- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Демоде ли е любовта?
Любовта никога няма да излезне от "мода" тя просто се случва.
Не смятам че любовта може да бъде модерна или не,тя не е дрехи или обувки.Това е чуство,а чуствата не могат да бъдат модерни или не.Любовта е нещо велико и винаги ще я има.Винаги ще е "модерна"
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Абе глупости! От кога любовта е модерна и после става демоде?!
Любовта не е някаква мода,а чувство без което нито един човек не може!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Естественно че не е демоде!!!!
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
МНОГО ВЯРНО!!!Първоначално написано от Анонимко
>>> House Music <<<
Не е!!!
Въпросът е малко излишен, но не е демоде. Докато съм жив, ще обичам един човек. Няма мода в чувствата...
Аз не разбирам как може любовта да се свързва с това кое е модерно и кое не... Това е супер тъпо според мен. Любовта си е любов и толкова - вярвам в нея, и гласувах "Не"
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Както казах вече имам чувтото че тая потребителка която го е писала не си пада особедно по момчета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както в миналото така и днес ,,Любовта е единствената реалност" и аз смятам,че всеки се нуждае от нежност и внимание, дори и да не си го признава. Любовта е най-красивото чувство и въобще не е демоде.
Затова хора обичайте се стига сте правили деца, а преди секса се замислете малко.
Jivota e prekrasen,nedeite se pls6i te ku4etata laqt kervana si varvi
Мхм, мен въпросната потребителка винаги ме озадачава със зашеметяващите умозаключения, които споделя с нас.
Не, любовта не е "демоде". Любовта е необходима, всеизпълваща и самодостатъчна (за да придаде смисъл на един живот и да направи от един човек най-доброто, което той може да бъде.)
Нашата "модерна" съфорумничка за сега просто има нужда да се прави на готина и интересна с изказванията си. Има време, ще порастне.![]()
Модерно?! Наложително е в една Връзка.
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
любовта е вечна![]()
няма любов
любовта е вечна![]()
няма любов
Първоначално написано от Digital
Много точен пост.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Май не е, но не се водя по модата във всички отношения![]()
Любовта тепърва става модерна.КОйто не мисли така-къраа![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Първоначално написано от Aleandra
Чесно казано въобще не ми пука какво мислят другите за любовта и нейната актуалност. Важното за мен е, че тя е основното нещо, към което се стремя. Не ме засяга това, че половината и повече свят е*е наред и подминава. Аз не съм такава. И знам, че ще открия човека, който не е такъв ..
ne e demode no v dne6no vreme trudno se namira 4ovek koito da obikne6
p.p podkrepqm vsi4ki koito se nervqt na koalka.tq ne trqbva da e moderator!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
уууу долу лю... лю... даже не мога да кажа тази дума![]()
само ебъне и цинизми !![]()
Именно.Първоначално написано от Анонимко
Според мен любовта винаги е била на мода.
Е, зависи какво разбираме под тази дума.
Ако под нея разбираме влюбването като процес, липсата на хормонален баланс като негово следствие, това да не си сам, а да имаш с кого да се влачиш по улицата и да демонстрираш уменията си в разни спортове с език - това никога няма да излезе от мода.
Както няма да излязат от мода и тетрадките със стихове, и чалга песните (пък и не само чалга), посветени на интригуващи истории тип "той ме заряза, тя пък изчезна". Който твърди, че това не е модерно, може би не иска да погледне тенденциите (модните) в очите. Ако става дума за самозалъгване в името на имиджа, за правото да рисуваш сърца по тетрадките си - от това по-лъскава придобивка няма.
Иначе, това - уважение, привързаност, обич (какви приятни думички, а?) - те никога не са били на мода и ме съмнява някога да бъдат. Има само доказателства за тях. Дали от страх, дали от прекалено голямо самочувствие, те са само изкуствено засвидетелствани, докато от конкретния човек няма какво да се извлече/хормоните са се укротили/омръзнал е и така нататък. Любовта, така, както аз я разбирам, отива много по-далеч от първоначалния взрив от чувства. Но не съм романтик. Не съм склонна да рисувам сърца със стрелички или да чета поезия на лунна светлина. Не държа на рози по разни дати и на "мило", "котенце", "пиленце" и тем подобни обръщения.
Тук говоря за общия случай. Хора на място просто трябва да има - и точно заради това не смятам да ставам средностатистическата използвачка/разбивачка на сърца или каквото и да е подобно. Не си струва, независимо колко е модерно.
!!!Първоначално написано от Aleandra
Еми за мен никога няма да излезе от модните тенденций..