- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Демоде ли е любовта?
Анкетата ми е продиктувана от мнението на 1 потребителка,която смята,че любовта,партньорството,неж ността привързаността и приятелството в 1 връзка не са модерни. Е,модерно ли е?
Не била модерна ? Майната им на всички, стига да я намеря.
Тази потребителка не е права, според мен, но всеки си има право на лично мнение и тя има своето.Според мен тези неща не са отживелица и са най-важните в една връзка, но май за някои хора всичко опира до секса.
Abe Lubov 4e ima ima.I spored mene ne e demode!Mnogo e krasivo daje da vidi6 vlubeni hora nekvo qko e!A kolko do seksa toi varvi s lubovta!Aemoe i malkod aizlagah tuka!
![]()
JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
е не мисля, че любовта е демоде, но не е и нещо което в наши дни се изтъква особено много, защото излежда превзето и лигаво![]()
Боже, до такава степен ли ви е завладяла модата умовете, че да мислите, че и любовта се влияе от нея...Тази анкета май е плод на едно погрешно разбиране... Любовта е красива, безпощадна, заслепителна, болезнена... но в никакъв случай модна
![]()
Тралалалала.... :P:P
Любовта винаги си е била една и съща..
А за мода...хмм.. модно е 14-15 годишни пикли да проповядват "истинска" любов и "истински" чувства по форумите.
Друго?
Любовта - не мисля, Романтиката.. дам.![]()
See ya !
съглсен сум с теб гъзи майната ви ве....аз обаче сум я намерил!!!!Първоначално написано от Digital
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
демоде ли е да дишаш?![]()
Привързаността и приятелството не били моедерни в една връзка...ми ако липсват то тогава тва нещо връзка ли ще бъде?!Не било модерно да си щастлив ли?!Не е модерно и да се чувстваш добре с човека до себе си?!Не е ли модерно да можеш да разговяряш с него?!Значи вече е модерно да се изчуквате да вдигате гащите и всеки откъдето е дошъл и да сте горди от високото ниво на връзката си?!Леле!![]()
П.С. Тая потребителка просто не знае кви ги говори сигурна съм,че ако поне един път се е влюбвала никога няма да се изкаже така.....ограничена и повърхностна е!И със сигурност е под 14
П.С.С. Предпочитам да съм "демоде",но това щастие,което изпитвам сега никога да не ме напусне!
ми в днешно време е така не е важно дали ти е добре а дали си в карак с моадата ако модата каже че трябва да живеем по улицата сички ще го направят....смърдели...........н ка тогава аз а буда демоде да ми е добре пак тия които с а в крак с модата може да си ***** м***а....Първоначално написано от POLA^_^
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ !Първоначално написано от Анонимко
Не е демоде, никога не е била, няма и да бъде. Истинските и дълбоки чувства не се измерват с модерното.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ето и въпросната тема,която ме подтикна да направя тази анкета:http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#1320887
Иначе моето мнение,е че това е нещо непреходно и универсално. За жалост днес се изкривява представата за любов,но тя съществума. И това,че обичаш не те прави задължително фен на латино-сериалите а просто човек,способен да изпитва най-прекрасното нещо в света-да обича и да е обичан!
E koi go izmisli tova da sravni lubovta s modata.Naistina pri polojenie,che veche nikoi ne tursi lubov,a samo sex i to po za 1 vecher... e rqdko sreshtana,no demede... taq duma puk vuobshte ne se vruzva za opredelenie.Lubovta e neprehodna i vinagi shte e vodeshta v jivota na vseki.
ot koga 4uvstvata sa demode??nima 4ovek moje da kaje 4e tva da obi4a6 e ne6to super glupavo i malovakno???Kolkoto i detsko ili po-skoro za nqkoi nerealno az vqrvam v lubovta..Vqrvam v Kopidon
![]()
Dori...abe kvo da vi obqsnqvam :Любовта е чувство, което чувстваш, когато почувстваш, че чувстваш чувството, което никога досега не си чувствал!-e tva e![]()
az sum ambiciozna,i znam kakvo iskam.ako tova me pravi da sum ku`ka.na prav put si..
Тая потребителка явно не е мислила като го е писала това...любовта е чувство а не някаква дреха или нещо подобно което може да е модерно или не![]()
Може би този,който не е изпитал истинските любовни чувства твърди,че любовта е демоде.![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от 182+44_4adel
Глупости!Любовта ще си остане EVERFGREEN![]()
хахха може тая госпичка да не харесва момчета хаххаа![]()