.

Виж резултатите на анкетата: Коя възраст би предпочел за старт (в живота-секса)

Гласували
235. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 12-13

8 3,40%
  • 14-15

53 22,55%
  • 16-17

145 61,70%
  • 18 и повече

29 12,34%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1. На колко си години?-На 14
    2. Кога ти беше за първи път?-На 13
    3. С колко до сега си го правил/а?-С 5 човека
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-На 17, 18, 10, 22...
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-еми секи случаи да не е някои на 14-15 години
    6. По какви неща в секса си падаш?-ами по стандартния секс
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-...в кола
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-не, незнам.
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?-зависи от човека, ако не ми е приятен-в никакъв случай
    10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)-не съм мислила. Каквото стане
    е тва пак е от мен, забравих да вляза
    Как си се шибала с 10 годишен, а не желаеш да се шибаш с цитирам: "еми секи случаи да не е някои на 14-15 години"?
    Левски шампион але але!

xaxaxaxaxa ти ако си ебала 10 годишен

на него няма да му стане бе еййй

Re: Секси лексиконче + анкетка:))

1. На колко си години?-18 (po4ti)
    2. Кога ти беше за първи път?-na 16
    3. С колко до сега си го правил/а?-1
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?ami toi e kolkoto mene togava be6e na 16
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-20
    6. По какви неща в секса си падаш?-mi az si padam po standartniq sex
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-ami na skutera otgore
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?ami prezervativi
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?-ami pravila sum sex samo s 4ovek koito obi4am i mi e seriozen fr ne si padam po sexa za 1 no6t
    например: пози, портньори, групови изпълнения-ami grupov v nikav slu4ai a ina4e nqmam planove
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1. На колко си години?-На 14
    2. Кога ти беше за първи път?-На 13
    3. С колко до сега си го правил/а?-С 5 човека
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-На 17, 18, 10, 22...
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-еми секи случаи да не е някои на 14-15 години
    6. По какви неща в секса си падаш?-ами по стандартния секс
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-...в кола
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-не, незнам.
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?-зависи от човека, ако не ми е приятен-в никакъв случай
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)-не съм мислила. Каквото стане
    е тва пак е от мен, забравих да вляза
    Как си се шибала с 10 годишен, а не желаеш да се шибаш с цитирам: "еми секи случаи да не е някои на 14-15 години"?
    офф, неграмотна съм , глупости как с 10 годишен- исках да напиша 20, ама нещо....
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

1. На колко си години? 15
    2. Кога ти беше за първи път? 15
    3. С колко до сега си го правил/а? 1
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 15
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 18-20
    6. По какви неща в секса си падаш? po vsi4ko
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? na peika
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? ne,za6toto sam sigurna v priqtelq si
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? emi zavisi s koi 4ovek
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н vsi4ko si idva s vremeto
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Голям фен Аватара на thirteen

1. На колко си години? - 17
    2. Кога ти беше за първи път? - 16
    3. С колко до сега си го правил/а? - Един.
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? - Колкото мен.
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? - .. де да знам.. не си мисля за годините, като нещо определящо.Мога да кажа само, че не си падам по големи.Винаги съм харесвала момчета около моята възраст.
    6. По какви неща в секса си падаш? - Стандартното.
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? - Много са Наистина..
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако-не, то защо? - И да, и не.. Ако да то презервативи. А когато не - защото сме нямали
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? - Съгласявам се когато искам.. ?! Не го схващам мн тоя въпрос.
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) хахаха и тоя въпрос е луд.. Такива планове не правя.. но в никакъф случай групови изпълнения.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

1. На колко си години?почти 16
    2. Кога ти беше за първи път?Преди половин година
    3. С колко до сега си го правил/а?един и той ми стига!
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?колкото мен
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?Искам само със сегашния ми партньор,той е колкото мен
    6. По какви неща в секса си падаш?Оставям се в ръцете на партньора ми..той е шефа
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?Не помня
    8. Използваш ли предпазни средства? Не-защото му имам пълно доверие...но понякога не знам какво ми става и решавам да го правим с презерватив ,но това е супер рядко
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?Причината да правя секс са чувствата ми
    10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? Не съм мислила...мисля че за темата секс съм доста назад,смисъл..според мен това е проява на чувства и не би трябвало да е"групово"
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)

