- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси лексиконче + анкетка:))
Как си се шибала с 10 годишен, а не желаеш да се шибаш с цитирам: "еми секи случаи да не е някои на 14-15 години"?Първоначално написано от barbie_†
![]()
Левски шампион але але!
xaxaxaxaxa ти ако си ебала 10 годишен![]()
![]()
![]()
на него няма да му стане бе еййй
1. На колко си години?-18 (po4ti)
2. Кога ти беше за първи път?-na 16
3. С колко до сега си го правил/а?-1
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?ami toi e kolkoto mene togava be6e na 16
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-20
6. По какви неща в секса си падаш?-mi az si padam po standartniq sex
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-ami na skutera otgore
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?ami prezervativi
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?-ami pravila sum sex samo s 4ovek koito obi4am i mi e seriozen fr ne si padam po sexa za 1 no6t
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?
например: пози, портньори, групови изпълнения-ami grupov v nikav slu4ai a ina4e nqmam planove
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
офф, неграмотна съмПървоначално написано от air_J
, глупости как с 10 годишен- исках да напиша 20, ама нещо....
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
1. На колко си години? 15
2. Кога ти беше за първи път? 15
3. С колко до сега си го правил/а? 1
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 15
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 18-20
6. По какви неща в секса си падаш? po vsi4ko
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? na peika
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? ne,za6toto sam sigurna v priqtelq si
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? emi zavisi s koi 4ovek
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н vsi4ko si idva s vremeto
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
1. На колко си години? - 17
2. Кога ти беше за първи път? - 16
3. С колко до сега си го правил/а? - Един.
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? - Колкото мен.
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? - .. де да знам.. не си мисля за годините, като нещо определящо.Мога да кажа само, че не си падам по големи.Винаги съм харесвала момчета около моята възраст.
6. По какви неща в секса си падаш? - Стандартното.
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? - Много саНаистина..
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако-не, то защо? - И да, и не.. Ако да то презервативи. А когато не - защото сме нямали
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? - Съгласявам се когато искам.. ?! Не го схващам мн тоя въпрос.
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) хахаха и тоя въпрос е луд..Такива планове не правя.. но в никакъф случай групови изпълнения.
1. На колко си години?почти 16![]()
2. Кога ти беше за първи път?Преди половин година
3. С колко до сега си го правил/а?един и той ми стига!![]()
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?колкото мен
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?Искам само със сегашния ми партньор,той е колкото мен
6. По какви неща в секса си падаш?Оставям се в ръцете на партньора ми..той е шефа![]()
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?Не помня![]()
8. Използваш ли предпазни средства? Не-защото му имам пълно доверие...но понякога не знам какво ми става и решавам да го правим с презерватив ,но това е супер рядко![]()
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?Причината да правя секс са чувствата ми![]()
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? Не съм мислила...мисля че за темата секс съм доста назад,смисъл..според мен това е проява на чувства и не би трябвало да е"групово"![]()
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)
1. На колко си години? На 16 съм.
2. Кога ти беше за първи път?На 15...
3. С колко до сега си го правил/а? Само със един
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? Колкото мен...една и съща зодия сме
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? Само с моя си искам пък :P
6. По какви неща в секса си падаш? Стандартни :P
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? Без коментар![]()
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? Използваме...кондоми....
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? Причина да се съглася....защото го обичам...и защото искам...А да откажа...нз
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) Мммм виж за тва не съм мислила...[/i][/b][/quote]
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
1. На колко си години?-16
2. Кога ти беше за първи път?-16
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-21
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-ми няма значение
6. По какви неща в секса си падаш?-ми аз си падам по стандартния секс,но нямам нищо против да пробвам нещо ново
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-ми май няма такова
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-не,рядко ползвам презерватив
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?-да се съглася-защото ми се прави,да откажа-ако нещо съм болна или изморена
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)-мисля да продължа да бъда с досегашния ми партньор.
Абе, какво означава това " не ползвам презервативи, нито никакви предпазни средства, имам доверие на приятеля си"? Защото го срещам вече в 2-3 поста. Какво по-точно е това доверие?![]()
Левски шампион але але!
1. На колко си години?-15
2. Кога ти беше за първи път?-15
3. С колко до сега си го правил/а?-един
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-17
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?искам си само моя
6. По какви неща в секса си падаш? по-бруталния секс
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? -мивка
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-Да използвам-презерватив.
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? Да се съглася- желанието, да не се съглася - ако съм нещо обидена..
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) -Не си правя планове ..всичко си идва само![]()
![]()
1. На колко си години? 19
2. Кога ти беше за първи път? 15,po kum 16
3. С колко до сега си го правил/а? ne ti e rabota,no se broqt na prusti
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 17- 21
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? nishto ne iskam da opitvam - moq priqtel si me zadovolqva napulno
6. По какви неща в секса си падаш? po (ne)standartni neshta
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? v kola,na plaja,na balkona na edna hija na vitosha(ne sme razvrashtavali nikogo,ili e bilo mn tumno i kusno,ili mn rano,ili pusto ...)
