli. a men me muchi edna misul - dali puk nqma da reshi da se probva sys starata si lubov. neznam kakvo mi stava no kato se seta za tva i se chuvstvam ujasno. kajete mi kakvo da naprava za da spra da se izmuchvam.

moderirano ot WIM tochka7

еми аз като гледам ходите повече от 1-на година.затва мисля че нема смисъл да се притесняваш от това че те са приятели.за да сте толкова дълго заедно значи че наистина държи на тебе.айде успех и дано мн дълго време сте щастливи заедно

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Преди време бях в същата ситуация.След като НЕ са ходили едва ли сега ще тръгнат.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен
    mersi, to vsyshnost az sym govorila s neq i tq mi kaza che nqma nikakyv shans da trygne s nego. moje bi prosto az sym paranoichka.

Това че той казва и че тя казва няма абсолютно никакво значение. С други думи - имай си едно на ум че нещата ше се наебат.
    Нямаш никва гаранция, както и да го погледнеш. Sorry.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Мисля че просто си въобразяваш,той вобще не ти е давал поводи да си мислиш такива неща,така че успокой се и се наслаждавай на хубавата ви връзка.

Супер фен
    Mmm po - dobre vzemi mu kaji tova koeto kaza na nas.Kaji mu,che se prit da ne go zagubish ili tam ti si znaish nash dobre kakvo tochno.Taka shte e nai - dobre,za da nqmash poveche symnenie i da ne se tormozish.I mene ponqkoga sa me mychili takiva vyprosi,no sym spodelqla s momcheto i vsichko se opravi.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Преди време бях в същата ситуация.След като НЕ са ходили едва ли сега ще тръгнат.
    off/
    Абе момиче, не ми казвай че си на 11 плс.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: bivshata

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    zdraveite, imam edin vypros svyrzan s bivshata na moq priqtel. tq ne mu e tochno bivsha zashtoto ne sa hodili. toi prosto e bil vluben v neq. sega sme zaedno ot dosta otdavna. mnogo go obicham, i toi mi kazva che me obicha. s neq sa si priqteli. a men me muchi edna misul - dali puk nqma da reshi da se probva sys starata si lubov. neznam kakvo mi stava no kato se seta za tva i se chuvstvam ujasno. kajete mi kakvo da naprava za da spra da se izmuchvam.
    Както вече казаха- довери му се.
    Ако не го направиш, раздялата ви е гарантирана.

Дам, ако не му се довериш раздялата ви е гарантирана! Не може да има пръзка без доверие...
    Addicted...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: bivshata

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    булкаа ходите от доста дулго време не вярвам че ще е проблем да му го кажеш това на него....!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре говори с него и му сподели какво те притеснява.Но все пак може и да му стане обидно, тъй като сте от една година заедно и все пак трябва да му имаш доверие и най-важното-доверие в чувствата.Но трябва да му споделиш.

Spored men samo revnuvash...no nqma osnovanie!!! aide uspeh
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Няма от какво да се притесняваш,като гледам сте заедно от много време и ако е искал да е с нея е щял да го направи. Може би е трябвало да говориш с него а не с нея

Guest
    Ако обичаш някой подари му свободата,ако тои те обича няма да я приеме...

Много добре казано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си