Нямам приятели с които да споделя, пък и тези които имам биха се зарадвали, но не и да ми дадат съвет.
Значи с моя приятел сме вече 3 месеца заедно и кво да ви кажа, не мислих че ще се задържим толкова, но....колкото и странно да звучи за някой - вече го обичам и той е част от мен.Не съм малка и знам какво говоря.Сигурна съм че и той ме обича и държи на мен защото на няколко пъти ми е споделял че иска да живеем вече заедно и казва че иска аз да съм майка на неговите деца.
Проблема е че преди няколко дни видях в тела му смс изпратен на някакво си момиче.Не пишеше нищо особено, но ми стана гадно,защото ако той беше видял нещо такова в моя тел щеше да полудее от ревност.Замислих се дали ме лъже и го питах но отговора беше че тя е момиче с което е излизал 2-3 пъти на кафе(само това) преди да се запознае с мен.Постоянно сега ми говори че обича и иска само мен че няма друга и такива неща.Заедно сме си още но и аз незнам какво да правя.Не искам да се разделяме.Но немога да си отг на едно-защо като са излизали преди да се запознае с мен и вече няма нищо м/у тях защо и пише смс? незнам да му вярвам ли на думите или не и аз незнам какво да правя.откакто се случи тва не съм на себе си