- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гледахте ли?
Вчера по Нова телевизия даваха предаването "Отечествен фронт".Някой гледа ли го и какво ви е мнението?Аз просто останах без думи...
Не съм. Я кажи за какво се разправя?
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
И аз не съм. Какво даваха?
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз го гледах, направо бях потресена. Не мога да повярвам, че съществуват такива родители.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami za edno momichence na 13godini,ostaveno v dom,koeto s oshte 2-3 priqtelki se sublicha pred vsqkakvi pedofili za po 2-3lv,a v nai-dobriq sluchai e vizmala 30lv...Kazva,che ne pravi sex s tqh,a te prosto q opipvat,turkat se v neq i taka.....Daje vzeha interviu ot 60 godishniq pedofil,deto se e vuzpolzval ot "uslugite" i...ujasna rabota!A posle otidoha i pri maika i,a tq izobshto ne se interesuva ot neq,ama se praveshe tam...Karaha q da vidi dushterq si,a tq kaza,che nqma koi da i gleda "stokata" i "zeleto"...i sledovatelno te bqha po-vajni i tq ne otide...Daje momicheto kaza,che oshte kogato e bila na 8god. maika i q e karala da se sublicha pred muje i posle e vzimala parite...Abe ujasna istoriq..ne znam kak moje da ima takiva roditeli.....i tolkova nezainteresovani za budeshteto na decata si!
Пфф...ужас..просто не знам какво да кажа...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
i az go gledah naistina be6e otvratitelno
jalko e 4e tova e deistvitelnostta!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
tova naistina e mn`tujnokak moje edna maika taka da pravi s deteto si be
![]()
![]()
UJAS!!!
Гледах го , чак удивен не съм ..
Спомням си за случай в България , репортерката пита майка , на която 2те деца са изгоряли в къщата : "Как се чувствате?" и тя отговаря : "Е как може да се чувствам!?Изгоря ми къщата все пак .."
Първоначално написано от OtherDimension
Жалко, но факт... В тази страна вече нищо не може да ме учуди![]()
Карбовски все се занимава с разни такива неспасяеми случаи...
Нооо и аз не съм учуден от тия работи,щото е имало още доста подобни случаи.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
без коментар...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Vladimir Kuzov se kazva.Da,za sujalenie nai-veroqtno taka shte stane...To v taq korumpirana durjava kakvo drugo da se ochakva?!?Първоначално написано от _Becko_
Da,taka e...V interes na istinata vsichkite mu predavaniq sa mnogo interesni...ili moje bi pravilnata duma e potresvashti...Първоначално написано от Red.Chil
Е, при липса на доказателства, как очакваш да не го оправдаят? Или може би ти приемаш показанията на неадекватните лепилари за чиста монета? Да не говорим, че един от ключовите свидетели (1 от лепиларите) вече се отказа от показанията си.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
П.С.> А относно темата - хора всякакви. Честно казано ме боли хуя какво правят селянките с децата си, за да изкарат пари. И да се възмущавам, и да не го правя - ефекта нулев.![]()
Левски шампион але але!
Общо взето истината в България я знаем всички, а Карбовски се изживява в ролята на спасител или по-скоро на човек, който си мисли, че ни отваря очите.
Жалко, той е поредния, който печели от нещастието на хората.![]()
Нямам коментар, вече нищо не може да учуди... Пък и ние за съжаление нищо не можем да направим...
Знаем я всички, ни никой нищо не прави. Той поне не го е срам да я покаже.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Първоначално написано от LunaTriCk
А той какво прави? Дай ми камера и предаване в национален ефир и аз ще ти я покажа.
Предавания. Малко ли е ? А и той си има специфичен изразен стил. Ако си чела негови статии, ще ме разбереш, че се различават от другите.
Чела съм не една негова статия. Изобщо не успорвам неговите журналистически качеста. Наистина се отличава от всички останали... Но както вече казах си прилича по едно с всички политици, които уж ненавижда - печели на чужд гръб и то на гърба на човешкото нещастие.
Не мисля, че печели. Даже, май е навътре. Прави го от удоволствие.
А и проблема с това "човешко нещастие" винаги ми е бил интересен. Когато, никой не се занимава с него - егоизъм, той мисли само за себе си. Когато, някой почне да го показва веднага му се лепва етикет "използвач". Странно...
Когато един човек иска да помогне, той го прави безмълвно, безрезервно и доста често никой не знае името му. Мартин Карбовски не помага на никого, той само казва истината. Което пак не е никак малко с оглед на това, че доста хора гледат предаването му.