.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Защо някой жени не харесват секса?

Този въпрос може да звучи странно защото е ясно че повечето жени имат доста големи желания за плътски удоволствия НО е факт че някой от тях продължават упорито и настоятелно да отказват на всякакъв опит за свалка или просто изчукване в кенефа на някой купон...

Вярно е че повечето мацки се кефят не секса но много от тях чакат да срещнат човек към който да има и чувства за да го направят! защо е нужно това??

примерно бях на фитнес днеска и много се изкефих на една мацка имаше супер тяло и нещо я заговорих и и казах ако иска да се изкъпем след тренировката заедно ама някво уж на базик а тя ме погледна странно и каза "как тука е гадно аз се къпя вкъщи" xexe...
    добре де можеби просто НЕ ме е харесала всеки си има вкус.

Но нека поставя нещата така:

Защо ако една общо взето готина жена си ходи по улицата и спре случаен мъж и му предложи секс "ТУК И СЕГА" без да има нужда от каквито и да било уговорки без да има значение дали си имат гаджета без дори да си знаят имената - та ако една хубава жена си поиска така съм сигурен че 90% от мъжете ще се навият веднага!!!

Защо обаче ако някои хубав мъж си ходи по същия начин и си намери случайна мацка и предложи секс то можеби най-много 5% да се навият някой супер ебливи такива...

Мега фен Аватара на koalka
    Приеми, че мъжете и жените са различни.Еми, явно, за да искаме да правим нещо с някой, към който имаме чувства, има защо.Ти не можеш да разбереш, но е факт.И не мисля, че бъркаме в това отношение. Прекалено просташко е прозвучало така, както си й го казал и как искаш да стане.И тези, които искат само секс, държат момчето да знае как да си го поиска.

Няма жени,които да не харесват секса.Просто ако сяка жена прави секс с всеки мъж,които я пожелае тя се води к**ва,а ако мъжете практикуват постоянно секс са големи пи4ове..в тва е разликата
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

ех тва мъжко его жените първо по трудно се навиват заради един примитивен инстинкт:игра на 'ловец и плячка'...желание да се правим на недостъпни за да се потрудят да ни спечелят ....а и жените просто асоциират секса с любов,връзка и тн и не го правят заради самия секс за повечето жени той е един вид израз на чувствата.при много малка част го има момента в който се отдават на страст и са готови да 'се изчукат в кенефа'...от друга страна докато мъжете налитат на по ебливи ще има жени които не искат на бъдат наричани курви и няма да пускат .... а и на кой му е приятно да го обсъждат по какъвто и да било начин ?!
    а защо отказват свалки ... може би просто защото са просташки и ни обиждат по някакъв начин,или просто ни е неприятен мъжът с/у нас .... варианти мн ....жената е животно коет не знам дали някой може да го разбере напълно ....

а бтв мисля че това което кара някоя жена да приеме предложение за секс е 1.да се е почувствала наистина желана заради самата нея а не щот охлювът с/у нея е загорял 2.трябва да си я заинтригувал и да си я накарал да вярва че няма да бъде разочарована,а напротив - напълно задоволена,че ще я понаучиш на нещо ... smth like that...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе ти не беше ли казал, че не си правил секс до сега, само информативно питам?

Ще ти кажа, че повечето момчета, които познавам няма ад се съгласят на такава оферта от улицата. Виж на купон вече половината ще се навият. Да, процентът на мъжете, които биха се навили е по-голям, но не е чак толкова по-голям отколкото този при жените/ говоря за след по-голяма свалка, а не само на предложение/.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това,че тя не иска да се ч**а с теб не значи,че не харесва секса!!!
    А иначе жените(повечето) правят първо секс на емоционално,а след това на физическо ниво. Разбира се не всички са такива. Гледай "Сексът и градът" и ще понаучиш доста за женската сексуалност или за липсата на такава!

