.

Виж резултатите на анкетата: Sex Li E LuboVtA???

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

10 26,32%
  • Ne

28 73,68%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

SeX Li E LuBoVtA???

KaK MiSlItE Sex Li E LuBoVtA???
    JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    баси тъпо зададения въпрос честно речника ти е ужасно беден, миличка и се обзалагам че не си на повече от 14-15 даже са ти много

секс ли е любовта?!

(Тук гледах умно 1-2 мин.)
    Нещо много неясно си задала въпроса. Предполагам, че си искала да попиташ дали е задължително да има любов, за да се прави секс. (Тук вече гадая, не съм сигурна дали си искала да питаш това)
    Има разлика между любовта и секса. ;Любовта е самото чувство, което теразтърсва целия, а секса е просто продълженитео/ доказателството за тази любов. Това е най-просто казано. Като доизясниш въпроса, ще ти отговорим по-точно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Любовта е чувсвто,а сексът просто приятно изживяване
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    zimbabve

xaxaxxaxaxaxaxxaxaxa

seks li e lubovta?????po skoro popitai dali nqkoi e pravil sex ot lubov off

... Не разбрах въпроса

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Ако питаш това което каза "Aleandra" значи вече имаш отговора!!!
    А може би питаш дали любовта е само секс-не,не е!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Izkluchitelno typ vypros.. Ne razbira se !!!

Sexyt e edna malka chast ot liubovta mejdu dvama choveka. Sex moje da nqma i nishto obshto s liubov ... kakto i sexyt moje da otsustva ot liubovta.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Нещо много неясно си задала въпроса. Предполагам, че си искала да попиташ дали е задължително да има любов, за да се прави секс. (Тук вече гадая, не съм сигурна дали си искала да питаш това)
    Има разлика между любовта и секса. ;Любовта е самото чувство, което теразтърсва целия, а секса е просто продълженитео/ доказателството за тази любов. Това е най-просто казано. Като доизясниш въпроса, ще ти отговорим по-точно.
    Написала си, 4е секса е доказателство за любовта. Мисля, 4е не си се изразила ясно, аз не съм те разбрала правилно или просто разсъжденията ти не са верно. Има много по-добри долазателства за любовта.
    А по темата...мисля, 4е при нали4ието на любов м/у партньорите, сексът е много по-разли4ен, от секс без 4увства и задължения.

Guest
    Любовта и секс-а са две различни понятия.Може да има любов без секс,както може да има и секс-без любов,но според мен е най-хубаво когато се прави секс с любов

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Написала си, 4е секса е доказателство за любовта. Мисля, 4е не си се изразила ясно, аз не съм те разбрала правилно или просто разсъжденията ти не са верно. Има много по-добри долазателства за любовта.
    А по темата...мисля, 4е при нали4ието на любов м/у партньорите, сексът е много по-разли4ен, от секс без 4увства и задължения.
    Написала съм го с идеята, че когато има любов, сексът е едно логично продължение. И когато двама се обичат по този начин те още повече затвърждават любовта си. Не казвам, че няма и други начини да я докажеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Много хубава тема макар че мъжката част от гласувалата е отговорила НЕ а женската ДА хаха. Ами повечето хора ако се замислят може да се каже, че не задължително да има чуства нали така?
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително човек да изпитва любов, за да прави просто секс.Хората много често го практикуват в днешно време.И да, чрез секса можеш да докажеш любовта си към човека, с който си.Но не винаги, когато правиш секс изпитваш нещо към този човек.Правиш го просто за удоволствието и нищо повече, без обвързване.И не, сексът не е любов.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Предполагам, че си искала да попиташ дали е задължително да има любов, за да се прави секс.
    Пък аз го разгадах по друг начин - задължително ли е да правиш секс с човека, когото обичаш.

Авторката, защо не разясниш малко?!
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Да! първият път(а и не само тогава) може да боли ...винаги единият ебе е другият е преебан....понякога ти влиза изотзадзе а понякога ти се повдига когато ...
    доста прилики откривам,но май предпочитам секса ... сексът или ти доставя удоволствие или не а любовта рано или късно ти разбива сърцето ...

Ми не виждам никакъв смисъл в тади тема...
    Има секс без любов и любов без секс....
    Любовта е относително нещо.Даже аз вече не вярвам в нея.Според мен е въпрос на схващане.Да обичаш един човек не означава,че е задължително да спиш със него.Любовта е незнам кво ама не е тва
    I chose the blackest robe
    Shadow, darkness before the light
    I threw away the false life
    artificial and worthless
    I kept only the deep mysteries of Satan

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    И Да и Не...
    Секса е едно от най-сладките неща в любовта.. но НЕ всичко в любовта е секс .. Офф много глупав въпрос
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си