Фен
    Град
    У насСсСсСс

1. На колко си години? На 16 съм.
    2. Кога ти беше за първи път?На 15...
    3. С колко до сега си го правил/а? Само със един
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? Колкото мен...една и съща зодия сме
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? Само с моя си искам пък :P
    6. По какви неща в секса си падаш? Стандартни :P
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? Без коментар
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? Използваме...кондоми....
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? Причина да се съглася....защото го обичам...и защото искам...А да откажа...нз
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) Мммм виж за тва не съм мислила...[/i][/b][/quote]

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

1. На колко си години?-16
    2. Кога ти беше за първи път?-16
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-21
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-ми няма значение
    6. По какви неща в секса си падаш?-ми аз си падам по стандартния секс,но нямам нищо против да пробвам нещо ново
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-ми май няма такова
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-не,рядко ползвам презерватив
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?-да се съглася-защото ми се прави,да откажа-ако нещо съм болна или изморена
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)-мисля да продължа да бъда с досегашния ми партньор.
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Абе, какво означава това " не ползвам презервативи, нито никакви предпазни средства, имам доверие на приятеля си"? Защото го срещам вече в 2-3 поста. Какво по-точно е това доверие?
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    1. На колко си години?-15
    2. Кога ти беше за първи път?-15
    3. С колко до сега си го правил/а?-един
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-17
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?искам си само моя
    6. По какви неща в секса си падаш? по-бруталния секс
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? -мивка
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-Да използвам-презерватив.
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? Да се съглася- желанието, да не се съглася - ако съм нещо обидена..
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) -Не си правя планове ..всичко си идва само

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

1. На колко си години? 19
    2. Кога ти беше за първи път? 15,po kum 16
    3. С колко до сега си го правил/а? ne ti e rabota,no se broqt na prusti
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 17- 21
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? nishto ne iskam da opitvam - moq priqtel si me zadovolqva napulno
    6. По какви неща в секса си падаш? po (ne)standartni neshta
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? v kola,na plaja,na balkona na edna hija na vitosha(ne sme razvrashtavali nikogo,ili e bilo mn tumno i kusno,ili mn rano,ili pusto ... )
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? est,che izpolzvame - dopredi 2 meseca vzimah protivozachatuchni(v produljenie na pochti 2g),a predi i sled tova s prezervativi.e,ne vinagi de,priznavam si..ponqkoga sme go pravili i bez,samo che ne e svurshval v men sl tova - koeto da otbeleja,pak si e bezrasudno!
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? prichinata da se suglasq e da mi se pravi sex;prichinata da otkaja-ako sum bolna
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) kupih na priqtelq mi 1 kalendar s 365 razlichni pozi za vseki den..chovek se uchi,dokato e jiv
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? prichinata da se suglasq e da mi se pravi sex;prichinata da otkaja-ako sum bolna

tuka da otbeleja,che stava vupros da se suglasq ili da otkaja da pravq sex s priqtelq mi,a ne s nqkoi zagorql myhul na ulicata
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

еви на линия

--------------------------------------------------------------------------------

1. На колко си години?19.
    2. Кога ти беше за първи път?пoчти на 13.
    3. С колко до сега си го правил/а?32.
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?от 16 до 42 год.
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?няма смисъл от коментар в моя случай
    6. По какви неща в секса си падаш?групов секс и задна прашка,секс с момиче
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?люлка в детска градина
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?не съм "фенка" на презервативите,но поради честата смяна партньори ги използвам(няма нещо което би могло,да се сравни с усещането,да свършат в мен)
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?съгласявам се,когато изпитвам желание за секс и силно,физическо привличане,отказвам когато.....май не съм отказвала досега
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)не мисля за бъдещето-когато искам нещо го правя на момента.

