- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HeLLp Mi!IsKaM Go KaTo PoDaRUk Za Sv.Valentin!
Zdr.Pomognete mi!Iskam edno mom4e koeto haresvam da tragne s mene na diskotekata na 14 fevruari.Kak da stane taq rabotaVupreki Si4kite pre4ki mejdu nas.Toi me haresva su6to ama kak da go nakaram da zabrai si4ki pre4ki mejdu nas.MN MN MN HELLP PLS!
![]()
![]()
е щом и двамата се харесвате кви са тия пречки тогава ?!
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Танцувате, целуваш го (не по бузата) и нещата ще станат.![]()
Трябва да поговориш с него, въпреки че не мога да разбера за какви пречки говориш, ако се харесвате.
Пречки когато се харесвате? шшш я се оправи малко![]()
Addicted...
Докато не кажеш кви са тея пречки всички постове ще са: "Целуни го и ще тръгнете" "Говори с него",,,,,просто никой от нас не е гадател и всичко,което можем да ти кажем е това!
ммммммммммммм дамммммммммммммм!!!излеи си душата булкаааааПървоначално написано от POLA^_^
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
keep playing with ya toys girl...
Celuni go :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
emiii ako se haresvate tolkova mnogo i dvamata izglajdate problemite nqkak.Edinsteveniq nachin da govorite.Ili spodeli kakvo tolkova seriozno vi deli,che da mojem da ti pomognem nqkak.A ako ne sa seriozni vikash s tebe na disko kanish do na edin tanc,kazvash mu 2-3 mili dumi celuvash go i govoto...![]()
така и никои не разбра какви са тези пречки но щом се харесвате и двамата според мен няма никакви пречки отиваш и направо го целуваш![]()
Абе има възможни пречки повярвайте,на мен лично тамън 2 пъти ми се е слувало за тва отиди и говори с него и се разберете дали ще позволите на тези препятствия да ви разделят или ще бъдете заедно.Не е толкова трудно.
Можеше малко да поясниш...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Трябва да говориш с него за тия пречки не със нас!!!Ние дори незнаем какви са те!!!
Кажи само какви са пречките, които са между вас. Иначе щом и двамата се харесвате всичко е лесно. Казваш му, че го харесваш, той на теб също, целувате се и готово.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
devstvena sam zatova tova sa pre4kite
'Баси пречката...Не знаех,че не трябва да си девствена,за да си имаш гадже
...Не,наистина...
![]()
![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?