1. Може ли някой да ми каже как да правя свирки? (моля ви все пак съм начинаеща и трябва да знам повече! ) ми тъкмо са ти пораснали постоянните зъбки и можеш да ги изпробваш като му го отхапеш
2. Ако може някой да ми каже няколко трика за доставяне на удоволствие при целуване с език! ми като за начало можеш да започнеш да си мърдаш езика
3. Приятелят ми (той е на 14) иска да ме чука, аз също го искам но незнам как да направя така, че да му е гот! Как да застана, какво да направя.... еми ако има с какво(говоря за нещо повече от 5-6см) нека те хване да те ИЗЧУКА едно хубаво та да те изкърти и да ти дойде малко акъл в тъпата ти главица
4. Какво се прави на предсексуалната игра (абе май така беше! ) или по точно какво трябва да направя аз че да го възбудя максимално? ми като се съблечеш но надали можеш да възбудиш момче при положение че си на 12 и си плоска като дъска

Ето това бяха моите въпроси! Надявам се да ми отговорите защото наистина незнам какво да правя! Толкова го обичам и искам да го накарам да се чувства добре с мен и да го задоволя максимално! ми като за начало изчакай да завършиш 6 клас та поне затова да не береш грижа ае ходи се изкурволясвай