- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Да пробвам ли отново?
Zna4i da vi kaja haresvam si 1-o momi4e ot na6iq klas.Priqteli sme no az iskam da bydem ne6to pove4e no tq mi kaza 4e iska da bydem dobri priqteli i az sega sym obyrkan.4udq se dali da se probvam i da precekam dobroto ni priqtelstvo ili da ne pravq ni6to i da si bydem samo priqteli.
PLS help ako nqkoi e izpadal v moeto polojenie da kaje kakvo e napravil dali e imalo uspeh ili proval
Mersi predvaritelno
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ами доколкото разбрах тя е искала да сте само приятели,така ли?
Ако е така няма смисъл да и досаждаш и да си разваляте приятелството!![]()
Имах едно момче от класа което ми беше най-добър приятел и един ден ми каза че ме харесва и иска да бъдем нещо повече от приятели но аз му обясних че не искам и такам той настояваше известно време но се примири че е по добре да си останем добри приятели и в момента отново е най-добрия ми приятел. За това според мен я остави и се задоволи само с приятелството ви.
Приятелството е един чудесен начин едно приятелство да прерастне в любов!
Да знаеш,че това се случва много често!
Просто и покажи истинската си същност,не говори за чувствата си,а само галантно и подсказвай,че си готов на всичко за нея!
Когато те опознае добре,тя сама ще поиска да станете нещо повече!
Аз лично съм имала такава връзка!
Беше много хубаво!
Само не забравяй да сдържаш емоцийте си и да изчакаш достатъчно дълго време!
Всичко ще стане от самосебе си!
Успех!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Ако няма чувства към теб и ти е казала, че си й много добър приятел се опитай да загърбиш чувствата си и да си бъдете само приятели, защото няма смисъл да разваляш хубаво нещо като приятелството.
Щом веднъж ти е казала, че иска да сте само приятели, на този етап не виждам смисъл да опитваш пак. Изчакай да мине малко време. Бъдете си приятели и след време това прятелство може да прерстне в нещо повече.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма да прецакаш нищо ако и признаеш чувствата си.Аз също съм казвала,че искам да си остана с едно моче приятелка,но испитвах много силни чувства към него,но той не пожела да поговорим за това и чувствата ми към него изчезнаха.
Тя няма да ти се разсърди ако и кажеш,че я харесваш
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
ot napisanoto ot teb razbrah che t qpoveche ot qsno ti go e kazala,che ne iska nishto poveche ot priqtelstvo.Taka che ne vijdam smisyla da riskuvash priqtelstvoto vi.Ako naistina ste dobri priqteli,shte e mngoo kofti da se skarate.Po dobre nedei riskuva i ostavi neshtata taka kakto sa v momenta.
Ми тя щом ти е казала, че иска да сте само fR, какъв е смисъла да предприемаш каквото и да било?!Според мен няма смисъл...По-добре си останете приятели и само толкова![]()
mersi mnogo 4e mi otgovorihte.ocenqvam tova koeto ste napisali mersi mnogo![]()
[b][i] Ами щом момичето ти е казало така, значи е усетила твоите скрити помисли и е решила да сложи границата. Може да се пробваш, но не те съветвам, защото ще останеш разочарован.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.