- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEXY FOTO SESIQ :p
ZDRAVEITEZNA4I IMAM IDEQ DA SI NAPRAVQ MALKA FOTO SESIIKA S MOI SEXY SNIMKI{T.E PO BELIO} I IDEQTA MI E DA GI NAPRAVQ KATO KALENDAR I DA GI PODARQ NA GADJETO MI... TA KAJETE MI DOBRA LI E QDEQTA
NQKOI PRAVIL LI E TAKOVA NE6TO I KADE
HAIDE 4AKAM MNENIQ
Ако си дебела - Не !; Ако си грозна - Не !; Ако носиш килоти - Не !![]()
HAHAH RAZBIHTE ME WE HORANE MISLQ 4E SAM 4AK DEBELA I GROZNA
PRIQTELQ MI OBOJAVA TQLOTO MI
ILI PONE AZ OSTAVAM S TAKOVA VPE4ATLENIE PO DUMITE I DEISTVIQTA MU
![]()
Е нали тряа те предразположи е \/
Не знам дай някоя снимка и ще ти кажа ...
И ако той живее с техните примерно, едва ли ще си закачи календар с твои полуголи снимки![]()
hahah pi4 v kafeto ili v kinoto edva li 6te tragne da me predrazpolagaprosto mi se radva na tqloto ako imah i 1% samnenie 4e ne mu haresva edva li 6tqh da mislq da pravq takiva ne6ta
)) spoko ne jivee s tqhnite
![]()
+1Първоначално написано от hforce
ue ue ko stafa tuka webasi horata do kade stigna toq narod sami
da se snimat goli i da pravqt kalendar na gadjeto si
ue ue ue ne me 6a umra ot smqhawe dai da viim snimkite ne 4e me vanuva
ama pone 6ti ti kajem s to4nost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vie bihte li se izkefili na takav podarak ako se kefite super mn na priqtelkata si?
ела аз да те щтракна ако искаш \/
Аз смятам,че идеята е страхотна.
mmm nqkoi znae li kade 6te mogat da mi gi napravqt kato kalendaraz da zanasena snimkite na disk primerno?
ааа не би се изкефил на полу голо женско тяло а на hard disk ....не ти е лесноПървоначално написано от Excu
![]()
Не лоша идея е, тъй като е всеизвестен факт че нито едно момче като се самозадоволява не мисли за гаджето си. Никога! Така че кво ще я прави тази фотосесия не знам![]()
ne se samozadovolqvaПървоначално написано от Snoopy_
ot dosta vreme...predpo4ita az da varsha tazi rabota
[/b]
абе миличка за него му направи с полу голо тяло като календар а за нас направи 1 снимки преди това чисто гола да си и ни ги покажи ние ще решим дали си струва![]()
П.П на колко си години ?
Ми ако наистина смяташ, че харесва тялото ти, направи си..все пак е мъж не вярвам да не му хареса..пък и изглежда оригинално да ти кажаСега и аз като се замисля...
![]()
![]()
mi da nie hodim ot po4ti godinaПървоначално написано от MoHuTo
qko e mnogo stiga da namerq kade
(((
хаха .. е тва вече е тотално грешноПървоначално написано от Snoopy_
ако все си попадала на момчета , които се заглеждат по всяка втора и ти изневеряват морално - проблема си е твой![]()
НАПРОТИВ верно е поне и аз като си праскам тапанарки и НИКОГА не мисля за гаджето си! не знам може и да е странно предпочитам Briana Banks и Jenna Jameson... можеби защото мойта не ми е дала голи снимкиПървоначално написано от OtherDimension
![]()