.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

CooL_BitcH
    Guest

Някой да ме научи...

Здравейте! Аз се казвам Мария и съм на 12 години. Имам малко въпроси и се надявам да не ви се сторят тъпички а да ми помогнете!

1. Може ли някой да ми каже как да правя свирки? (моля ви все пак съм начинаеща и трябва да знам повече! )
    2. Ако може някой да ми каже няколко трика за доставяне на удоволствие при целуване с език!
    3. Приятелят ми (той е на 14) иска да ме чука, аз също го искам но незнам как да направя така, че да му е гот! Как да застана, какво да направя....
    4. Какво се прави на предсексуалната игра (абе май така беше! ) или по точно какво трябва да направя аз че да го възбудя максимално?

Ето това бяха моите въпроси! Надявам се да ми отговорите защото наистина незнам какво да правя! Толкова го обичам и искам да го накарам да се чувства добре с мен и да го задоволя максимално!

Guest
    kato za nachalo pomisli malko i na teb kak da ti e gotino i dali nqkakvo 14 godishno momchence sas pishchica 5 santa na polvin santimetar sha ti dostavi na teb nqkvo udoolstvie i sa zachudi na 12 ne trqa li oshte da si igriash s kuklite i kato za nachalo p1rvo procheti poveche na temata sex de si tr1qgnala da mi praish .... na kade otiva mladejda ei zarad takvis kat tebe na mislqt za nai propadnalata naciq ama nii i sme si seki den tuka vijdam po edno pishleme na 12 ili na 11 s priqtel 2'3 godin po golq ot tqh deto prez jivota si ne e vijdal putka na jivo i tr1gnali da sa chudqd kak da im dostavqt udovolstvie i izobshto ne sa zamislqt che na tqh p1k hich nqma da im e kef (na momichetata) shtoto prosto ne sa porasnali dostat1chno fizicheski ama dai de da vari.... sha umra prosto! shto tolkos iskash da sa ebesh be b1rzash da zabremeneish li po nahakana li sha stanesh mamka mu kurvi takvis ! takiva ste !!!

Da nau4im 12 godi6na pikla vyv foruma kak da stane ob6tinska kurva sled vreme? Ne,mersi. Imam nqkolko idei-ili se predlaga6 na nqkoi nadyrveni batkovci vyv foruma,ili si baq zle,ili strada6 ot lipsa na vnimanie,ili si porednata nedorasla i sme6na typa4ka,koqto e trygnala da se 4uka! Obi4ala go! A 6to ne go zaobi4a6 malko ne s putkata si,ma,ovco! Na 12 trygnala da mi prikazva i da mi se otvarq! Mnogo sa zle nqkoi hora be...4ak ne moga da povqrvam! I kakvo-nqkoi 6te te ''nau4i'' spored teb tuk kak se pravqt tiq ne6ta li? Xa-xa,otivai na magistralata,tam tvoite kolejki 6te ti pomognat Are bye i dano se osyznae6,!
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Някой да ме научи...

Цитирай Първоначално написано от CooL_BitcH
    Здравейте! Аз се казвам Мария и съм на 12 години. Имам малко въпроси и се надявам да не ви се сторят тъпички а да ми помогнете!

1. Може ли някой да ми каже как да правя свирки? (моля ви все пак съм начинаеща и трябва да знам повече! )
    2. Ако може някой да ми каже няколко трика за доставяне на удоволствие при целуване с език!
    3. Приятелят ми (той е на 14) иска да ме чука, аз също го искам но незнам как да направя така, че да му е гот! Как да застана, какво да направя....
    4. Какво се прави на предсексуалната игра (абе май така беше! ) или по точно какво трябва да направя аз че да го възбудя максимално?

Ето това бяха моите въпроси! Надявам се да ми отговорите защото наистина незнам какво да правя! Толкова го обичам и искам да го накарам да се чувства добре с мен и да го задоволя максимално!

Ти си на 12, колкото аз съм ватман и карам трамвай

Малко по-наивно да го беше написал, можеше и да хване декиш

Град
    In The Heart of Darkness
    Обичаш го?! И в същото време използваш думата "чука"?!
    Това малко не ми се връзва- не вървят едно за друго любовта и чукането.
    Едва ли го обичаш, защото от думите ти не усещам никаква любов, нежност или романтика... извинявай но мислиш като животно.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Обичаш го?! И в същото време използваш думата "чука"?!
    Това малко не ми се връзва- не вървят едно за друго любовта и чукането.
    Едва ли го обичаш, защото от думите ти не усещам никаква любов, нежност или романтика... извинявай но мислиш като животно.
    Напълно подкрепям!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    хахах ами свирките - трябва да си го вкараш до гърлото за да му е гот и задължително да ти свърши в устата а ти да гълташ
    как да застанеш - ами на 4 крака(като кучетата) ще е най-добрата поза
    а в "предсексуалната" игра му оближи топките

