- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гледахте ли?
Da...suglasna sum s teb.Първоначално написано от air_J
Много грозен е случаят с майката, която предпочете да си гледа зелето, вместо да бъде с дъщеря си. Какво да ви кажа, глупаво е да раждаш деца, а после да не им даваш нужната обич и нужните грижи! Абортът също е грозно нещо, но е за предпочитане пред това да се държиш безотговорно със собствената си плът и кръв!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Da,i pri tova ne edno,a celi tri deca e napravila!Abe kato nqmash vuzmojnost da se grijish za tezi deca kude si trugnala...Ta posle da gi ostavq v dom i te da stradat,zaradi greshkite na drugigo!Първоначално написано от sherry
А какво ще кажете за ония, които имат 9 деца и живеят в тристаен апартамент? Но в крайна сметка всеки избира живота си... Безотговорност има винаги, но тя зависи от самия човек и от възпитанието. Едва ли обществето може да повлияе на тези хора. Пък и държавата ни не е като нормална държава. Не знам кое е по лошо - такова семейство или сиропиталищеПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Bez komentar sum za tqh...I napulno podkrepqm mnenieto ti.Naistina i az ne znam koe e po-loshoto...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Първоначално написано от [B
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Да, гледах го. Беше отвратително. Как може майка й да постъпи така?
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly