- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси лексиконче + анкетка:))
До преди 3 месеца и нещо, абе кажи го 4 месеца.
Ами 3 бройки от тия 4 са просто ей така.. направих доста тъпотии и не мислех, но попринцип подържам хипотезата, че секс без любов не е нещо много хубаво.. но за жалост, след като бях нещастен и сега отчасти съм направих грешки.
4тата бройка, която още продължава ми е сегашното гадже, та дори аз я отворих.. но явно трябва време за да обичам отново..
1. На колко си години? -16
2. Кога ти беше за първи път? -14
3. С колко до сега си го правил/а? -6
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? Kolkoto mene
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? Nqkoq kaka na 18![]()
6. По какви неща в секса си падаш? Mi da mi duhat , ili turskite 4ikii mn mi dopadat
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? Na plaja
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? Mi vseki put izpolzvam perzervativ (za preporu4vane LIFE STYLE)
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? DA se suglasq e momi4eto da e gotino i da mi se pravi sex
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? mi mn bih iskal da probvam analno ama predi tfa momi4eto da si e napravila klizma 6toto...
Love House Music !!!
Мерси за отговора и прощавай за любопитсвотоПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
P.S.Отворил е мнооого гадна дума в този случай.
1. На колко си години? -16
2. Кога ти беше за първи път? на 15
3. С колко до сега си го правил/а? 2
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 22,16
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? --- тъп въпрос
6. По какви неща в секса си падаш? зависи от настроението
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? ами на пода зад дивана хах
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? използвам презерватив
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? да се съглася ,е че обичам човека,отказвам когато нямам чувства и все пак не е нужно на всяко предложение да се съгласяваш,защото последствито е че ще станеш курва в на хората очите.
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? -ахах м ида съм си само с гаджето .ааа линчи неща са доло посоченитеи няма да кажа
ама със сигурност няма да има групови изпълнения.За мен това е тъпо и грозно.
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)
1. На колко си години? 20
2. Кога ти беше за първи път? 15
3. С колко до сега си го правил/а? 1 друг и не ми трябва...
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? ами...беше на 18...сега вече е на 23
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? зависи..за сега не искам...
6. По какви неща в секса си падаш? по всичко което ми доставя удоволствие
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? в морето..
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? да...различни
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? желание...
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?има малки деца...едва ли трябва да слушат такива неща \
/
![]()
кремче много се извинявам че се меся, но искам само да изкажа пълната си подкрепа към това момче! Братле, не слушай какво ти говори този и ония, те не знаят, аз съм бил на твоето място, постъпих както и ти! Разбирам те и те подкрепям в това ти държание в момента, защото знам че това е начина за теб(както беше и за мен) да откриеш себе си и истината за себе си! Докато не боли хора които не заслужават да не ти дреме!
И аз го разбирам,ама решението не е да се чука с всичко дето има пола!
1. На колко си години? 16
2. Кога ти беше за първи път? на 14
3. С колко до сега си го правил/а? 4
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 17,16,18,18
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? Не повече от 20 и не по-малко от 17
6. По какви неща в секса си падаш? Орален секс но зависи
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? На брега на морето в 3 сутринта хахаха
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? Да, презерватив
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? Да се съглсия щото обичам адски много човека с които го правя а да откажа щото не правя секс с всеки 10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? Нз...Не съм мислила ама знам че няма да ставам курва![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
1. На колко си години?16.
2. Кога ти беше за първи път?15 и няколко месеца, ако трябва да бъдем точни.
3. С колко до сега си го правил/а?1 и искам само с него, супер ми е.
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?16.
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?
6. По какви неща в секса си падаш?Ами всичко, каквото и на двамата ни харесва.
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?за сега няма такова.
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?Да, презервативи.
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?Ами ако откажа, то ще е,защото не ми е добре, а да се съглася-да го обичам.
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?Не мисля за това в момента.
1. На колко си години? 15
2. Кога ти беше за първи път? на 14
3. С колко до сега си го правил/а? 5 партньорки
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 15-16-17
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 20-22
6. По какви неща в секса си падаш? стандартни
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? вход на блок
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? да, презервативи
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? да се съглася - зависи от човека и от настроението ми. Да откажа - същите причини
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? мерак ми е със 3 жени![]()
1. На колко си години? 16 фулл
2. Кога ти беше за първи път? преди..5-6 месеца
3. С колко до сега си го правил/а? 3
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? 16/15/16
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 19-20
6. По какви неща в секса си падаш? секси =]
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? в тоалетна на едно кафе..
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? Да.презервативи
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? ква ли е..
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? тройка с 2 жени ftw!!
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
1. На колко си години? 20
2. Кога ти беше за първи път? na 18
3. С колко до сега си го правил/а? 3
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?22,19,24
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? 27-28
6. По какви неща в секса си падаш?ami predpologam 4e sa standartni(koito pove4eto hora gi pravqt),nqma ne6to koeto da kaja,4e e izvrateno.
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? mislq 4e v moreto,pravila sym go i v park
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? ponqkoga da,ponqkoga ne.po-skoro partniora mi slaga kondom predi da svyr6i(mom4etata s koito sym bila sa mi bili gadjeto ot dosta vreme,zatova si imahme doverie)
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? ami kogato mi se pravi go pravq,a kogato ne iskam-ne go pravq.prosto e!bez jelanie ot edna ot stranite,nikoi ot 2ta nqma da izpita udovolstvie
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? (например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)bih iskala da probvam troika s dve mom4eta![]()
furtado-доверието не е метод за контрацепция,нито пози от болести и инфекции, предавани по полов път. Значи ли,че аз като правя секс с презервативи нямам доверие на приятеля си,с който съм от 2 години и половина?
не бе кремче ти не разбираш бе! тряя да рискуваш да хванеш някоя болест или да забременееш щото без е малко по яко... тряя рискуваш така е модерно! ....няям думи.... поредната пача дет си мисли че квот каже приятеля и е така.... същия тоя охлюф ако стане белята ще гледа насрано земята и ше мънка "не знам как стана, не знам как стана"
1. На колко си години?- 20 (почти 21)
2. Кога ти беше за първи път? - ммм 20
3. С колко до сега си го правил/а? - 1
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? - 21
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? - хм.. най-много да имаме разлика 2-3 години + -
6. По какви неща в секса си падаш? - ами разнообразието, сменянето на пози, няма табута (освен анален-за сегахихи и без 3-ки), падам си по неща които могат да ме изтрелят на върха на удоволствието, каквото искам си взимам
същото се отнася и за пратньора, нямам нищо против игра4ките, мазилата, белезниците, дрехите и т.н. стига да не се прекалява
.. както се казва малди сме да взимаме с пълни шепи
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?- ми не мисля 4е са нетипи4ни- университета , колата, земята ..
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?- ЕСТЕСТВЕНО 4Е ДА, за сега презервативи.. всякакви видове![]()
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?- при4ината да се съглася да правя секс ако оби4ам 4овека и виждам 4е и той изпитва същото към мен,... а при4ините да откажа са цял том
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? - нищо не се знае.. само съм сигурна 4е няма да е ску4но
Кремче, няма проблемПървоначално написано от krem4et0
А за думата, може.. ;Р
Извинявам се
snoopy_
благодаря ти за това което си написал.
Човек който знае какво ми е само, той може да разбере какво ми е било и за какво съм правил някои работи.
Аз нямам против да послушам някой, само че да знам, че е правилно, защото цял форум, ужасно много простаци.
1. На колко си години?почти 17
![]()
2. Кога ти беше за първи път?на 15 години
![]()
3. С колко до сега си го правил/а?един :P
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?тогава беше на 16
![]()
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?не знам, примерно 2 години по-голям от мен
![]()
6. По какви неща в секса си падаш?нормални, леко перверзни :P
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?няма такова
![]()
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?презервативи
![]()
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?![]()
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)нямам планове, оставям се на течението
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
1. На колко си години?21
2. Кога ти беше за първи път?18
3. С колко до сега си го правил/а?5
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?23,25,27,18,18
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?незнам
6. По какви неща в секса си падаш?леко
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?хаха в морето през деня пред доста публика :Р
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? Да, презервативи
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?не казвам
(например: пози, портньори, групови изпълнения и т-н.)тройка с 2 момичета
1. На колко си години? - 17
2. Кога ти беше за първи път? -15
3. С колко до сега си го правил/а? - с 2ма
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? - единия колкото мен , другия на 20
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? -- амии 30![]()
6. По какви неща в секса си падаш? - амии леко извратени
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? - ами мн са..
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? - ами преди не особено.. сега да - презервативи
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? - да се съглася - ами защото ми се правиа да откажа - ако съм болна , уморена..
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? - амии искам да пробвам с момиче
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
1. На колко си години?много
2. Кога ти беше за първи път?много отдавна
3. С колко до сега си го правил/а?какво?
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?различна
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?незнам
6. По какви неща в секса си падаш?Всякакви евентуални новости
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?до 151-во(на една пейка),до 151-во в кенефа на един бар,в НБУ в кенефа,пред моя блок при една шахта-тва са ми най необичайните
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?ползвам да.капути.Когато не съм ползвакла са ставали гафове
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?съгласявам се когато се кефа на някой.отказвам когато не се кефа на някои :Д
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове?нямам такива,всичко което съм искала да направя мисля че съм го направила
Първоначално написано от gerinceto
Mnogo mi e interesno kak stava tam
![]()
1. На колко си години? 16
2. Кога ти беше за първи път? 14
3. С колко до сега си го правил/а? с приятеля ми само с него
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? на 18
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?........
6. По какви неща в секса си падаш? незнам точно
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? ами няма такова
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо? да естественно
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? ми просто ти се иска....
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? незнам
1. На колко си години?
23
2. Кога ти беше за първи път?
16 г.
3. С колко до сега си го правил/а?
С недостатъчно!![]()
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?
Различна.
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?
Нямам особени предпочитания особенно възразста.Нека да не са само непълнолетни или набори на баща ми.
![]()
6. По какви неща в секса си падаш?
Твърде относителен въпрос!
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?
В море,във сервиз за коли...
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?
Презервативи (не всеки път,защото понякога нямаме под ръка).
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?
Зависи от човека и съотвените ни отношения.
Честно казано в момента ме боли страшно много корема и изобщо не ми е до секс.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
1. На колко си години?17 ще навърша скоро
2. Кога ти беше за първи път?14
3. С колко до сега си го правил/а?С 2, ся чакам и 3-тата![]()
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а?14 , 15
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ?от 18 до 25
6. По какви неща в секса си падаш?Зависи ...
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а?На покрив на кооперация
8. Използваш ли предпазни средства? Ако - да, то какви? Ако -не, то защо?Само гума ...
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс?
Ми зависи от настроението ми, човека срещу мен ... бая фактори оказващи влияние има![]()