.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Da otslabnem zaedno:)

Zdraveite,
    sigurno mn ot vas sa zabelqzali 4e da po4ne6 da se zanimava6 sys sport, da sledva6 dieta ili ne6to takova e stra6n trudno sam. zatova predlagam da se syberem kato grupi4ka nqkolko 4oveka, koito iskame da go napravim, da se podkprepqme i da si pi6em on, da se okurajame, da si spodelqme rezultatite i tn Koito iska da zapo4ne nqkoq programa za otslabvane/stqgane/sport predi lqtoto, sega e momenta. sled mnogo 4etene i opiti sym si narpavila ne6to kato ob6ta programa, koqto da prodylji nqkolko meseca, koqto e zdravoslovna, a ne ot 4udodeinite tip zeleva supa i sol i molitva
    Iska mi se da ne sym sama za da byde motivaciqta po-silna
    Zatova koito iska da zapo4ne ne6to podobno i kato men si tyrsi drugar4e neka mi pi6e na my_december_89@abv.bg
    o4akvam vi :P

Ще може ли да ми напишеш програмата, която си си направила за няколко месеца,защото аз също искам да отслабна
    Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    da be,dieti,az sum ebati chrevougodnicata inache moga da vi podkrepqm moralno

p.s.dobre che imam burz metabolizum
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Фен
    Град
    varna
    аз ся ходя на фитнес с една моя приятелка и двете се държим за да не се откажем .и да ви кажа за 1 месец има голяям ефект 6ото аз съм едно голяяяяямо пар4е месо.

Голям фен
    аз също поддържам тялото си с фитнес .. аз съм си слаби4ка де .. но ходя там за стягане .. ина4е по темата идеята е добра .. но се иска желание и организация .. успех

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Спортът му е майката ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си