Конфуции,Конфуции,едва ли си забравил кой съм!Проблемите ти сега са не по различни от на кой да е твой връстник!Ясно е-живее ти се!Очевидно е обаче, че не вникваш в основата на проблемите си!Направи си анализ-"защо аз не мога,а той може"?Питал ли си се?Няма начин да не си!Обаче едва ли си си отговорил!Ще ти кажа накратко,защото обяснението е доста дълго!Погледни "гъзарите"!Помисли си,ако Господ ме попита за тях,какво ще му кажа(него едва ли ще излъжеш)!След това какво ще му кажеш за себе си!Сравни отговорите!Като ти чета темите оставам с впечатлението,че не си имал особено много контакти с такива!За да откриеш отгова трябва да вникнеш във въпроса!Народа е казал-"повторението е майка на знанието",Айнщайн е казал "всичко изхожда от опита"!Лекувай причинителя,а не симптомите!Никаде не си казал,че си самотен!А именно това ти е проблема,искаш приятели с които да вършиш глушости,искаш приятелка заради която да вършиш глупости!Живеем в свят на пълна копупция!Всичко опира до това кого познаваш!При положение че не си спечелиш благоразположението на накой "гъзар",повярвай ми,няма начин да станеш такъв!Не казвам че искаш или трябва да искаш да си такъв,просто ти разяснявам нещата!След време ще се запознаеш и вероятно сприятелиш с такива хора,било то момчета или момичета!Но ако щом сега не си като тях,никога не би могъл!Ще се учудиш колко повърхностни са!Ще се учудиш колко безотговорни са!Почти,казвам почти,не случайно,са като онези вип персони в тиин филмите!Но попитай някое от многото им гаджета да видим какво мнение ще изкажат за тях!Просто ще се разочароваш!Сега са гъзари,но има балкан разлика в това да си на 14,16,18 и т.н!Манталитета ти се променя!Чудиш се...."защо не съм отворен,що момичетата не ме харесват"!Ще ти отговоря с въпрос,би ли се заинтересувал...например виждаш на улицата момиче,което никак не е красиво,но пък и не е грозно,би ли я заговорил,ей така?Тя би ли предизвикала някакъв интерес у теб?Едва ли...засега!Номера не е да си хванеш накоя която само да ти краси къщата!Мускулите няма да те направят по желан,с мускули само за фейс контрол!Вече ми омръзна да ръся мозък и затова завършвам до тук,ама за излизането....всяко нещо с времето си,колкото повече пришпорваш нещата,толкова повече ще ти убягват!И още нещо,прогнозата ми няма да ти се размине,тва си е орисия!