И това ако не е поредната ебавка...много ми е интересно защо такива като теб не си направят регистрация и тогава не почнат да пишат и да питат тъпи въпроси??? Мда за един пост не си заслужава, нали??
    "И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."
    Откровение 6:8 от Новия Завет

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Ако беше на 12 едва ли щеше да употребяваш такива думи.Извинявай моме ама на тия години що не си земеш една кукла барби и да си играеш ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Abe vinagi sum se chudila nincy tova ti li si na snimkite? A otnosno avtorkata - za meme temata e ebavka... a ako ne e verno vse oshte si prekaleno malka i zemi si barbitata i si igrai s tqh ( ili nai-mnogo i tqh da pochnesh da "chukash" ) \/

Град
    София
    Момичето ви пита сериозно, а вие му се подигравате. По-добре да попита и да му се обясни, от колкото да направи някоя бела

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Момичето ви пита сериозно, а вие му се подигравате. По-добре да попита и да му се обясни, от колкото да направи някоя бела
    мислиш ли че едан 12 годишна пишеща се CooL_BitcH говори сериозно ?според мен темата си е пълна ебавка
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    мислиш ли че едан 12 годишна пишеща се CooL_BitcH говори сериозно ?според мен темата си е пълна ебавка
    Не е на 12 това е очевадно по начина и на писане е ясно. Но пък въпросите коит е задала са добри за обсъждане и даване на съвети и полезни и за други хора. Има една на 21 тука от някво село дето примерно ще са и много от полза и разни други такива има.
    Но авторката за годините се ебава то е ясно

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Trisha1991, ами отговори й ти

Guest
    хм... мацка, малка си още. после ще съжаляваш. и пича иска само да те изчука. не че и той знае. и... само още едно въпросче - ти като си на 12 имаш ли цикъл? питам, щото на мен ми дойде на 13, а имам и приятелки дето за първи път им дойде на по 14... а... още ако нямаш... някакси нередно ми се вижда. а пък ако имаш... и забременееш... не мога да си представя колко може да знае едно 14 годишно момче! на мен, като бях на твоите детски (ахахах) години, тогавашното ми гадже ми ги дрънкаше врели некипели, че бил правил секс за първи път на 11 само, за да ме накара да правим "любов" както той го наричаше... а то си беше чисто за бройката...
    всичко най-хубаво ти пожелавам!
    само внимавай, че после ще страдаш и съжаляваш!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хм... мацка, малка си още. после ще съжаляваш. и пича иска само да те изчука. не че и той знае. и... само още едно въпросче - ти като си на 12 имаш ли цикъл? питам, щото на мен ми дойде на 13, а имам и приятелки дето за първи път им дойде на по 14... а... още ако нямаш... някакси нередно ми се вижда. а пък ако имаш... и забременееш... не мога да си представя колко може да знае едно 14 годишно момче! на мен, като бях на твоите детски (ахахах) години, тогавашното ми гадже ми ги дрънкаше врели некипели, че бил правил секс за първи път на 11 само, за да ме накара да правим "любов" както той го наричаше... а то си беше чисто за бройката...
    всичко най-хубаво ти пожелавам!
    само внимавай, че после ще страдаш и съжаляваш!
    те това бях аз!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    хахахах... вече като видя подобна тема и яко ме напушва смях...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Не е на 12 това е очевадно по начина и на писане е ясно. Но пък въпросите коит е задала са добри за обсъждане и даване на съвети и полезни и за други хора. Има една на 21 тука от някво село дето примерно ще са и много от полза и разни други такива има.
    Но авторката за годините се ебава то е ясно
    Не съм от село,миличка. Свищов е град и то първият освободен от Турско робство. Освен това е люлката на българската култура през Възраждането. От Свищов е Алеко константинов и автора на българския химн. Ама какво д те уча-имаш си учители за целта!!!!

Фен
    Град
    BlackWorld
    Давайте да се заяждаме с Кремчето, защото си има цена и знае какво прави! Писна ми вече.

А за авторката...
    Мило дете, аз няма да се заяждам с теб и да те обиждам. Не те разбирам, обаче ... Защо смяташ, че го искаш? Знаеш ли кога ще ти е достатъчно развито тялото за да правиш секс? Съзнаваш ли отговорността? Знаеш ли устройството на мъжката и женската полова система? Знаеш ли как да се пазиш?
    Ако не, по-добре ме чуй, ако искаш се регистрирай тук и чети! Ако ли не винаги има вариант да ми пишеш...
    Просто можеш да си навлечеш неприятности. Ето картък списък:
    Можеш да забременееш. Нямаш цикъл? Да, ама пак можеш. Ако имаш цикъл, даже е още по-вероятно.
    Той ще те пази, ама друг път. Вярваш му, ама той иска да се фука, че е правил секс и ще вземе всичко от теб за твоя сметка.
    Момчетата може би ще изпитат някакво удоволствие на тази възраст, но ти.... абсурд!
    Тялото ти е детско още, и не можеш да усетиш всичко така, както някоя жена би могла. Дори да станеш на 16-17 пак може да не е истинско усещането, но те съветвам поне толкова да порастнеш, за да усетиш ТОВА ВЕЛИКО НЕЩО.
    А к'ви прекрасни болести може да се колекционираш?! Ох, мале...
    Знаеш ли, че секса е върховна точка на любовта между 2-ма души?
    Знаеш ли, че освен физиечски процес е и психологически?

