.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ZELENA SPIRALA :D

Guest

ZELENA SPIRALA :D

TAKAAAAAAA PONEJE VIDQH EDNA TEMA ZA 4ERVENA SPIRALA RESHIH DA POPITAM ZA ZELENA SINQTA NE ME KEFI VE4E TA VAPROSA MI E - NQKOI POLZVAL LI E ZELENA HARESALO LI MU E KAK STOI ? I OT KADE SI Q E VZEL 4AKAM OTGOVORI

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ейвън - Тюркоаз!!! Перфектна е ,аз съм с тъмни очи и коса и ми седи супер На Колор тренд е .
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    ли4но аз не харесвам продуктите от колор тренд на ейвън голден роуз предлагат много хубава зелена спирала .. ка4ествена е не е много скъпа и стои добре

Guest
    kolko struvat g/d vsi4kite tezi cvetni spirali ????????

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Ейвън - Тюркоаз!!! Перфектна е ,аз съм с тъмни очи и коса и ми седи супер На Колор тренд е .
    ааа и аз мн исках зелена и днес разглеждах и го видях това и реших да си го поръчам...Викаш яко е начи ме убеди тотално

Иначе за цените в момента ейвън има некфа примоция за 10 лева 2 неща от там няколко определени страници и там я има въпросната спирала...
    само червена още не е издирена.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    ааа и аз мн исках зелена и днес разглеждах и го видях това и реших да си го поръчам...Викаш яко е начи ме убеди тотално

Иначе за цените в момента ейвън има некфа примоция за 10 лева 2 неща от там няколко определени страници и там я има въпросната спирала...
    само червена още не е издирена.
    Много!!!!!!! Суперрр,аз се притеснявах че само ан сини очи би седяла,ама е перфе.Особенно ако си цялата в черно и тва като цветно "петно"(да речем) . Бтв аз сега си мислех да си взема и от 2ните моливи дето са пак на Колор-а .Може да си комбинираме спиралата и със зелен молив (май пак има тюркоаз) ии после .
    А сега ще се огледам и за червена .Само знам че синя спирала СЪКС!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    mersi 4e mi otgovorihte kolko struvat v toq forum kato pi6e gost se pravqt 4e ne go vijdat ama hubavo i vie 6te popitate ne6to

Голям фен
    Едан фр се беше мацала..не беше лошо ама се пак си е зелена!!!

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Аз преди..абе бая време си беше си бях купила една зелена ама не е от тези на ейвън дето еикате ами една на бон бонс малиция май беше ама едно ярко зелено хаха майка ми като ме видя щеше да ме убие.. иначе за цена не помня колко струваше,но мога да ви кажа,че си е сложиш 2-3 пъти и така и изсъхна после..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Аз преди..абе бая време си беше си бях купила една зелена ама не е от тези на ейвън дето еикате ами една на бон бонс малиция май беше ама едно ярко зелено хаха майка ми като ме видя щеше да ме убие.. иначе за цена не помня колко струваше,но мога да ви кажа,че си е сложиш 2-3 пъти и така и изсъхна после..
    Hxahuaxuh az bqh wzela takawa .. samo che rozowa .. nz i az kak sum se izlugala i shto sum q wzela .. ama lapeshki akul ... 5-6 klas bqh

Guest
    МЕРСИ ЗА ОТГОВОРОТЕ 6ТЕ ПОТАРСЯ ТЕЗИ ДНИ МИСЛЯ 4Е 6ТЕ Е ЯКО ...И АЗ САМ С ТАМНИ О4И И 4ЕРНА КОСА :P

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Hxahuaxuh az bqh wzela takawa .. samo che rozowa .. nz i az kak sum se izlugala i shto sum q wzela .. ama lapeshki akul ... 5-6 klas bqh
    Хех аз когато си е копувах нямаше розови жалко... Иначе и аз бях някаде толкова голяма като е взех...оная продавачката така ме беше омаяла ,ама като се прибрах и като си е сложих..леле мале

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mersi 4e mi otgovorihte kolko struvat v toq forum kato pi6e gost se pravqt 4e ne go vijdat ama hubavo i vie 6te popitate ne6to
    виж ми пак поста и тогава викай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си