Супер фен Аватара на Barbie
    Първо, не смятам, че това твърдение е вярно: "Защо ако една общо взето готина жена си ходи по улицата и спре случаен мъж и му предложи секс "ТУК И СЕГА" без да има нужда от каквито и да било уговорки без да има значение дали си имат гаджета без дори да си знаят имената - та ако една хубава жена си поиска така съм сигурен че 90% от мъжете ще се навият веднага!!! "

Въпреки че мъжете се водят "винаги готови", прощавайте, ама и вие сте хора (със цялата емоционалност и чувство за отговорност, които това понятие носи). Струва ми се, че процентът, който ти изчисляваш и силно завишен.

Една от причините са стереотипите. Чисто исторически се е наложило разбирането, че за един мъж е "по-прието" да има случайни сексуални контакти, от колкото за една жена. Следователно женското мислене се е оформило така, че една жена и по-склонна да отхвърля идеята за безразборен секс. (Демек, като се води, че мъж, който си ляга с много мацки е готин, а жена, която спи с тоя и оня е курва - ами какво очаквате. По мое лично мнение, въпросният мъж е не по-малко курва от въпросната жена... )

Жените може би сме по-емоционални. ВСЯКА жена има нужда от физическа близост, но при много жени със тази физическа близост вървят и нежност, грижа, привързаност, разбиране...с една дума - обич. (Момчета, защо си мисля, че вие се нуждаете от същото...? ) Освен това, физическият контакт е и начин за една жена да изрази чувствата си - за мен поне това е най-доброто изразно средство.
    И просто сексът с непознати става безмислен, когато е лишен от съответните чувства... (При мен дори физическото привличане е свързано с емоционалното - от един мъж се изисква МНОГО повече от физически данни, за да ме заинтересова.)

значи искам да кажа че въпросът ми като цяло беше защо жените не се навиват на спонтанен секс без много уговорки? ами отговора можеби е лесен: защото жените които биват заговаряни по този начин са готини а щом са готини значи са задоволени и нямат нужда от самия секс нали така?

за мен е супер глупаво твърдението че една жена която се навие на такъв секс е била курва... вярно е че веднага ще бъде обявена за такава но ще бъде обявена за такава от мъжете които не са могли да бъдат с нея и просто завиждат. за мен една жена която прави много секс сопределено не е курва - курвата взима пари за това!!!

както и да е...

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Абе ти не беше ли казал, че не си правил секс до сега, само информативно питам?

Ще ти кажа, че повечето момчета, които познавам няма ад се съгласят на такава оферта от улицата. Виж на купон вече половината ще се навият. Да, процентът на мъжете, които биха се навили е по-голям, но не е чак толкова по-голям отколкото този при жените/ говоря за след по-голяма свалка, а не само на предложение/.
    няма значение дали съм правил секс въпроса е до нагласата защото разпространеното мнение е че обикновено мъжът е загорял а жената не е но аз не мисля така... също е вярно че за да пусне жената иска да се почувства желана НО какво лошо има в простичките думи: "искам те сега!" или "желая те!" - ако на мен ми го каже това някоя жена ще полудея и ще я награбя!!!

а това което каза shadow4e, че:
    "Ще ти кажа, че повечето момчета, които познавам няма ад се съгласят на такава оферта от улицата."
    хаха - тия типове да не са обратни???
    аз по определение поясних че жената преди всичко трябва да е готина мацка! ако е неква ниска и дебела с мустаци много ясно че ще и откажат НО не можеш да ме убедиш че повечето щели да откажат на някоя супер яка мадама с къса поличка и ботушки с токчета

За6тото ако жена, която прави сеск с, както казва6 ти "непознат" партьор, запо4ват да се носят неприятни слухове за нея. Мъжете май наисина не си падате по връзки(за разлика от жените), а моми4е, което прави секс не с приятеля си, а с някой, който просто я възбужда(да ре4ем) я нари4ате курва. Еми как една "мацка" да иска да спи с някой "за спорта"?
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз харесвам секса, но за да го дам на някой, той 1во трябва да си е заслужил

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    НО какво лошо има в простичките думи: "искам те сега!" или "желая те!" - ако на мен ми го каже това някоя жена ще полудея и ще я награбя!!!

