- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- AkУ моЖи да ме посЪветВаТи нЕщУ
Значи има едно момче с което уж ходим...та тва момче още в началото като ми каза,че ме обича и много се съмнявах в чувствата му въпреки всичко приех че ме обичка (колкотУ и да ми беше страннУ,щотУ той ми бешИ многУ добър приятел)..та с тоя човек вече около 5 месеца сичко върви добре..в последно време обаче той истина към мен.Спря да ми показва любовта си,дори спря да ми казва "Обичам те"...и като му казах за съмненията си ,че не ме обича той каза че си ме обича много ама просто е изнервен...от скоро време постоянно се караме за простотии..имам чувсвтото,че с всеки ден се одръпва все повече от мен...Всичките ми приятели ме посъветваха най добре да забравя за него,но ми е супер трудно..опитах се ,но не успях!Ужасно много си го обичкам,а имам чувството че си играе с мен...А проблема е че усещам че ме наранява понякога но продължавам да се бутам на дълбокото където не ми е работа и се наранявам сама,не мога да спра..а как искам!Посъветвайте ме кво да правя
![]()
Обичаш ли-Обичай силно!
Мразиш ли-Завинаги мрази!
Не съжалявай никога за нищо!
Едва ли някой теб ще съжали!
kazal ti e 4e te obi4a no e nerven...ako ima ne6to koeto go pritesnqva pogovorete i mu pomogni da se opravi.a tova 4e se karate za gluposti-moje i to da e za6toto e nerven i vs da se opravi kogato razre6i problemite si.
a moje i 4uvstvata mu da sa istinali kum teb tova samo ti moje6 da go razbere6. uspeh vsi4ko da se opravi![]()
Моля те научи се да пишеш![]()
I love you...
Аз ли да се науча да пиша?!Първоначално написано от Alerta
sladko`eFche мерси много за съвета !![]()
Обичаш ли-Обичай силно!
Мразиш ли-Завинаги мрази!
Не съжалявай никога за нищо!
Едва ли някой теб ще съжали!
Има ли някаква по-специална причина, за да се съмняваш в него? Ако няма и ако единствената причина е това, че не ти казвам толкова често "Обичам те", мисля че не трябва да се притесняваш. А най-добре е да поговориш с него, да си изнясните нещата. Щом ти е казал, че е изнервен напоследък, може би трябва да го разбереш. Всички имаме трудни моменти и може би се държи странно именно заради това. А вместо да се съмняваш, би трябвало да си го него. Всичко се решава с разговор![]()
Мисля,че е нормално всеки човек да си има периоди,в които да е изнервен и дори без да иска да си го изкарва на хората около него.
Пробвай да говориш с него-все пак 5 месеца са си доста време,опитай се да разбереш дали тази ситуация е моментна или приятелят ти наистина вече няма чувства към теб.
Според мен,ако го обичаш трябва да се бориш за връзката си,а не да се отказваш толкова лесно.![]()
На същото мнение съмПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
Много гадна ситуация...и аз се 4устфам като теб и наистина незнам какво да правя![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
mda i az mislq takaПървоначално написано от 182+44_4adel
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Е, добре виж как си написала всичко, особено заглавието.Права е да ти направи забележка, а да не говорим за правописните грешки в поста.Първоначално написано от _BeBeTo0o_{P}
По темата:приятелите ти не са ти дала много добър съвет да го забравиш.Най-добре първо говори с него, а после прави каквото ще правиш.Ако наистина чувстваш, че той е изстинал към теб, може би това наистина е така.Това най-много можеш да забележиш в дъражанието му.Но тук разговора е наложителен.
каквото и да ти кажа ще е само догадка и преположение, но не и нещо конкретно. затова най-добре поговори с него и се опитай точно да му обясниш всичко! не премълчавай и не му спестявай нищо! опиши му ситуацията точно както ти я разбираш и както си я написала в поста си! да се надяваме, че той ще те разбере и ще ти даде обективно обяснение и дано нещата се оправят![]()
Незнам.В такива моменти действам с интуицията си.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
az te suvetvam da ne pi6e6 glupavi zaglaviq /imam predvid tupite bukvi/pisna mi ot ligav6tini!tuka problema li si kazva6 ili se 4udi6 kak da s epravi6 na interesen ?