- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moderirano ot WIM: strah me e da ne se vurne pri neq ...
zdraveite, imam edin vypros svyrzan s bivshata na moq priqtel. tq ne mu e tochno bivsha zashtoto ne sa hodili. toi prosto e bil vluben v neq. sega sme zaedno ot dosta otdavna. mnogo go obicham, i toi mi kazva che me obicha. s neq sa si priqteli. a men me muchi edna misul - dali puk nqma da reshi da se probva sys starata si lubov. neznam kakvo mi stava no kato se seta za tva i se chuvstvam ujasno. kajete mi kakvo da naprava za da spra da se izmuchvam.
moderirano ot WIM tochka7
Преди време бях в същата ситуация.След като НЕ са ходили едва ли сега ще тръгнат.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Това че той казва и че тя казва няма абсолютно никакво значение. С други думи - имай си едно на ум че нещата ше се наебат.![]()
Нямаш никва гаранция, както и да го погледнеш. Sorry.
Мисля че просто си въобразяваш,той вобще не ти е давал поводи да си мислиш такива неща,така че успокой се и се наслаждавай на хубавата ви връзка.![]()
Mmm po - dobre vzemi mu kaji tova koeto kaza na nas.Kaji mu,che se prit da ne go zagubish ili tam ti si znaish nash dobre kakvo tochno.Taka shte e nai - dobre,za da nqmash poveche symnenie i da ne se tormozish.I mene ponqkoga sa me mychili takiva vyprosi,no sym spodelqla s momcheto i vsichko se opravi.
off/Първоначално написано от AnIcHkAtA
Абе момиче, не ми казвай че си на 11 плс.![]()
Както вече казаха- довери му се.Първоначално написано от babi_girl
Ако не го направиш, раздялата ви е гарантирана.
Дам, ако не му се довериш раздялата ви е гарантирана! Не може да има пръзка без доверие...![]()
Addicted...
булкаа ходите от доста дулго време не вярвам че ще е проблем да му го кажеш това на него....!!!!Първоначално написано от babi_girl
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Най-добре говори с него и му сподели какво те притеснява.Но все пак може и да му стане обидно, тъй като сте от една година заедно и все пак трябва да му имаш доверие и най-важното-доверие в чувствата.Но трябва да му споделиш.
Spored men samo revnuvash...no nqma osnovanie!!! aide uspeh![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Няма от какво да се притесняваш,като гледам сте заедно от много време и ако е искал да е с нея е щял да го направи. Може би е трябвало да говориш с него а не с нея![]()
Ако обичаш някой подари му свободата,ако тои те обича няма да я приеме...
Много добре казано