.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Palette Permanent Natural Colors

Чудих се каква боя да си взема и се спрях на тази.Гледах една реклама,че русата коса е без оранжев отенък и изглежда по естествена.Някой ползвал ли е точно русите нюанси и какви са впечатленията му.Четох в един сайт,че ставало русичко,но доста светло,а аз не искам толкова много.Мерси на всички отговорили

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    аз съм ползвала на Pallete, ама да ти кажа няма смисъл да си боядисваш косата с нея!много гори!не че другите бои не горят де,не искам да кажа такова нещо.просто Pallete гори прекалено много!
    Let The BEAT Control Your Body

Преди съм ползвала,но бързо падаше цвета.Другата,към която съм се ориентирала е на garnier 100% color.Четох че косата ставала по-тъмен цвят от показаното и много изтощавала.Приемам и други предложения.Искам косата ми да не е много пепеляво руса,но да е в тази гама :P :P

Супер фен
    ей мила искам да те питам нещо понеже..си прайх кичури(мн светло русо) и ся ми е изсветляла цялата (светло кестеняво)и искам да я боядисам руса,но да е такова русо към бяло ама нз ква боя да ползвам така че да стане хубаво бяло русо от 1-вия път..би ли ми препоръчала някфа боя дето да стане с нея и да не ми е ЖЪЛТА а БЯЛА
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    Преди съм ползвала,но бързо падаше цвета.Другата,към която съм се ориентирала е на garnier 100% color.Четох че косата ставала по-тъмен цвят от показаното и много изтощавала.Приемам и други предложения.Искам косата ми да не е много пепеляво руса,но да е в тази гама :P :P
    еми да аз и на garnier съм ползвала и сякаш от нея косата ми беше по-пепелява, отколкото такъв цвят дето ти искаш!пробвай с Prestige - скандинавско русо!аз се боядисвам от 2,3 години и немога да си харесам една боя, с която постоянно да се боядисвам!все ги сменям!всичко съм пробвала!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    това отгоре бях аз!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ами и аз съм ползвала на Palette русите нюанси и не се оплаквам, даже последния и предпоследния път се боядисах с нея, не бих казала, че изтощава косата. То аз не познавам такава боя, която да не. Иначе и на Londa русото е много готино

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ей мила искам да те питам нещо понеже..си прайх кичури(мн светло русо) и ся ми е изсветляла цялата (светло кестеняво)и искам да я боядисам руса,но да е такова русо към бяло ама нз ква боя да ползвам така че да стане хубаво бяло русо от 1-вия път..би ли ми препоръчала някфа боя дето да стане с нея и да не ми е ЖЪЛТА а БЯЛА
    Еми миличка тази на Палете 219 номер казват че имала такъв ефект.Аз заради това най-вече се чудя,защото аз пък не искам толкова бяла да е.Искам пепеляво русичко,но не сиво.Офф с мойте капризи ще хвана първата боя в магазина и тва е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си