Purvo zdraveite.4ustvam se adski oburkana imam 4ustvoto 4e za purvi put sum vlubena istinksi v edno mom4e.Ima edna golqma pre4ka mejdu nas.Kazahme si vsi4ko koeto ima6e za kazvane.rabotata tam e 4e toi me haresva i az go haresvam no toi mi kaza 4e mn mu se iskalo da tragne s mene no nemoje za6toto edin negov fr koito mn cenql mn me haresval i ako tragne s mene 6tql da izleze mn podul ;(.Prati edin dr negov fr da me pita dali go haresvam (xaxa) az si priznah i sled dulgiq razgovor na priznaniq kogato go popitah dali toi me haresva otgovora mu be6e: v momenta sum oburkan nz ot edna strana te haresvam no v momenta ne mi e do momi4eta.Vupreki 4e e znael 4e nemoje da hodi s mene toi me gleda6e predizvikatelno i me svalq6e.nikoga ne mi pi6e6e i kogato mu pi6a az toi kazva edna duma i mlakva kvoto i dago pitam pove4e ne mi otgovarq.nai golemiq mi problem e tova 4e nemojeme da tragneme.su6to i mu priznah vsi4ko lo6o koeto sum mislela da napravq sprqmo nego.az mu kazah 4e e vazmojno i da ne mi prosti toi kaza 4e vinagi 6e prosti kaza 4e mn otcenqva tova 4e si priznavam i kaza 4e toi tazi smelost q nqma.Iskam prosto da mi pomognete da razbera kavo 4ustva naistina toi i da mi kajete kak da napravq taka 4e da hodq s nego vupreki fr to mu.4ustvam 4e bez nego nemoga ;(.Molq vi pomognete mi da buda s nego i mi kajete kak da deisvam!Iskam prosto da sme zaedno.