Град
    Пловдив
    EvaBlue
    браво бе бая опит май си понатрупала
    поне си признаваш колко е бройката ако наистина е толкова де
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Guest

1. На колко си години?-18
    2. Кога ти беше за първи път?-17
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-25
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-40
    6. По какви неща в секса си падаш?po tradicionniq sex
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-nqma takova
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-da prezervativi
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?kogato nqmam jelanie
    10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?da probvam vse novi i novi ne6ta v seksa
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)[/i][/b][/quote]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Абе, какво означава това " не ползвам презервативи, нито никакви предпазни средства, имам доверие на приятеля си"? Защото го срещам вече в 2-3 поста. Какво по-точно е това доверие?
    Че ще си го извади преди да свърши. Абе и аз се чудя. преди имаше 1 тема-доверието не е метод за предпазване от забременяване и болести,ама тя замря.
    Аз пък имам доверие на партньора ми,че винаги ще си сложи гума преди да правим секс,защото ще пази и мен и себе си по този начин!

1. На колко си години?-15
    2. Кога ти беше за първи път? MALKO PREDI 15
    3. С колко до сега си го правил/а? DVAMA
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?- 27,17
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? NA MOQTA VYZRAST
    6. По какви неща в секса си падаш? NEJNIQ...
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? - NQMA NETIPI4NI SAMO NA LEGLO...
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?- SAMO PREZERVATIV
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? DA--ZASHTOTO ISKAM, NE--KOGATO NE SUM NA KEF
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) - OSHTE NQMAM PPLANOVE
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

1. На колко си години?
    3. С колко до сега си го правил/а? 5
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 3 колкото мен, 2 по-голями.
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 33
    6. По какви неща в секса си падаш? - малко по грубички, перверзни
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? .. полянка..
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? И да и не, когато съм сигорен в момичето не използвам, само един път не съм използвам, говоря само с едно момиче.дюрекс.
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? ем желание..
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) анален секс партньор.. хмм защо не някоя 33 годишна, хе или някоя много перверзна наборка.. но.. секс без любов не е истински секс, според мен..

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    1. На колко си години?
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 3 колкото мен, 2 по-голями.
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 33
    6. По какви неща в секса си падаш? - малко по грубички, перверзни
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? .. полянка..
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? И да и не, когато съм сигорен в момичето не използвам, само един път не съм използвам, говоря само с едно момиче.дюрекс.
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? ем желание..
    (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) анален секс партньор.. хмм защо не някоя 33 годишна, хе или някоя много перверзна наборка.. но.. секс без любов не е истински секс, според мен..
    А какво стана с Ивайла?

Тя ми беше първата, ако погледнеш в бройката не пише ВЕЧЕ 1, а 5.. за жалост е така, но.. явно билО писано да бъда нещастен и наранен.. хмм, защо ли се сетих какво каза най-добрата й приятелка, когато Ивайла каза :Мога и без теб.. ?

О да, каза "9 месеца мечтая да те видя нещастен и наранен"

Гадно.. а още по гадно, че е реалност..

това стана с Ивайла..

помагаш на някой, той ти го връща в лошо..

Т.н. "доверие" е просто предпоставка за това да не си хабят джобните за презервативи.

Голям фен
    1. На колко си години? 19
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? от 19 до 25
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? само в по горе написаната граница
    6. По какви неща в секса си падаш? Забаффни
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? няма такова
    8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? да
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? причини многуу..
    10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? Тъпп въпроссс

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Trisha1991,

ти си била умно момиче, а се правиш из разни теми на кyрве. Имиджа е демоде, измисли нещо друго по-оригинално и ще се котираш високо.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Тя ми беше първата, ако погледнеш в бройката не пише ВЕЧЕ 1, а 5.. за жалост е така, но.. явно билО писано да бъда нещастен и наранен.. хмм, защо ли се сетих какво каза най-добрата й приятелка, когато Ивайла каза :Мога и без теб.. ?

О да, каза "9 месеца мечтая да те видя нещастен и наранен"

Гадно.. а още по гадно, че е реалност..

това стана с Ивайла..

помагаш на някой, той ти го връща в лошо..
    Просто питам,защото на подпис я беше изтипосал,тръбеше колко се обичате и т.н. Съжалявам,че се е получило така. Ама пич ти до скоро беше с този подпис,а за 2 месеца 4 бройки-да разбирам ли,че нямаш кого да "обичаш" сега?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си