.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    mani4ka_14
    Guest

Moderated:Секс на 14... редно ли е?

az sam na 14 momi4e ... i taka da go kaja mnogo iskam da me 4ukat ima s koi da go anpravq no neznam dali o6te e redno kajete mi molq vi [-o<

Моderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Чукай се така че да посинееш от чукане. След като баща ти не те е посинявал от бой за тези ти мисли поне е**ча ти да го направи!

JustUser
    Guest
    wow! Ако се чувстваш готова давай, но ако той те притиска а ти не го искаш после ще съжеляваш. Това е мойто мнение.

mani4ka_14
    Guest
    naprotiv toi ne mi e govoril za tova no az iskm i se 4ustvam gotova

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Разбира се, че не е редно.

Не си се развила физически.
    Не си се развила психически.
    Не си намерила подходящия човек.
    Не знаеш какво ще загубиш.

Сама си решаваш все пак. Ако толкова те "сърби" между краката, давай смело. И да знаеш.. гълтай.

Едит : грешка - намерила си подходящия човек. Уж..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

JustUser
    Guest
    P.S Predi vreme hodih s edno momi4e na tvoqta vyzrast i tq iska6e mnogfo da go napravim no az i otkazah za6toto za men be6e rano tq da go pravi pri polojenie 4e be6e na 14... i taka nz... za vseki si e individualno no pomosli dali naistina ti si taq deto go iska.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mani4ka_14
    naprotiv toi ne mi e govoril za tova no az iskm i se 4ustvam gotova
    Епа чукай се, къв ти е проблема? Живота си е твой, ти ще съжаляваш после, че си се дала толкова рано, а не ний тука форумците.

TupacFena_СФ
    Guest
    А бе с путката напред

Тва горното бях аз
    So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !

Град
    Пловдив
    ми виж сега според мен щом искаш да го направиш нищо не би ти попречило и изобщо не слушай тъпи коментари че после ще съжаляваш за всеки човек си е различно аз го направих на 13 сега съм на 19 и никога не съм съжалявала.тука всеки ще ти каже малка си недоразвита и други тъпизми никой не може да ти даде съвет правилен поради простата причина че всеки мисли различно а някои се стараят да налагат мнението си което е тъпо
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Ами ако си готова, давай! Какво му мислиш толкова? Стига да си намерила подходящия човек с когото да го направиш! Не слушай хора, които се опитват да си налагат мнението! Ти си знаеш най-добре дали си готова или не! Ако се чувстваш напълно готова и уверена в себе си, направи го! Айде успех, мила!

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    охх колко ме изнервят като напишат "не .не е редно малка си"! никой не е казал възрастта ,на която може да се прави секс или ,на която сме твърде малки ! ако се чувстваш сигурна го направи !
    I am a violet butterfly !

Лично според мен не трябва да го правиш. Все още си малка и не си напълно готова, дори и сега да си мислиш обратното. Направиш ли го след време може и да съжаляваш, но няма да можеш да върнеш времето. И все пак това си е твоя живот и изборът си е твой.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Щом се чувстваш готова давай.Като искаш толкова да те чукат поне остави данни..

Град
    в мечтите ти
    Няма смислъл да го правиш толкова рано.Сега разбирам, че ти е хрумнало че искаш да се чукаш и си си въобразила че си готова , но 14 год. е твърде рано за секс. На тази възраст има толкова други неща, които би трябвало да те интересуват, ти за чукане мислиш. Плюс това сексът носи истинска наслада единствено когато е вследствие любовта между двама души(поне това е моето мнение, знам, че доста хора няма да го приемат)
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    наистина не мога да разбера какво им става на днешните средностатистически деца... ужас... аз дето скоро минах по тоя път с шибаните хормони... направо лошо ми става като им чета глупостите! като ти се чука, чукай се, бе... леле... мн сте зле
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си