.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    oburkanata_f
    Guest

imam si gadje a haresvam dr. mom4e ?

hora pls daite suvet imam si gadje hodim ot 3 m. obi4ame se,do tuk vsi4ko e OK super ni e kato sme dvamata,no ot skoro zapo4nah da haresvam star priqtel s koito se poznavame ot 16 godini.Moqt star fr. su6to ne e bezrazli4en kum men i ve4e zapo4na da mi go pokazva!Kakvo da pravq ? propusnah da vi kaja 4e moq star fr si pada malko po vruzkite za 1 no6t i dori sno6ti mi kaza "moje i da stane ne6tu m/u nas no nz do koga 6te trae...{}" pls daite mi nqkakuv suvet kak da deistvam nqkoi imal li e podobna situaciq...?
    Mersi predvaritlno {}

Мила, мисля, 4е тряа да постъпи6 така както ти диктъва сърцето, но аз ли4но бих предпо4ела да се задържа със приятеля си(ако съм в подобна ситуация). Не мисля, 4е тряа да рискува6 да загуби6 4овек, който те оби4а, а ти каза, 4е съ6то го оби4ка6 и ви е приятно заедно. Помисли добре и вземи правилното ре6ение. Упех!
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Сега ще ти кажа при мен какво стана пък ако искаш давай и ти така.
    Когато с бившия ми приятел направихме 3 месеца (горе долу) започнах да осъзнавам че харесвам друго момче с което и аз като теб се познавам от страшно мн време ... Беше ми мн гадно. С приятеля ми ходихме още два месеца , които бяха наи ужастните ,защото постепенно започвах да го харесвам все по малко за сметка на това другия все повече . Накрая се реших и го зарязах на 5-я месец при положение че това другото момче и той беше от тея , които предпочитат всичко да става за една вечер , но въпреки това тръгнах с него и разбрах че ме е харесвал мн повече от това което ми казваше и показваше и сега връзката ми е мн по пълноценна при положение че сега ще правим 5 месеца за разлика от предишните 5 месеца. Прави каквото сметнеш за добре , ако наистина мн харесваш сегашния си приятел и връзката ви е безпроблемна ( макар че такива вече са на изчезване ) няма смисъл да го зарязваш , увлечението ти към другото момче постепенно ще отмине.
    Може да си само една личност на света, но за една личност си целия свят

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    моментно овлечение което ще премине

Мега фен Аватара на koalka
    О, да предполагам, че това е силна и истинска любов, но ти харесваш и друг, но това няма значение.По-добре първо се изясни със самата себе си и чувствата си и тогава прави каквото и да било.

PrOfAnE
    oburkanata_f

Слушайте ме сега добре, путки малоумни. Постоянно говорите за любов и за сериозни връзки, а когато ви опре ку*а ( кой подяволите измисли това за "мъжкия полов орган" ?!? ) в гъзовете забравяте сичко и се хвърляте като дечица на близалки...
    Това не са ви банички, че да си играете с тях, пикли недорасли. Това са чувства."Оня ме кефи оня не ме кефи", деби несериозната история. За вас само секс и бой до счупване.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    О, да предполагам, че това е силна и истинска любов, но ти харесваш и друг, но това няма значение.По-добре първо се изясни със самата себе си и чувствата си и тогава прави каквото и да било.
    Ъм... всъщност това исках да кажа накратко.

Ей Digital каде съм говорила за любов бе? просто момичето си харесва и някво друго момче.. На теб не ти ли се е случвало ?? или например си в лоши отношения с приятелката си и повече от тва няа накъде ,не би ли я зарязал ,или кво ше се мъкнеш с нея цял живот ??? Ама все тая не ми пука особено щом мислиш така ОК
    Може да си само една личност на света, но за една личност си целия свят

Вземи се изясни първо със себе си. Чак като разбереш с кой от двамата искаш да бъдеш можеш да вземеш решение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Помисли, премисли.. да не би заради временно харесване да загубиш любовта. Изясни се със самата себе си

ghhgghjh
    Guest

fghghjj

ЦЕНЗУРА!

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си