.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: za skype ?

snG
    Guest

za skype ?

Offf iskam da vi pitam moje li po nqkakav na4in na edin computer da rabotqt ednovremenno dva skype ;( sas sestra mi neprekasnato se karame na koq da raboti neniq skype i e golqma ludnica !

Guest
    moje

Guest
    emi az li4no sum 4uvala,4e moje,no pri men ne se polu4ava po toq na4in.vse pak 6e ti kaja-zna4i klikva6 s desen buton na ikonkata na skype,no ne otvoreniq,a toq na desktopa ti i izbira6 run as...,atm otmqta6 the following user i si pi6e6 imeto i parolata.az ne moga da vlqza taka,no ti pojelavam uspeh.kaji dali e stanalo.

Град
    Търговище
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi az li4no sum 4uvala,4e moje,no pri men ne se polu4ava po toq na4in.vse pak 6e ti kaja-zna4i klikva6 s desen buton na ikonkata na skype,no ne otvoreniq,a toq na desktopa ti i izbira6 run as...,atm otmqta6 the following user i si pi6e6 imeto i parolata.az ne moga da vlqza taka,no ti pojelavam uspeh.kaji dali e stanalo.
    mersi i na mene mi pomogna ve4e sam s 2 skype

Град
    Търговище
    sega imam dva skype ama kato si resna ili kato si izkliu4a PC-to pak ostava sam 1 skype i taka vseki p1t kato si go vkliu4vam li trqbva da si praq 2 skypeta?ako si me razbral/a

Ti pyk kvo iska6 nestiga,4e si sys dve skype,4e i te myrzi da otvori6 dve nahelen si iska6li striptis dokato ti se zarejda 6taigata

Град
    Е отсреща
    пфф дава ми някъф проблем ?!?!?!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Трябва да имаш поне 2 акаунта на Уиндоуса, GiRo
    Психара, ами да всеки път трябва да си пускаш 2рия скайп, ако го искаш. И за теб се отнася това за двата акаунта.

да може! Просто раздели ПС то на 2 акалнда и си готово.така даже няма да си се баркате в чуждата информация.те могат да си работят едновремено без никакав проблем

Град
    Търговище
    mersi ve4e znam kak stava

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    А задължително ли е двата скайпа да разботят по едно време - закво ти е така, по-добре си направи още ендо скайп име като дадеш в горния ляв ъгъл файл и отписване след това и отдолу ще ти пише нямам скайп име и последваш линка, регистрираш още едно име и ги сменяте когато искате

БебЕтатаа мииии

Голям фен
    Е snG то и 2 скайпа да имате то на един стол ли ще седите бре Аз не виждам смисал в тия 2 скайпа-според мен така ще се карате повече

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Е snG то и 2 скайпа да имате то на един стол ли ще седите бре Аз не виждам смисал в тия 2 скайпа-според мен така ще се карате повече
    Дам и аз така мисля затфа по-добре просто да си направят два различни и да ги сменят.. къф е смисъла от два скайпа едновременно

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си