Хора преди няколко дена скъсах ме с гаджето бяхме буквално заедно през цялото това време.Сигурен съм че ме обича още.Попитах я какво има защо така е решила и ми казва че не съм и обръщал достатачно внимание, което според мен не е така.Късали сме преди пак за глупости и до един месец се оправяха нещата, но този път ми изглежда по-различно.Незнам какво да правя да се обаждам да я търса или не, толко ми тежко в момента и няма към кой да се обърна.Днес реших да отида да пия кафе при едни познати и като я видях че е там с една приятелка направо ми се поткосиха краката.Една обща приятелка я е попитала защо сме се разделили и тя и казала че АЗ весе съм си търсил повод да се караме и искала да си помисли малко.Най гадното от всичко е че аз неосъзнавам да съм сгрешил някаде.Питах я дали иска да излезем тази вечер само двамата някаде и тя казаче ще доиде.А ако дойде направо незнам какво да говоря с нея.Как мислите дали ще мога да си я върнна.извинявайте ако има правописни грешки едвам съм го написал