.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    winter12
    Guest

vinagi li svyr6vate v momi4etooo???

poznavam mom4eta koito sa mi kazvali 4e sled poloviq akt malko predi da svyr6at si go izkarvat iii svyr6vat izvyn momi4e za da e po spokoino??4uvali li ste za ne6to podobno ii ako da ili ako go pravite mislite li 4e e normalno priqtelkata mi da iska dori ii s prezervativ da svyr6vam izvyn neq???

Guest
    Пич, в едната тема разправяш, че не искаш гълташ при свирка, в тази тема тръбиш за някаква приятелка и за свършване извън нея.. Да не си хермафродит нещо?

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Много ясно че по-добре да свършиш извън нея, така идвамата ще сте по - спокойни-особено тя...няма да я има тая паника дали е бременна... и ако прочетеш още някоя тема тук ще видиш какви дребни гафове са станали даже в повечето случаи не е имало гаф и момичето се притеснява да не е бременно ...
    Кучка съм, но не твоята...

Повече от фен
    Нормално е братле, и мойта иска въпреки презерватива да свършвам навън. Честно казано е по добрия вариянт. Някой гълтат, други плюят трети искат върху телата им, четвърти върху дупетата, пети върху лицата, много е разнообразно. Приятелката ти като има претенции, свършвай на свирка и обсъдете гълтането. Ако се навие да плюе пак добре, един ден ше свикне с вкуса и ще спре да плюе, вярвай ми

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятеля ми свършва след като си го изкара,въпреки,че ползваме презерватив!!!! Така е по-сигурно!

По принцип е по-добре момчето да не свършва в момичето за по сигурно.
    Приятелям ми обаче свършва в мен, тъй като го правим с презерватив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    [и аз предпочитам приятелят ми да не сваршва в мен винаги е на корема ми,много е приатно междудругото

Град
    София
    Vij sa taka e mn po sigurno a i ako predi tfa si bil na burzi oboroti e buzmojno perzervativa da se skusa i za tfa e nai dobre e da ne svur6va6 vutre ima mn na4ini da svur6i6 qko i bez da ti e vutre.
    Love House Music !!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам доверие на предпазните средства, защото нищо не е 100% сигурно. За това не свършвам в нея.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    Utopia..
    никога

mi az kogato pravq sex s priqtelq mi dori i s prezervativ go karam da svar6va izvan men prosoto za da mi e po spokoino
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Guest
    eстествено че трябва да сваршва отван,много по сигорно е,поне при мен е така,а що се отнася до галтането,аз него приемам

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    мен лично ме е страх да свърши в мен,дори когато го правим с презерватив,което е доста рядко.Най-често свършва на коремчето,на гърба и в устата,последния път свърши на лицето ми.

I kvo trqbva da kaja "kyde da ti se ishvyrlq" ? takali se pita,4e i az sym nov v taq tema ne6to....

Мега фен Аватара на koalka
    Ако е с презерватив и той не се скъса няма опастност и да свърши в теб.Нали за това са презервативите.С приятеля ми го правим с презерватив и той свършва в мен.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако е с презерватив и той не се скъса няма опастност и да свърши в теб.Нали за това са презервативите.С приятеля ми го правим с презерватив и той свършва в мен.
    Да и аз така мисля , нали точно затова се ползват презервативите ..

Guest
    е ти си тъпа курва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си