spoko vsi4ki mom4eta sa taka(pone tezi koito trenirat)osobeno kato se raz6irqvat barzo,polu4ava se efekt kato pri vazrasni.Priqtelq mi ima na racete i pie vitamini,no ni6to ne pomaga
Еми аз лично имам малко и ме дразни но...ко да се прай..иначе не ми прави голямо впечатление когато видя на някой друг![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
И аз имам малко отстрани на корема.Отслабнах лятото повечко и това беше ефекта.Не ми прави впечатление кой има и кой не.Мойте са едва забележими,но въпреки това мен лично ме дразнят
забравих да кажа,че моите са от вътрешната страна на бедрата..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Няма кво да лъжа - естествено , че ми прави впечатление , но ги приемам нормално в случай , че не са на някоя трътлеста девойка , която само се плюска .
П.П. И аз имам .. даже май се забелязват . Никога кг ми не са се променяли рязко , но все пак ги имам. Дразнят ме , но това е положението . Ама не ме е срам от тях , то се забелязва , че имам стегнато тяло , няма за какво да ме е срам . Ако бях със сланини навсякъде и имах стрии , щях да се тревожа повече .
Та .. мисълта ми е , след като имаш добро тяло , стриите не са ти никакъв проблем .![]()
аз съм момиче и забелязах че по бедрата имам доста забележими стрии понеже за месец свалих 7 кг а това си е множко
моля ви кажете с какво да ги премахна [-o<
pff korema i racete mi kolko da sa nacepeni ... dobre 4e moite priqteli ne obru6tat vnimanie na striite![]()
az su6to ne mislq 4e sa vajni - vse pak sme mom4eta..ne manekeni![]()
edinstveniq na4in koito sum probvala i koito ima nqkakuv reziltat tva e masloto na IKAROV za striii ne e skup i pomaga...probvai nqm da sburka6![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember