.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Кое е най-секси при мъжете?

Момичета, коя част от мъжкото тяло ви възбужда най-много?

sexy_f4e
    Guest
    широк и мускулест ГРЪБ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ръцете, раменете, гърдите и корема.

Супер фен Аватара на Barbie
    Ррррр, много неща.
    Погледът, устните, кокалчетата на челюстта, вратът, ключиците...рамене, гърди, гръбче, коремче...длани (имам голяма слабост към мъжките ръце...)...
    Мъжкото тяло като цяло е много привлекателно.
    Ама много по-сексапилно може да е държанието и отношението на един мъж.

(Стига пускали таквиз темиииии, моето момче е далече и ми липсвааааа )

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Ррррр, много неща.
    Погледът, устните, кокалчетата на челюстта, вратът, ключиците...рамене, гърди, гръбче, коремче...длани (имам голяма слабост към мъжките ръце...)...
    Мъжкото тяло като цяло е много привлекателно.
    Ама много по-сексапилно може да е държанието и отношението на един мъж.

(Стига пускали таквиз темиииии, моето момче е далече и ми липсвааааа )
    xixi BARБIE много задоволителен отговор ама верно си личи че ти липсва мъжко...

Супер фен Аватара на Barbie
    Ех, ако можеше и да четеееш... (Загледай се, моля, в ник-а ми )

Първо, обичам да съм изчерпателна.
    Второ, човешкото тяло, като цяло, е много забележително.
    Трето, даааааааааа, приятелят ми много ми липсва... (И хич да не ти минават разни...пошли...мисли през главата, момко. Естествено, че ще ми липсва!)

cool__BitCh
    Guest
    huq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    хихи извинявай за ника нещо четох някакви писания на кремчето и съм се обаркал...
    ами че те тия мисли не ми минават през главата защото те ВИНАГИ са си там
    Какво пак за мен?
    А по темата-от гаджето ми най-възбуждащи са устните-просто са невероятни. Харесвам очите му-пълни са с топлота,гърдите и дупето. Абе целия си го обичам,но видя ли го гол-полудявам.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    хмм в приятеля ми най-много ми харесва плътните и со4ни устни (е не са като на кака Джоли ама ми се иска нон стоп ) и гърба.. има великолепен гръб , мощни и силни ръце ихааа.. ох разме4тах се, искам да го гушна, дано го видяскоро..... а и най-интересното е 4е не ми се вярваше 4е в едни зъби има нещо възбуждащо, но съм грешала...
    а ина4е по принцип за мъжете най -най- най-много харесвам свивката, която се образува на таза ако имат стегнато корем4е .. това направо ме подлудява.. мога цял ден да си ги гледам и

deusex ami tfa na profila ti,ako si ti....zna4i me vazbujda mnogo plo4kite ti mnogo sa qki...a poprincip me kefat mnogo plo4kite i liceto e ot zna4enie no vidq li nqkoi kosmat napravo mi se povdiga...
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Цитирай Първоначално написано от CvEtI`KiSs
    deusex ami tfa na profila ti,ako si ti....zna4i me vazbujda mnogo plo4kite ti mnogo sa qki...a poprincip me kefat mnogo plo4kite i liceto e ot zna4enie no vidq li nqkoi kosmat napravo mi se povdiga...
    хм да мацка аз съм това... е надявам се че не съм много космат щом те кефя ако искаш да ми видиш и лицето пиши на ЛС

корема......
    леле тва което ти е на аватара ..... малииии....

Фен
    Град
    v ku6ti
    Ami men mi deistvat mnogo vazbujda6to izvivkite na vratleto,gurba i korem4eto,su6to taka ustnite ...mmmm..i o4ite,izpalneni s strast
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Всичко стига да има красиво и стегнато тяло и задоволително количество мускулна маса Иначе ръце, гърди, дупе

всичко показано в аватара на автора + очите
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Свищов
    хм да мацка аз съм това... е надявам се че не съм много космат щом те кефя ако искаш да ми видиш и лицето пиши на ЛС
    Нищо лично-мен точно такова тяло грам не ме кефи. харесва ми да е оформено,но не твърдо. Да има мека кожа и даже малко мазнинки,за да е по-удобна прегръдката. А не като че ли прегръщам стена!

Голям фен
    на мен вси4ко ми харева в моето мом4е .. особено устните .. а дупето .. малеее

с две ръце гласувам че ръцете са на първо място после раменете и гърба но като се замисля тва което ме побърква е когато мъжът има гладка и мека кожа/ако искате такава - по често в банята,лосион за тяло,бебешко олио и тн варианти доста има/ \/ мн обичам да целувам навсякаде когато е мека и вкусна

еи забраихх дупето ама то инцидентно ми привлича вниманието ... пък иначе ако е космато ...

Повече от фен
    няма по-хубаво от мъжко стегнато коремче...стегнато дупе...моето момче притежава и двете и направо полудявам като го видя...Но нали знаете, че своето е най-хубаво
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Град
    София
    Дупето и ръцете :P

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

още един път ще се намеся....
    мъжете който смело говорят за секс ме привличат адски много,обичам директни предложения,да ми споделят фантазии и тн от там и погледът на един мръсник събужда доста желания в мен
    очите са първото важно нещо,но не са достатъчни докато другите части(изброени в предния пост) ... \/ все някоя е налице

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Нищо лично-мен точно такова тяло грам не ме кефи. харесва ми да е оформено,но не твърдо. Да има мека кожа и даже малко мазнинки,за да е по-удобна прегръдката. А не като че ли прегръщам стена!
    vseki si ima mnenie ti qvno haresva6 puhkavite

edno golqmo =D> bravo naistina tqloto ti e strahotno po tova koeto moje da se vidi pisah ti skivai posle

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    vseki si ima mnenie ti qvno haresva6 puhkavite
    Не е пухкав изобщо-даже напоследък остана кожа и кости. Ама има къде да се хванеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си