.

Виж резултатите на анкетата: Демоде ли е любовта?

Гласували
133. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

106 79,70%
  • Да

27 20,30%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    това да не е някаква дреха, че да е демоде...

любовта ще спаси света \/
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    странно е как може да класифицирате любовта като нещо, склонно към демоде.. тя не е тениска или панталон. Определоно не е това, което е била преди (особено ако сравняваш с изписаното за нея от поетите преди век) просто днешните хора са по-практични и търсят само удоволствието от любовта.
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Не е демоде, любов винаги ще има... но в днешни времена все по-трудно се намира.
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    демоде ли е да дишаш?
    Това ми хареса. Прав си. Любовта е чувство, а те както знаем не са подвластни на почти нищо, най-малко на модата...Любовта е вечна и неостаряваща

Град
    Там, където е сърцето...
    За мен лично не е демоде, обаче в последно време май повечето търсят секс, а не любов!!! Но според мен любовта я има и без нея просто нямаше да си струва нищо! Всеки има право на мнение, но аз не сам съгласна с това мнение
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    При любоввта няма модерно не модерно ! Тя никога няма да е демоде ! Не става така обичаш някой и след като не е модерно да обичаш го зарязваш

тази сигорно е тъпа до мозъка на костите си тя 4ува ли сее кви ги дрънка? любовта демоде? олеле..4е то ако любовта умре...защо 4овек да живее...тва е баси тъпия въпрос...естествено 4е не е демоде! живеят тези които са влюбени останалите просто съществуват!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ще ви кажа кое е "модерно" сега, модерно е да използваш за щяло и не щяло тази дума, да парадираш с името й, да се правиш, че си напълно наясно какво означава
    А онази любов, любовта която не я изписваш на челото си при първото по-сериозно хлътване, както и при всяко следващо след това, любовта, с която не се хвалиш на ляво и на дясно, която не демонстрираш и с която не злоупотребяваш, а просто я чувстваш, тази любов никога няма да има нещо общо с мода, с тенденции, с промени, с епохи... тя ще си бъде винаги една единствена и непроменена, невлияеща се от нищо и от никой...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

3434324

докато светът съществува и ние живеем като вид ... любовта никога нема да е демоде

никакъв
    Guest

да ви заеба темата

Няма такова нещо като любов , хората просто се чукат и толкова !!!!!!!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от _DrEaMeR_
    Боже, до такава степен ли ви е завладяла модата умовете, че да мислите, че и любовта се влияе от нея... Тази анкета май е плод на едно погрешно разбиране... Любовта е красива, безпощадна, заслепителна, болезнена... но в никакъв случай модна
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

едно момиче
    Guest
    мистерия е любовта

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    lubovta...?za men tq e 4uvstvo,a ne moda
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

lubovta ne e moda dre6ka ne6ty deto my minava vremeto tva si e 4ystvo na dy6ata koeto vseki rano ili kusno yse6ta........
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ne e demode.....tva da ne vi e nekav dreha we...... samo povarhnostnite hora moje da go tvardqt tva!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

LUBOVTA VINAGI 6TE E NOMER EDNO V KLASACIITE..DORI NAI-....S*X NE MOJE DA Q ZAMESTI...TQ NQMA SROK NA GODNOST KAKTO I SEZON V KOITO E AKTUALNA..KVI SA TIQ RETORI4NI VYPROSI SAMO NZ... SAMO TOZI KOITO NE E OBI4AL BI KAZAL 4E TQ E DEMODE.....

фактът че все още виждаме влюбени двойки по улиците доказва че любовта не е демоде и никога няма да е ... въпреки че тя ни пречинява мн болка понякога, без нея не можеме тоя откачен свят се държи цял, само и единствено заради любовта между хората ... за тва хора, обичайте се и всичко ще бъде наред

кдгхаъаср
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blqblq_f
    фактът че все още виждаме влюбени двойки по улиците доказва че любовта не е демоде и никога няма да е ... въпреки че тя ни пречинява мн болка понякога, без нея не можеме тоя откачен свят се държи цял, само и единствено заради любовта между хората ... за тва хора, обичайте се и всичко ще бъде наред
    хора по-добре се ебете и всичко ще бъде наред!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Любовта не е демоде, това е все едно да казваш, че щастието е демоде. Любовта прави живота цветен, любовта му придава смисъл и аромат. Ако няма да има любов, ако не съществува, за какво живеем?!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

RQ

Браво на модераторката ... много хубава тема и за пореден път ни кара да се замислим ... =D> Моето скромно мнение е, че любовта не е модерна, не защото не можем да я изпитваме, а защото просто я няма ... една връзка, колкото и тежко да звучи в днешно време се крепи на материалните облаги и на това двама човека, що годе да се разбират един с друг ... любовта наистина може да се каже, вече че е демоде .. всеки гледа да се изфука с момичето, което е до него и да се хвали как е била в леглото и такива неща ... не я интересува, как се чувста тя и че е само една вещ в неговите ръце ... според мене любовта преди е била по-силна и по-искрена ... сега наистина е рядкост ... може би я има, но в много малки количества ... в 21 век по-скоро има секс и всеки гледа да преебе другия, независимо какъв е той гадже или най-добър приятел ... всичко става зад гърба на другия ... това е според мен ... надявам се да не съм написал нещо негативно ...
    ... k33p w@lkinG ...

вапреки 4е вси4ко се променя любовта никога немойе да стане демоде

Град
    Перник
    ami spored mene lubovta vav niakakv sly4ai ne e demode za6toto vs trqaa da izpita takova 4uvstvo kam nqkoi za6toto e prekrasno da si vluben
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не е демоде, никога не е била, няма и да бъде. Истинските и дълбоки чувства не се измерват с модерното.
    подкрепям това мнение
    Because all I want is u ....

Re: Демоде ли е любовта?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Анкетата ми е продиктувана от мнението на 1 потребителка,която смята,че любовта,партньорството,неж ността привързаността и приятелството в 1 връзка не са модерни. Е,модерно ли е?
    Еми курветинка е тая к'во да говорим Попадала е на някакви курварчета и тя е станала с такова мислене(;
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    не! просто вече не е толкова голям броят на хора ,които търсят любов а не секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си