- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесват ли ви момчта с дълги коси??
Хм... определено не се кефя на мъже с дълги коси![]()
на бодли или гребенПървоначално написано от _Becko_
![]()
Ми то мойта коса не е много дълга,ама мисля да си я пускам,кефи ме. [/b]
преди само по такива си падах,но вече не..малко са мъжете с дълги коси,които ме радват в момента..![]()
![]()
get off.
...тоест кфо излиза...харесвате ме?![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Обожавам дългита коси при момчетата, но то не е достатъчно. Щото на едно момче може прекрасно да му тича дълга коса, но може и да го загрозява. Имам страст към дългите коси, но никога не бих се занимавала с някой, който има дълга коса, но е тъп като галош.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Абре ти ми го дай тъп като галош и с дълга прекрасна коса
пък аз ш'са опраям ..![]()
ние всички те обичаме.Първоначално написано от Momchence
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Между другото Диму сигурно е най-хубавото момче в тоя форум!Първоначално написано от Магесник
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Едно от хубавите момчета в тоя форум (с дълга коса де)...Първоначално написано от Boot
Имах честта бтв да се видя с Димо макар и случайно в "Амстердама"...мисля че беше събота....ебаси...тоя човек на живо е баси разкоша!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от brain_stew
Ние като мънички сме си играли с негу... и като порасна ще се омъжа за него. Нищу, че той не знае...
Saatana vittu perkele hate crew!
Обожавам момчета с дълги къдрави коси
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
![]()
Човек да не се избазика...
![]()
Иве...да! Приемам![]()
Brain_Stew аа значи ти си била...сори, че тогава нещо не бях на кеф..ако се засечем пак може да седна малко при вас![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ще запомня аз...няма да се измъкнеш следващия път!Първоначално написано от Momchence
![]()
ох нещо обърках..тфа мнение не тряя да го има..
Обожавам!!![]()
Това е един от "критериите" ми за перфектно момче..
момче с дълга коса хахаххаха само им се смея на такива хахаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
що?!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
da go duhat tiq det ne se kefqt na mom4eta s DALGI kosiapak tiq s DIADEMITE sa 4isti pedali
![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
защото ми е противно.. пък и кое истинско момче ще ходи с дълга коса..само некфи металисти съм виждала.. мн ми е смешно и неестествено.. за мен едно момче трябва да бъде с къса коса, за да го възприема като такова..Първоначално написано от brain_stew
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
аха...ми нещо като при мене...момче което се обезкосмява не е истинско момче!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Всеки си има различно разбиране....
Ми зависи от самия човек, а и зависи кво разбираш под дълга коса хах, начи според човека, но попринцип не
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Първоначално написано от In4iTu_
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
След дълго и продължително търсене най-сетне срещнах перфектният мъж. Можете да си представите разочарованието ми когато открих, че той търси перфектната жена..
А пък иначе - косата.. whatever. Точно пък по косата ще си избирам партньорите, как пък не. Аз с човека ли ще бъда или с косата му?