.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: KADRAVO KOSI6TE

KADRAVO KOSI6TE

horata kajete mi kakvo da pravq s taz moita kadrava kosa...kak da q poddarjam slagam i pqna i stava edna buhnalaaa...ujas i na drugiq den da ne govorim kato otidi v pe6terata da izpla6im lamqta sam...kajete mi nqkakvi prosukti za traino zapazvane na kadricite oi n a4ini za oformqne..plsss

Guest
    sq bunhalite kosa sa na moda

hihi az ako izlqza buhnala s puisnata kosa se edno otiam v morgata..ujas hxah

Guest
    ne q sreswai suha! samo kato e mokra. pusni si q kolkoto e vazmojno po-dalga. oformqi vnimatelno vseki ki4ur s pqna ili gel o6te dokato ti e mokra kosata i tva e

пострижи се на пластове

Голям фен Аватара на I_ve7o
    to4no na plastove ne trqbva.. za6toto se skasqva sys vseki plast a kolkoto po dylga e kosata tolkova pove4e natejava i kydricite se otdelqt i stava syper..znam ot li4en opit tova me posavetva friziora mi i pone pri men deistva

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    to4no na plastove ne trqbva.. za6toto se skasqva sys vseki plast a kolkoto po dylga e kosata tolkova pove4e natejava i kydricite se otdelqt i stava syper..znam ot li4en opit tova me posavetva friziora mi i pone pri men deistva
    брей...луда ли си..?! Тя ще бухне още повече така
    Иначе и аз ти предлагам да си е ре6и6 когато се къпеш примерно търка6 е с шампоан-измиваш го и решиш..после като излезеш е намацваш хубаво с пяна,обръщаш на доло тиквата и почваш да се сушиш...като оставаш един кичур отпред,който може да се заглади на ляво или на дясно и да се изправи.. Една фр. така си е прави и супер много и се кефя,ама явно не става на всички коси,щото мойта става мн зле така..

emi pri deistva .. i tova mi go e kazal profesionalist ne si go izmislih ..

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    emi pri deistva .. i tova mi go e kazal profesionalist ne si go izmislih ..
    Е аз исках да цитирам другия пост преди твоя ама съм се объркала..съжелявам...;( болна съм и мн мн не гледам какво пиша...

np )

Guest
    da ti kaja moita kosa e kudrava az si q re6a samo predi da se izkupq posle q su6a i posle slagam pqna za kudrava kosa i kudricite stavat super i vsi4ki mn mi se kefqt na kosata

Повече от фен
    kogato se iskapesh si varji kosata na kok kato izsahne trqbva da ima strahoten efekt

Even heaven is hell without you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си