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? est,che izpolzvame - dopredi 2 meseca vzimah protivozachatuchni(v produljenie na pochti 2g),a predi i sled tova s prezervativi.e,ne vinagi de,priznavam si..ponqkoga sme go pravili i bez,samo che ne e svurshval v men sl tova - koeto da otbeleja,pak si e bezrasudno!
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? prichinata da se suglasq e da mi se pravi sex;prichinata da otkaja-ako sum bolna
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) kupih na priqtelq mi 1 kalendar s 365 razlichni pozi za vseki den..chovek se uchi,dokato e jiv![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? prichinata da se suglasq e da mi se pravi sex;prichinata da otkaja-ako sum bolna
tuka da otbeleja,che stava vupros da se suglasq ili da otkaja da pravq sex s priqtelq mi,a ne s nqkoi zagorql myhul na ulicata![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
--------------------------------------------------------------------------------
1. На колко си години?19.
2. Кога ти беше за първи път?пoчти на 13.
3. С колко до сега си го правил/а?32.
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?от 16 до 42 год.
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?няма смисъл от коментар в моя случай![]()
6. По какви неща в секса си падаш?групов секс и задна прашка,секс с момиче
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?люлка в детска градина
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?не съм "фенка" на презервативите,но поради честата смяна партньори ги използвам(няма нещо което би могло,да се сравни с усещането,да свършат в мен)
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?съгласявам се,когато изпитвам желание за секс и силно,физическо привличане,отказвам когато.....май не съм отказвала досега
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)не мисля за бъдещето-когато искам нещо го правя на момента.![]()
EvaBlue
браво бе бая опит май си понатрупала![]()
поне си признаваш колко е бройката ако наистина е толкова де![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
1. На колко си години?-18
2. Кога ти беше за първи път?-17
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?-25
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?-40
6. По какви неща в секса си падаш?po tradicionniq sex
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?-nqma takova
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?-da prezervativi
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?kogato nqmam jelanie
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?da probvam vse novi i novi ne6ta v seksa
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)[/i][/b][/quote]
Че ще си го извади преди да свърши. Абе и аз се чудя. преди имаше 1 тема-доверието не е метод за предпазване от забременяване и болести,ама тя замря.Първоначално написано от air_J
Аз пък имам доверие на партньора ми,че винаги ще си сложи гума преди да правим секс,защото ще пази и мен и себе си по този начин!
1. На колко си години?-15
2. Кога ти беше за първи път? MALKO PREDI 15
3. С колко до сега си го правил/а? DVAMA
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?- 27,17
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? NA MOQTA VYZRAST
6. По какви неща в секса си падаш? NEJNIQ...
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? - NQMA NETIPI4NI SAMO NA LEGLO...![]()
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?- SAMO PREZERVATIV
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? DA--ZASHTOTO ISKAM, NE--KOGATO NE SUM NA KEF
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) - OSHTE NQMAM PPLANOVE
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
1. На колко си години?
3. С колко до сега си го правил/а? 5
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 3 колкото мен, 2 по-голями.
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 33![]()
6. По какви неща в секса си падаш? - малко по грубички, перверзни
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? .. полянка..
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? И да и не, когато съм сигорен в момичето не използвам, само един път не съм използвам, говоря само с едно момиче.дюрекс.
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? ем желание..
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.) анален секспартньор.. хмм защо не някоя 33 годишна, хе или някоя много перверзна наборка.. но.. секс без любов не е истински секс, според мен..
А какво стана с Ивайла?Първоначално написано от Цеци Пенев
Тя ми беше първата, ако погледнеш в бройката не пише ВЕЧЕ 1, а 5.. за жалост е така, но.. явно билО писано да бъда нещастен и наранен.. хмм, защо ли се сетих какво каза най-добрата й приятелка, когато Ивайла каза :Мога и без теб.. ?
О да, каза "9 месеца мечтая да те видя нещастен и наранен"
Гадно.. а още по гадно, че е реалност..
това стана с Ивайла..
помагаш на някой, той ти го връща в лошо..![]()
Т.н. "доверие" е просто предпоставка за това да не си хабят джобните за презервативи.Първоначално написано от air_J
1. На колко си години? 19
3. С колко до сега си го правил/а? 5
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? от 19 до 25
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? само в по горе написаната граница
6. По какви неща в секса си падаш? Забаффни
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? няма такова
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? да
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? причини многуу..
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? Тъпп въпроссс
Просто питам,защото на подпис я беше изтипосал,тръбеше колко се обичате и т.н. Съжалявам,че се е получило така. Ама пич ти до скоро беше с този подпис,а за 2 месеца 4 бройки-да разбирам ли,че нямаш кого да "обичаш" сега?Първоначално написано от Цеци Пенев