.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Moderated:Притеснявам се, че може да е бременна!

Taka problema e sledniq zna4i na moqta fr ne idva ve4e 4-5 dena zakasnqva pravili sme sex no predi 1 mesec i polovina i minaliq i doide
    prvili sme go s kaput ne be6e spukan ne sam svar6val
    no sega mi kazva 4e q bolqt gardite vazmojno li e da e zabremenqla?
    molq na seriozno pitam

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

uspokoi se

ne mislq 4e priqtelkata ti e bremenna,no za da ste po spokoini i da ne 4akate vzemete edin test i proverete ina4e moje da i zakasnqva ot klimata ot stres i ot vsi4ko na praktika na tazi vazrast cikala o6te ne e savsem redoven i se sre6tat takiva ne6ta pi6i posle ako iska6 kakvo e stanalo

Град
    Е отсреща
    аз лично НЕ вярвам да е бременна...
    може пък гърдите и да растат! (чудна работа )

Guest
    Az mnogo pati sam se 6a6kala. Cikala mi ne e redoven o6te i mi zakasnqva poprincip s po 3 4 dena. No mosledniq pat mi zaksnq s 11 dena. Togava prosto se bqh pobarkala. Vzex si test sa 7miq den i be6e 1 4erta No spokoino pri nas momi4etata ima mnogo priznaci kato ni idva - bolko v dolanat 4ast na korema, v glava, v krasta, v gardite daje na nqkoi i svetovartej. Spoko symnqva me da ima ne6to

Guest
    Taka, kakto go opisa, nqma shans da e bremenna. Gyrdite q bolqt nai-veroqtno ot tova, 4e skoro shte i idva. Tova za neq e veroqtno prosto edin predmenstrualen sindrom. Uspokoi q, a ako mn se trevojite, vzemete edin test, za da vidi 4e e otrcatelen, i da se uspokoi. Ot pritesnenie moje samo oshte pove4e da i zakysnee. Jelaq vi kysmet

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че я болят гърдите е от това, че ще й идва.Ако сте го правили с презерватив, нява от какво да се притеснявате.На нея просто й закъснява.Разбирам с един месец и тогава да се притесняваш, но за 4 дни...

Не ми се вярва да е бременна. Все пак предния месец и е дошло и всичко е било нормално. Ако е болна или от притеснение може да и закъснява. А това за гърдите може да се дължи на ПМС.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не ми се вярва да е бременна. Все пак предния месец и е дошло и всичко е било нормално. Ако е болна или от притеснение може да и закъснява. А това за гърдите може да се дължи на ПМС.
    Точно,и аз така мисля.Няма място за притеснение,вероятно ще и идва.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Gurdite q bolqt poneje shte i idva cikula - spokoino ne e bremenna shtom i min mesec i e doshlo i sega q bolqt grdite znachi pak shte i doide =D>

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Това, че я болят гърдите е от това, че ще й идва.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Нищо и няма спокойно \/

Не , не е възможно да е бременна , щом сте правили секс преди месец и в този въпросния месец на нея й е дошло. После твърдиш, че сте позлвали презерватив .. така че спокойно! 4 5 дни закъснение не са толкова много , може да е от времето , може да е от стрес ... а що се отнася до гърдите - много от момичетата чувстват болки в гърдите преди менструация.

Обясни и, че поради факта, че е межу 13-15 години, цикълът й 100% е нередовен, но 100%, че и тя се притеснява, нищо не можеш да направиш, ходи при нея и я усокой, бъди до нея и чакайте, ако закъснее още вземете тест, 3 лева струва.
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

ami mislq 4e ne 6tom ste go pravili s prezervativ i si se uveril 4e ne e spukan spox i na men ne mi e redoven cikala nqkoi pat ne se pritesnqvaite
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си