НО не можеш да ме убедиш че повечето щели да откажат на някоя супер яка мадама с къса поличка и ботушки с токчета
    Мнооого си лесен, душко!

Обаче една уважаваща себе си жена, иска да знае, че мъжът отсреща я желае заради характера й, интелигентността й, чувството й за хумор...не заради късата поличка и токчетата.

това че жените които са по-сексуални от другите и които спят с различни момчета биват наричани "курви" - си е чист комплекс на момчетата!!! а вие защо им се връзвате а??? ми нека си ви наричат както си искат вие си правете кефа живота е затова!

пример по темата:

мъж:
    "здрасти бейби много си красвиа! искаш ли да правим секс?"
    жена:
    "ми не!"
    мъж:
    "защо не обичаш ли секса???"
    (жената си тръгва без нищо да каже)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    а това което каза shadow4e, че:
    "Ще ти кажа, че повечето момчета, които познавам няма ад се съгласят на такава оферта от улицата."
    хаха - тия типове да не са обратни???
    аз по определение поясних че жената преди всичко трябва да е готина мацка! ако е неква ниска и дебела с мустаци много ясно че ще и откажат НО не можеш да ме убедиш че повечето щели да откажат на някоя супер яка мадама с къса поличка и ботушки с токчета
    Аз ти говоря сериозно. Не знам какво ти е обкръжението, но в моето повечето не биха се навили на някакви си от улицата. Но ти казах вече от купон нещата са различни, алкохол, разпускане, свалки 1 час и в леглото И аз също ти говоря за готина мацка.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA

Re: Защо някой жени не харесват секса?

Този въпрос може да звучи странно защото е ясно че повечето жени имат доста големи желания за плътски удоволствия НО е факт че някой от тях продължават упорито и настоятелно да отказват на всякакъв опит за свалка или просто изчукване в кенефа на някой купон...

Вярно е че повечето мацки се кефят не секса но много от тях чакат да срещнат човек към който да има и чувства за да го направят! защо е нужно това??

примерно бях на фитнес днеска и много се изкефих на една мацка имаше супер тяло и нещо я заговорих и и казах ако иска да се изкъпем след тренировката заедно ама някво уж на базик а тя ме погледна странно и каза "как тука е гадно аз се къпя вкъщи" xexe...

Защо ако една общо взето готина жена си ходи по улицата и спре случаен мъж и му предложи секс "ТУК И СЕГА" без да има нужда от каквито и да било уговорки без да има значение дали си имат гаджета без дори да си знаят имената - та ако една хубава жена си поиска така съм сигурен че 90% от мъжете ще се навият веднага!!!

Защо обаче ако някои хубав мъж си ходи по същия начин и си намери случайна мацка и предложи секс то можеби най-много 5% да се навият някой супер ебливи такива...
    Жените имат ценности различни от мъжете! Не е вярно, че не обичаме секса, а когато се каже не - защо си мислите, че е защото не ни харесва да го правим Жените са по-притенциозни от мъжете по принцип, а и ... Съвсем различни сме все пак! За това има и мъже и жени
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Всички жени , харесват секса! Просто някои го правят безразборно , а други (по-голямата част, надявам се) просто го смятат за нещо специално , което трябва да бъде споделено със специален човек, а не със "човек , срещнат на улицата."

Мега фен
    Град
    Utopia..

:

е ти си бахти човека !!
    говориш като момиче бе !
    е от такива като тебе , които се мислят за голямото добро утро на момчетата им излиза лошо име на кръшкачи...
    деба , супер много дразниш !! - всичките ми приятели държат много на половинките си и не си и помислят да им изневеряват..
    ти тука изкара мъжете като некви загорели песове ..
    ако ти си такъв мой човек - проблема си е твой!

