.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

Moderated: Има ли някакъв шанс да съм забременяла?

ami zna4i v 4etvartak spah s priqtelq si za prav pat mi be6e.ta taka de otvori me parvo s prasti tam i sled tva s penisa si,den sled tova mi be6e malko kofti ama to si e normanlo.ta zna4i kogato go pravehme po edno vreme be6e bez prezervativ,ama to be6e za kratko,a i ne svar6i v men ,oba4e nzm za6to mi e mnogo pritesneno da ne sam zabremenqla znam 4e sig 6te izglejdam sme6no v o4ite na nqkoi xora ama sig za6ttot mi be6e parvi pat i sega zatova tolkova se pritesnqvam,ta kajete mi ima li veroqtnost da sam zabremenqla... i trqbva li da piq postinor?4uvala sam 4e ako malko se pritesnqva6 no vse pak nqma veroqtnost da si zabremenqla e po hubavo da ne pie6 postinor za6toto vliqe zle.za6toto na edna prietalka kato be6e pila i i te4e krav 3 dena sled tova ???off neznam molq kajete mi ...i blagodarq predvaritelno.
    sega sam nqkva pritesnena karvam se v nqkvi filmi,se imam 4uvstvaoto 4e mi se gadi ne6to ama ne mi se vqrva da e ot tova 4e moje da sam zabremenqla nali...pomognete mi plssss

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Спокойно,не си бременна!За да не си вкарваш някакви филми,както ти се изрази - направи си тест другата седмица и ще се успокоиш
    За да няма такива стресови ситуации-Прави безопасен секс
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Guest
    dam blagodarq ti,i 6te si napravq test drugata sedmica 100 % a mila moje li da te pomolq da mi kaje6 koi test za bremennost e nai siguren?misi mnogo

lolly
    Guest
    prekaleno mnogo se shashkash!Gonite nqkakva paranoq.Vseki pat kato pravish sex li 6te si mislish 4e si bremenna ne badi takava pesimistka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lolly
    prekaleno mnogo se shashkash!Gonite nqkakva paranoq.Vseki pat kato pravish sex li 6te si mislish 4e si bremenna ne badi takava pesimistka
    of da mai naistina se pritesnqvam pove4e ot kolkoto trqbva.....

spokoino:)

mila uspokoi se veroqtnostta da si bremenna e mn malka no mislq 4e vse pak ako si bila v ovulaciq sa6testvuva teoriti4no.vzemi si SURE CHECH drugata sedmica i pi6i na li4no kakvo e stanalo,az sa6to vinagi se trevoja no pove4eto pati e neosnovatelno aide apokoino i kasmeti drugiq pat zadaljitelno prezervativ

Incandesscent
    Guest
    ne se pritesnqvai izli6no trqbva da si pulen nepukist za da ne se 6a6aka6 vuob6te.az su6to sum taka a i pove4eto normalni momi4eta.imam samo dva suveta-izpolzvaite prezervativ prez cqloto vreme kogato priqtelqt ti e vutre v teb za6toto kakto znae6 v te4nostta,koqto se otdelq predi spermata se sudurjat malko spermatozoidi.i o6te ne6to-na uputvaneto na Sure Check pi6e 4e e nai-dobre ili da go napravi6 na 1viq den sled kato e trqbvalo da ti doide, ili 14dni sled kato predpolaga6 4e moje da si zabremenqla.
    p.s gadi ti se ot strah, ako si bremenna-koeto ne vqrvam,moje da ti se dogadi edva v tretiq mesec
    uspeh!

Sure Check

incandessense,znm kakvo pi6e na upatvaneto na SURE CHECK poneje sam go polzvala 3 pati ot paranoq,no pitah v aptekata i mi otgovoriha,4e po princip se polzva kato vs ostanali testove sedmica sled kato se samnqva6 za zabremenqvane ina4e ima drug hubav test koito sadarja test kaseta i kontrolna test lenta,no toi se pravi samo s parvata sutre6na urina i nz dali avtorkata 6te ima tazi vazmojnost

Супер фен
    Spokoino,ne si bremenna!To ako taka lesno stavaha bebetata...nqkoi hora s godini se opitvat i ne stava,puk ti...

Спокойно, нищо ти няма. Направи си тест и ще се успокоиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не си бременна.Просто си внушаваш.Но трябва да си сигурна че не е свършил в теб.За да бъдеш по спокойна си направи тест
    I chose the blackest robe
    Shadow, darkness before the light
    I threw away the false life
    artificial and worthless
    I kept only the deep mysteries of Satan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си