.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    tsarevo

Moderated:Помпи за уголемяване на пениса?

ot pompite za ugolemqvane na penisa ima li nqkakav efekt ... dali shte mi se ugolemi ako si vzema edna ,...,... ako nqkoi znae da kaje .

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Pompite sazdavat vakuum okolo penisa, tova go kara da se izpalva s krav o6te pove4e. Efekta e vremenen, dori da q polzva6 redovno onaq ti rabota nqma da porastne za vinagi (za sajalenie)
    Ne vajno dali si ot selo ili ne, vajnoto e DA NE NOSI6 SELOTO V SEBE SI.

Град
    plovdiv
    ei pi4 vmesto da dava6 pari za pompa,zemi prahosmuka4kata i si go zasmu4i s neq,efekta 6te e sy6tiq MUAHAHAHAHA \/

Град
    nqkade u mahalata
    [quote="furtado"]ei pi4 vmesto da dava6 pari za pompa,zemi prahosmuka4kata i si go zasmu4i s neq,efekta 6te e sy6tiq MUAHAHAHAHA \

даммм с прахосмукачката даже ще е още по-добре !

Град
    Търговище
    hahaha kvo se ebavate we 4oveka vi pita 4e mu e mal1k uq

Не се шашкай, все някога ще порастне малкия мръсник

If you want a brother, go home and fuck your mother

Re: pompi

Цитирай Първоначално написано от gotin_ts
    ot pompite za ugolemqvane na penisa ima li nqkakav efekt ... dali shte mi se ugolemi ako si vzema edna ,...,... ako nqkoi znae da kaje .
    Всички се опитваме да променим нещата, които не ни харесват, но в един момент разбираме, че просто трябва да се примирим с положението...Разбирай ме както искаш
    "И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."
    Откровение 6:8 от Новия Завет

Град
    tsarevo

basi horata

ae neznam samo se bazikate tuka .... iskam prosto da znam ne 4e mi e malak ... prosto iskam da stane oshte po-golqm , aa uj pompite pomagali za tova taka pone sam 4uval v reklamite .... zatova iskah da popitam ..............

помпата е временно решение само да си го напомпаш преди секс и след това спада къв е смисала?

има 2 начина за трайно уголемяване:

1 - специален метод при който нуквално си теглиш патката все едно е гумена - помагала защото пениса в по-голямата си част бил изграден от специфични клетки които могат да се моделират и при постоянно разтягане започват да се делят много бързо за да компенсират... абе не го разбирам много но така съм го чел

2 - операция... одължава с 2-3см - не е много но е добър и ефективен начин
    нямам си на идея къде се прави в БГ и колко струва

Град
    Добрич
    http://chelik.s2.bizhat.com/chelik.html Ето най-добрия метод за уголемяване на пениса.

Не вярвай в рекламите след 12 и като цяло на рекламите.....и аз за 200 лева ще разправям, че космодиск и рак лекува Вместо помпа свиваш шепичка и търкаш чушлето, да се надяваме, че накрая ще има "малкия пораснал"

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    old + латиница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си