.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: гримиране

гримиране

хора помогнете ми!значи искам да се гримирам като професионалист...знам 4е има начин но незнам как...бихте ли ме посъветвали какви сенки да слагам как да ги слагам...аз съм със зелени очи и тънки устни.моля помагайте [-o<

Guest
    rozovi svetlo senki i 4ervilo s blqsak

Guest
    senki telesen cvqt 4ervilo svetul cvqt rozovo kremavo

Guest
    Подходящи сенки за зелени очи са бледо розовите и червеникаво кафявите. Жените с тънки устни трябва да избягват тъмни и ярки червила

мерси много за отговорите.
    все пак може ли и да ми кажете някаккъв "специален" начин за поставяне на грима. [-o<

И аэ съм със эелени очи и се гримирам с почти всички цветове...но съм эабеляэала че най добре стоят топлите цветове....эа през деня слагам сенки с телесен цвят или шампанско+ молив и спирала....очите изпъкват много добре в теэи цветове...Эа вечерта можеш да експериментираш много....аэ най често слагам по- тъмния цвят във външната част на окото но това си эависи вече от формата... пробвай със элатисти сенки....на эелени очи стоят много добре...эа устните е най добре да съчетаваш със сенките...но с повечко фантаэия ще направеш чудеса сигурна съм
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Значи..взимаш един черен молив, златисти сенки, шоколадово кафяви сенки, черна спирала, извивачка за мигли, пудра с подходящия за твоя тен цвят, руж( по желание и пак съобразен с цвета кожа), балсам за устни, червило(твърдо или течно) със светъл, седефен цвят, но по-неутрално и молив за устни, който да си подхожда с червилото и един чисто прозрачен гланц за устни.
    1.Минаваш цялото лице с пудра, включително зоната около очите и устните. Слагаш внимателно и разнасяш равномерно.
    2.Взимаш черния молив и очертаваш вътрешния ъгъл на окото(долния клепач) и она горния клепач правиш една тънка линия, която започва от средата на окото и завършва извита съвсем леко нагоре. Ако искаш към края може да я удебелиш малко. После с пръст леко я размазваш, за да стои по-лекичко.
    3.Взимаш златистите сенки и оцветяваш целия клепач с тях( изнеси го малко над сгъвката). Сложи малко и точно под веждата. Този слой сенки трябва да е по-лек и не много натрупан.
    4.Взимаш кафявите сенки. С тях потаряш отгоре линията от черен молив, но я правиш по-дебела иразмазав6 добре, за да се прелее със златистото. Сложи съвсем малко от тях и под долните мигли, но само от края до някъде средата и го размазваш, за да стои по-естествено.
    5. Отново взимаш златистите сенки и с тях оцветяваш най-вътрешната част на окото(около кладенчето; отгоре и отдолу). Линията на долния клепач я размазваш с пръст( трябва да стои съвсем леко).
    6Взимаш спиралата за мигли. Слагаш само на горните мигли, извиваш с машинката и разресваш със ситно гребенче, за да не са слепени.
    7.Взимаш ружа(това е по желание) и го нанасяш внимателно и размазваш добре. Запомни, че той е само за подчертаване линиите на лицето и трябва да се борави много внимателно с него.
    8.Взимаш молива за устни и ги очертаваш малко извън собствения им контур.
    9.Взимаш червилото и си го нанасяш. После взимаш прозрачния гланц и слагаш съвесм малко от него по средата на долната устна.
    10.Ето ти професионален грим. И ако имаш тъмни кръгове, преди да сложиш пудрата ,нанеси коректор върху тях.
    Ам, този грим е малко тежичък, затова не го препоръчвам за ежедневието или за даскало. Но стои много хубаво, разбира се ако е направен внимателно и без да се прекалява с продуктите. А на твоите зелени очи ще стои страхотно Успех \/
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

а за кафявите очи...какъв цвят препоръчвате???
    Saska

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Saska
    сиво към черно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    thanks Lorraine ...az po princip nai - 4esto polzvam sivo.. i kafqvo

много мерси на всички \/

Guest
    na kafqvi ochi mnogo krasivo stoi lilavi senki. samo che trqbva da se vnimava, za da ne izglejdat kato bushonirani ochite

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Цитирай Първоначално написано от Saska
    Еми златисто-кафявата гама стои мн хубаво. Тя е подходяща май за всякакви оттенъци очи...ама предимно на кафяви, зелени и пъстри. Други цветове са зеленото, виолетовото, вскякави тонове на сивото. Ама като се замисля кафявите очи са най-непретенциозни щом става дума за цвят на грима.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Blagodarq vi....zlatistite nuansi..naistina stoqt mn dobre..haresva mi...a i moqta koja si e tymni4ka..taka 4e stava mn dobre...a da popitam miglite koga e dobre da se podviqt..predi da se nanese spiralata..ili sled tova...
    Saska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си