- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Демоде ли е любовта?
това да не е някаква дреха, че да е демоде...
любовта ще спаси света\
/
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
странно е как може да класифицирате любовта като нещо, склонно към демоде.. тя не е тениска или панталон. Определоно не е това, което е била преди (особено ако сравняваш с изписаното за нея от поетите преди век) просто днешните хора са по-практични и търсят само удоволствието от любовта.
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Не е демоде, любов винаги ще има... но в днешни времена все по-трудно се намира.
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Това ми хареса. Прав си. Любовта е чувство, а те както знаем не са подвластни на почти нищо, най-малко на модата...Любовта е вечна и неостаряващаПървоначално написано от WILD__BOY
За мен лично не е демоде, обаче в последно време май повечето търсят секс, а не любов!!! Но според мен любовта я има и без нея просто нямаше да си струва нищо! Всеки има право на мнение, но аз не сам съгласна с това мнение![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
При любоввта няма модерно не модерно ! Тя никога няма да е демоде ! Не става така обичаш някой и след като не е модерно да обичаш го зарязваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тази сигорно е тъпа до мозъка на костите си тя 4ува ли сее кви ги дрънка? любовта демоде? олеле..4е то ако любовта умре...защо 4овек да живее...тва е баси тъпия въпрос...естествено 4е не е демоде! живеят тези които са влюбени останалите просто съществуват!
Ще ви кажа кое е "модерно" сега, модерно е да използваш за щяло и не щяло тази дума, да парадираш с името й, да се правиш, че си напълно наясно какво означава![]()
А онази любов, любовта която не я изписваш на челото си при първото по-сериозно хлътване, както и при всяко следващо след това, любовта, с която не се хвалиш на ляво и на дясно, която не демонстрираш и с която не злоупотребяваш, а просто я чувстваш, тази любов никога няма да има нещо общо с мода, с тенденции, с промени, с епохи... тя ще си бъде винаги една единствена и непроменена, невлияеща се от нищо и от никой...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
докато светът съществува и ние живеем като вид ... любовта никога нема да е демоде![]()
Няма такова нещо като любов , хората просто се чукат и толкова !!!!!!!!!
Първоначално написано от _DrEaMeR_
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
мистерия е любовта
lubovta...?za men tq e 4uvstvo,a ne moda
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
lubovta ne e moda dre6ka ne6ty deto my minava vremeto tva si e 4ystvo na dy6ata koeto vseki rano ili kusno yse6ta........
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ne e demode.....tva da ne vi e nekav dreha we...... samo povarhnostnite hora moje da go tvardqt tva!
Първоначално написано от ™G-Baby™
LUBOVTA VINAGI 6TE E NOMER EDNO V KLASACIITE..DORI NAI-....S*X NE MOJE DA Q ZAMESTI...TQ NQMA SROK NA GODNOST KAKTO I SEZON V KOITO E AKTUALNA..KVI SA TIQ RETORI4NI VYPROSI SAMO NZ...SAMO TOZI KOITO NE E OBI4AL BI KAZAL 4E TQ E DEMODE.....
фактът че все още виждаме влюбени двойки по улиците доказва че любовта не е демоде и никога няма да е ...въпреки че тя ни пречинява мн болка понякога, без нея не можеме
тоя откачен свят се държи цял, само и единствено заради любовта между хората ... за тва хора, обичайте се и всичко ще бъде наред
![]()
хора по-добре се ебете и всичко ще бъде наред!Първоначално написано от blqblq_f
![]()
Любовта не е демоде, това е все едно да казваш, че щастието е демоде. Любовта прави живота цветен, любовта му придава смисъл и аромат. Ако няма да има любов, ако не съществува, за какво живеем?!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Браво на модераторката ... много хубава тема и за пореден път ни кара да се замислим ... =D> Моето скромно мнение е, че любовта не е модерна, не защото не можем да я изпитваме, а защото просто я няма ... една връзка, колкото и тежко да звучи в днешно време се крепи на материалните облаги и на това двама човека, що годе да се разбират един с друг ... любовта наистина може да се каже, вече че е демоде .. всеки гледа да се изфука с момичето, което е до него и да се хвали как е била в леглото и такива неща ... не я интересува, как се чувста тя и че е само една вещ в неговите ръце ... според мене любовта преди е била по-силна и по-искрена ... сега наистина е рядкост ... може би я има, но в много малки количества ... в 21 век по-скоро има секс и всеки гледа да преебе другия, независимо какъв е той гадже или най-добър приятел ... всичко става зад гърба на другия ... това е според мен ... надявам се да не съм написал нещо негативно ...![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
вапреки 4е вси4ко се променя любовта никога немойе да стане демоде
ami spored mene lubovta vav niakakv sly4ai ne e demode za6toto vs trqaa da izpita takova 4uvstvo kam nqkoi za6toto e prekrasno da si vluben![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
подкрепям това мнениеПървоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
Because all I want is u ....