Mmm zavisi ot momcheto.Malko glupavo,ama men lichno tova ne mi pravi vpechetlenie.Az mrazq da mi plashtat smetkata akto hodq na kafe.Nqkoi pyt na priqteli samo pozvolqvam,ama na gadjeto mi rqdko ... malko mi e kofti.
Естествено, че е нормално! Не е най-доброто за 1ва среща, но е нормално. И вие трябва да си плащате сметките... Колко приятели са ми разправяли как в кафето като им носят сметката овците се оглеждат все едно чакат бързия влак и въобще не се и опитват да си платят сметката... Ест, че би трябвало момчето да плати, но и вие трябва да имате възможност да го направите, или поне да се опитате... не да чакате момчето да се оправя...
Не е платил защото ако го обичаш няма да му правиш проблеми за пари,и сигурно не иска да изглежда като някой глупк който ти се мазни за да го харесаш!И къде пише че момчето трябва да ти плаща кафетата,а ти само да люскаш на готово!!!
Е к'во като не ти е платил сметката? Ти заради това ли излизаш с него? Ако да... малко си тъпа...(сори за директното обръщение, ама си е истина), ако не... к'во ти пука? Значи ние трябва винаги да плащаме така ли? Аз не мисля така. Черпя само като имам повод, пък било то и гаджето Вярно на първа среща е хубаво момчето да плати или поне да направи опит да плати, но не е задължително! Момичето винаги трябва да разполага с пари в такива случаи защото в крайна сметка тия пари нито ги изкарвам сам, нито този, който ми ги е дал ми ги е дал, за да черпя... помисли. Ако наистина харесваш момчето няма причина да го отбягваш заради една сметка Например за мен много по - джентълменско е да отвориш вратата на момиче когато отивате в ресторант или да подадеш ръка, когато слизате от превозно средство, отколкото да плащаш сметки! Е, зависи и от момичето как ги приема тези неща, но за мен тези двете са основни!
А пък моя най-добър приятел винаги като излизаме ми плаща!!! за което ще го убия в най-скоро време!!!
Много мразя така и много му се карам- а той все си знае неговото и все не ми дава аз да плащам. Всеки петък излизаме на по бира, а аз дори не мога да пойскам да си платя, той става преди мен и плаща за да си е спокоен -както казва. Непрекъснато му казвам че не искам само и винаги той да плаща а той непрекъснато ми повтаря че е кавалер, че така трябва и че си "има принципи"!
Кога ще го отуча да ми плащааа!??!
Спокойно, някой ден може да си поиска да си платиш за всичките сметки в натура Не трябва да позволяваш да бъдеш длъжница на никого