П.С. колко трябва да си зле да кажеш на непозната да се къпете в некъв гаден потен фитнес .. как не ти е извъртяла шамар ми е чудно

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Всички жени , харесват секса! Просто някои го правят безразборно , а други (по-голямата част, надявам се) просто го смятат за нещо специално , което трябва да бъде споделено със специален човек, а не със "човек , срещнат на улицата."
    da prava si mnogo pri tova,az sum na mnenie 4e e po dobre da go pravi6 s 4ovek koito obi4a6 a ne ei taka za sporta kazvala sum go i drug p1t
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Брат никога няма да разбереш, или поне ще го разбереш като узрееш още малко и разбереш, че мъжете и жените са корено различни. И те имат хормони, също като теб но рядко ги показват толкова на яве както повечето момчета. Един съвет: когато си с момиче наблягай повече на любовната игра преди това и доброто предразполагане от колкото на директните искания и т.н. щото и двамата няма да сте доволни от резултата.
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF
    Брат никога няма да разбереш, или поне ще го разбереш като узрееш още малко и разбереш, че мъжете и жените са корено различни. И те имат хормони, също като теб но рядко ги показват толкова на яве както повечето момчета. Един съвет: когато си с момиче наблягай повече на любовната игра преди това и доброто предразполагане от колкото на директните искания и т.н. щото и двамата няма да сте доволни от резултата.
    dam trqbva da se vslu6a opredeleno v tfa det si napisal
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Защото както съм казвала много пъти:
    „жена която спи с много мъже е курва, а мъж който спи с много жени е ВЕЛИК“
    за това...

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    е ти си бахти човека !!
    говориш като момиче бе !
    е от такива като тебе , които се мислят за голямото добро утро на момчетата им излиза лошо име на кръшкачи...
    деба , супер много дразниш !! - всичките ми приятели държат много на половинките си и не си и помислят да им изневеряват..
    ти тука изкара мъжете като некви загорели песове ..
    ако ти си такъв мой човек - проблема си е твой!

П.С. колко трябва да си зле да кажеш на непозната да се къпете в некъв гаден потен фитнес .. как не ти е извъртяла шамар ми е чудно
    това което съм казал за къпането е само "предложение" а не в буквален смисал толква ли не се усещаш?
    аз ако имам проблем си го решавам сам а ти ако имаш проблем с мен ела да го решим заедно!

мнението на OMG_WTF ми хареса само да кажа че не съм някой "не узрял" идеята беше да видя вие какво мислите по въпроса иначе много ясно го разбирам това с разликите м/у мъжете и жените

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз ако бях на мястото на мацката яко щях да ти се изсмея и да ти кажа, че си хипер зле. Уахаххааааааааааааааааа.
    Момчееее, висиш ми в скайп, нещо щеше да ме чукаш, ама само на думи те бива. ( уеуее майко, изкарвам кирливите ризи на съфорумниците. )

Всяка жена обича секса. Стига да знаеш как да си го поискаш. И да и го поднесеш.

OtherDimension е прав.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest

Що за изказване е това?! Някои хора просто смятат сексът за нещо по-лично и не са склонни да го правят с всеки и навсякъде, не става дума само за жените, ами и за мъжете. Ти вероятно ще го разбереш някога... Имаш си гадже, нали? Я си представи жена ти какво прави по такива купони? Чука ли се с който падне в кенефа?

Всички женит обичат секса, въпроса е как да ги накараш, но пак ти казвам, че за някои хора сексуалното преживяване е доста лично.

Странно, нали? Как така ще ти отказва да се изкъпете в банята?

90% ?!?!?! Като заявяте някакви числа, подкрепяйте ги с проучвания, анализи, изчисления, нещо по-точно. Това, приятелю, по мое мнения, са пълни глупости. Аз имам един куп познати, които просто ще отминат това момиче, не защото са педераси или не харесват жени, не защото се притесняват от жените или са грозни, напротив, били са с достатъчно жени, а просто защото са достатъчно интелигентни за да не се занимават с разни дрисли, които Бог знае какво ще им лепнат. А една нормална, имаща самочувствие жена, вярвай ми, няма да тръгне да си иска секс. Е това много трудно ще го намериш в една тийнейджърка...
    И един въпрос от мене:
    -На колко си години?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз ще кажа вместо него : на 20 е.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up