Ти си дете психически, и задаваш елементарни въпроси...МОЛЯ ТЕ, ПОЧЕТИ МАЛКО!
    Ти си дете физически. Прочети кога свършва пубертета при жените!

И след всичко това, мислиш ли още, че си с човека, с когото трябва да го направиш? Това остава за цял живот, Сигурна ли си, че той го иска от обич, а не да те употреби? Ти не си сигурна, но аз съм сигурна, че е така. И пак казвам-не смятам, че трябва да се жените, обаче... гледай да е някой, който поне малко държи на теб, ще бъде нататък с теб да се раздвате и развивате заедно, ще те кара чрез този вид ласки да се чувстваш идеална и обичана... а не роб, който е длъжен да му прави кефа, за свое ощетение...

Каквото и да правиш, поне помисли над думите ми и почети, за да не станеш дете с дете, или да се разболееш нещо...
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Град
    In The Deep Forests! :)
    spored men temata e naistina nqkva ebaska 6toto edno 12 godi6no momi4e ne bi izpolzvalo takiva dumi...a vmesto da puskate teq bezmisleni temi tuka pointeresuvaite se ot nqkoq kniga ili pyk porovete malko v neta...a ne vidite forum i vednaga po4vate s typotiite
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

tc kurvenski istorii...na 12 da sa "4uka"... moq syvet gledai si animacionnite filmi igraii si s kukli i ne se zanimavai s tfa malka si!
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    По-скоро той трябва да мисли за тия неща, защто ти май се нуждаеш от повече внимание.
    Все пак...защо не почакаш?

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    хахах ами свирките - трябва да си го вкараш до гърлото за да му е гот и задължително да ти свърши в устата а ти да гълташ
    как да застанеш - ами на 4 крака(като кучетата) ще е най-добрата поза
    а в "предсексуалната" игра му оближи топките
    ПОДКРЕПЯМ !

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: Някой да ме научи...

1. Може ли някой да ми каже как да правя свирки? (моля ви все пак съм начинаеща и трябва да знам повече! ) ми тъкмо са ти пораснали постоянните зъбки и можеш да ги изпробваш като му го отхапеш
    2. Ако може някой да ми каже няколко трика за доставяне на удоволствие при целуване с език! ми като за начало можеш да започнеш да си мърдаш езика
    3. Приятелят ми (той е на 14) иска да ме чука, аз също го искам но незнам как да направя така, че да му е гот! Как да застана, какво да направя.... еми ако има с какво(говоря за нещо повече от 5-6см) нека те хване да те ИЗЧУКА едно хубаво та да те изкърти и да ти дойде малко акъл в тъпата ти главица
    4. Какво се прави на предсексуалната игра (абе май така беше! ) или по точно какво трябва да направя аз че да го възбудя максимално? ми като се съблечеш но надали можеш да възбудиш момче при положение че си на 12 и си плоска като дъска

Ето това бяха моите въпроси! Надявам се да ми отговорите защото наистина незнам какво да правя! Толкова го обичам и искам да го накарам да се чувства добре с мен и да го задоволя максимално! ми като за начало изчакай да завършиш 6 клас та поне затова да не береш грижа ае ходи се изкурволясвай

Kaspersky ;]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kato za nachalo pomisli malko i na teb kak da ti e gotino i dali nqkakvo 14 godishno momchence sas pishchica 5 santa na polvin santimetar sha ti dostavi na teb nqkvo udoolstvie i sa zachudi na 12 ne trqa li oshte da si igriash s kuklite i kato za nachalo p1rvo procheti poveche na temata sex de si tr1qgnala da mi praish .... na kade otiva mladejda ei zarad takvis kat tebe na mislqt za nai propadnalata naciq ama nii i sme si seki den tuka vijdam po edno pishleme na 12 ili na 11 s priqtel 2'3 godin po golq ot tqh deto prez jivota si ne e vijdal p***a na jivo i tr1gnali da sa chudqd kak da im dostavqt udovolstvie i izobshto ne sa zamislqt che na tqh p1k hich nqma da im e kef (na momichetata) shtoto prosto ne sa porasnali dostat1chno fizicheski ama dai de da vari.... sha umra prosto! shto tolkos iskash da sa ebesh be b1rzash da zabremeneish li po nahakana li sha stanesh mamka mu kurvi takvis ! takiva ste !!!

LEKOOOOO sys 5 snat... az sym na 14 i mi e 17 !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си