- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой да ме научи...
Давайте да се заяждаме с Кремчето, защото си има цена и знае какво прави! Писна ми вече.
А за авторката...
Мило дете, аз няма да се заяждам с теб и да те обиждам. Не те разбирам, обаче ... Защо смяташ, че го искаш? Знаеш ли кога ще ти е достатъчно развито тялото за да правиш секс? Съзнаваш ли отговорността? Знаеш ли устройството на мъжката и женската полова система? Знаеш ли как да се пазиш?
Ако не, по-добре ме чуй, ако искаш се регистрирай тук и чети! Ако ли не винаги има вариант да ми пишеш...
Просто можеш да си навлечеш неприятности. Ето картък списък:
Можеш да забременееш. Нямаш цикъл? Да, ама пак можеш. Ако имаш цикъл, даже е още по-вероятно.
Той ще те пази, ама друг път. Вярваш му, ама той иска да се фука, че е правил секс и ще вземе всичко от теб за твоя сметка.
Момчетата може би ще изпитат някакво удоволствие на тази възраст, но ти.... абсурд!
Тялото ти е детско още, и не можеш да усетиш всичко така, както някоя жена би могла. Дори да станеш на 16-17 пак може да не е истинско усещането, но те съветвам поне толкова да порастнеш, за да усетиш ТОВА ВЕЛИКО НЕЩО.
А к'ви прекрасни болести може да се колекционираш?! Ох, мале...
Знаеш ли, че секса е върховна точка на любовта между 2-ма души?
Знаеш ли, че освен физиечски процес е и психологически?
Ти си дете психически, и задаваш елементарни въпроси...МОЛЯ ТЕ, ПОЧЕТИ МАЛКО!
Ти си дете физически. Прочети кога свършва пубертета при жените!
И след всичко това, мислиш ли още, че си с човека, с когото трябва да го направиш? Това остава за цял живот, Сигурна ли си, че той го иска от обич, а не да те употреби? Ти не си сигурна, но аз съм сигурна, че е така. И пак казвам-не смятам, че трябва да се жените, обаче... гледай да е някой, който поне малко държи на теб, ще бъде нататък с теб да се раздвате и развивате заедно, ще те кара чрез този вид ласки да се чувстваш идеална и обичана... а не роб, който е длъжен да му прави кефа, за свое ощетение...
Каквото и да правиш, поне помисли над думите ми и почети, за да не станеш дете с дете, или да се разболееш нещо...
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR