.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    И тия хора сега ще ги осъдят, а оня педофил депутат (забравих му името) ще го оправдаят !
    Vladimir Kuzov se kazva.Da,za sujalenie nai-veroqtno taka shte stane...To v taq korumpirana durjava kakvo drugo da se ochakva?!?
    Е, при липса на доказателства, как очакваш да не го оправдаят? Или може би ти приемаш показанията на неадекватните лепилари за чиста монета? Да не говорим, че един от ключовите свидетели (1 от лепиларите) вече се отказа от показанията си.
    П.С.> А относно темата - хора всякакви. Честно казано ме боли хуя какво правят селянките с децата си, за да изкарат пари. И да се възмущавам, и да не го правя - ефекта нулев.
    Da...suglasna sum s teb.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много грозен е случаят с майката, която предпочете да си гледа зелето, вместо да бъде с дъщеря си. Какво да ви кажа, глупаво е да раждаш деца, а после да не им даваш нужната обич и нужните грижи! Абортът също е грозно нещо, но е за предпочитане пред това да се държиш безотговорно със собствената си плът и кръв!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Много грозен е случаят с майката, която предпочете да си гледа зелето, вместо да бъде с дъщеря си. Какво да ви кажа, глупаво е да раждаш деца, а после да не им даваш нужната обич и нужните грижи! Абортът също е грозно нещо, но е за предпочитане пред това да се държиш безотговорно със собствената си плът и кръв!
    Da,i pri tova ne edno,a celi tri deca e napravila!Abe kato nqmash vuzmojnost da se grijish za tezi deca kude si trugnala...Ta posle da gi ostavq v dom i te da stradat,zaradi greshkite na drugigo!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Da,i pri tova ne edno,a celi tri deca e napravila!Abe kato nqmash vuzmojnost da se grijish za tezi deca kude si trugnala...Ta posle da gi ostavq v dom i te da stradat,zaradi greshkite na drugigo!
    А какво ще кажете за ония, които имат 9 деца и живеят в тристаен апартамент? Но в крайна сметка всеки избира живота си... Безотговорност има винаги, но тя зависи от самия човек и от възпитанието. Едва ли обществето може да повлияе на тези хора. Пък и държавата ни не е като нормална държава. Не знам кое е по лошо - такова семейство или сиропиталище

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    А какво ще кажете за ония, които имат 9 деца и живеят в тристаен апартамент? Но в крайна сметка всеки избира живота си... Безотговорност има винаги, но тя зависи от самия човек и от възпитанието. Едва ли обществето може да повлияе на тези хора. Пък и държавата ни не е като нормална държава. Не знам кое е по лошо - такова семейство или сиропиталище
    Bez komentar sum za tqh...I napulno podkrepqm mnenieto ti.Naistina i az ne znam koe e po-loshoto...

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]tova naistina e mn`tujno kak moje edna maika taka da pravi s deteto si be UJAS!!!

БебЕтатаа мииии

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Да, гледах го. Беше отвратително. Как може майка й да постъпи така?

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си